واقعا دیگه شورشو در اوردن این داورای اسپانیا پدر سگ 3 پنالتی نگرفت رئال هم امشب افتظاه بود اصلا کلا امشب حال خرابه بد جور
بیا فردا طرفدارای شانسلونا میان میگن داور با شماس فیفا رو خریدید از این حرفا
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا دیگه شورشو در اوردن این داورای اسپانیا پدر سگ 3 پنالتی نگرفت رئال هم امشب افتظاه بود اصلا کلا امشب حال خرابه بد جور
بیا فردا طرفدارای شانسلونا میان میگن داور با شماس فیفا رو خریدید از این حرفا
داداش بیخیال ادمای بزرگ کارای بزرگو میبینننقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا رئال افتخار کردنیه کارشونم بی نظیر بود
مطمئن باش بزرگای بارسا و خود ابیدال از این حرکت بزرگ و مردونه رئالی ها و مورینیو خیلی حال کردن
گاهی آدم یه حرف هایی می شنوه که از هیچ کسی جزء هواداران بارسا نمیشنوهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه قطر انصاف و واقبین نیستن.
فلسفه واقعیشون همینه دیگه نمی تونند یه کار خیر خواهانه از رئال ببینن این بر می گرده به حسودیشون از رئال مادرید
خوب فاصله شد 9 امتیاز دیگه نباید تکرار بشه
این باید یه شوک باشه
درسته داداش ادم باید حقیقتا رو ببینه نه فقط چیزایی که دوس دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهم حرکت رئال بود که بزرگیشو نشون داد
البته فاصله شد 8 امتیاز
اینست فلسفه مانقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرق تیم داور با رئال مادرید اینه
ببخشید اشتباه نوشتم:balesh:
رونالدو:داور می ترسید سوت بزند!
مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو ، بازیکن رئال مادرید از تساوی برابر مالاگا ناراحت به نظر می رسید :" انتظار این نتیجه را نداشتیم اما فوتبال همین است . "
در مورد عملکرد داوری گفت :" در برخی صحنه ها کند بود . می ترسید سوت بزند . اما در مورد داوری قضاوت نمی کند . " در ادامه گفت :" مشکل این بود که گل نزدیک و این اتفاقی بود که افتاد . ما آرام هستیم و برایمان زنگ خطری به صدا درآمده است . این لالیگای بزرگی است و همه روبراه هستیم . اما به هر حال امیدواریم که این جام را ببریم
دیگه این داورا شورشو دراوردن 2 تا پنالتی واضح به نفعمون نگرفت.........:-ang
بعد میگن بارسا حمایت نمیشه
این دیگه چه جور داوری بود؟؟
2 تا پنالتی رو که یه بچه ی 2 ساله هم تشخیص میداد رو نگرفت
حالا اختلاف شد 8 تا
اه اه
بیخیال دوستان نمیشه همیشه که قاطع برد
درسته از داوری خیلی ضربه خوردیم اما به هر حال اتفاقیه که افتاده
ما 27 بازی کردیم و 23 تا رو بردیم این خیلیه حالا یه مساوی چیزی نیست
به نظرم با این مساوی بچه ها به خودشون میان و بازی هی بعد بهتر بازی میکنننقل قول:
اره هر چند وقت یه شوک لازمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوبه که این بد بودن تو لیگ اتفاق افتاد و زنگ خطری بود واسه جدی بودن تیم برای بازی با حریفا
داش مرتضی من دلم می خواست همه رو ببریم.نقل قول:
ولی متاسفانه نشد.
باید تلاش بیشتری کنیم
به جزء داور ما 5 تک به تک داشتیم چرا گل نشد؟!
تیم خستست احتیاج به استراحت داریم.:flowerysmile:
اره داداش منم خیلی دوس داشتمنقل قول:
اما عیب نداره همین الانم ما وضعمون خیلی خوبه و جام های مهم رو از دست ندادیم
سلام به تمام رئالی ها ببخشید وسط بحثتون اومدم............میخواستم بگم من همین امروز عضو شدم
واقعا بازی با مالاگا بد بود حلا این بازی که کذشت باید مواظب بازی های بعدی باشیم..............roz::
سلام دوست عزیز خوش اومدی در ضمن وسط بحث نیومدی این بحث مال دیروزه به هر حال بازم هم به دربی هم به بخش رئالی های متعصب خوش اومدی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط emad mizban [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مورینیو خیلی مربی خوبیه ولی نباید خدیرارو بازی بده. باید به جاش یه بازیکن خوب بخرن
بروبچ رئالی ساله نو همگی مبارک ایشالا ساله خوبی داشته باشید
سلام بچه ها امشب با ویا رئال بازی داریم کوتوله دو گل از کریس جلو افتاده دیگه این بازی جبران نکنه کفش طلا رو از دست میده میدونم بازی خارج از خانه هست ولی ما امسال خارج از خانه نتیجه های خوبی گرفتیم امیدوارم که کریس حداقل دبل کنه که عقب نیافته.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورده بازی هم باید بگم که بازی سختیه ویارئال تیم خوبیه از بارسلون هم مساوی گرفت.
باید رئال واقعی باشیم باید خودمون باشیم:eyvalla:
خبر خوبی دارم واسه هواداران رئال مادرید
دیماریا پا به توپ شد ولی مورینیو برای بازی با ویارئال بهش بازی نمیده ولی نامش در لیست هست
کوئنترائو هم به این بازی نمیرسه متاسفانه
یک نظرسنجی هم در یکی از سایت های خارجی شده بود که در آن انتخاب بهترین بازیکن تاریخ بود
رونالدو به عنوان بهترین بازیکن تاریخ انتخاب شده بود
تا دنیا دنیاست رئال مادرید سرور بارساست
کنتراو که بخاطر اون سیگاری که کشیده مورینیو از همه چیز خطش زده
بعد 2 امتیاز مهم خانگی که از دست دادیم الان باید با یه برد خوب همه چیو جبران کنیم و به شرایط ایده ال گذشته برسیم
خبر بازگشته مصدوما هم خیلی خوشاینده
به امید یه برد شیرین
من میگم میبریم
اگه بچه ها مثل همیشه بازی کنن
فک کنم 3 یا 4تا بزنیم
کریس هم هت تریک میکنه و از کوتوله جلو میزنه
این بازی رو به هر صورتی که شده باید ببریم کاری ندارم که میخوان چه چجوری ببرن فقط باید برنده از زمین خارج بشن .کریس هم اگه گل نزنه با من طرفه.:chi migi:
جون من دیماریا خوب شده ای خدا رو شکر الان که دیدم خیلی خوشحال شدم اگه واسه بازی ها ی لیگ قهرمانان بتونه بازی کنه عالی میشه.:yes:
این بازی رو با اختلاف سه چار تا میبریم و.........
بدون شرح:ghelyon:
صدرنشینان لیگای مختلف
رئال مادرید.....................27 بازی.........................71 امتیاز...................89 گل زده
دورتموند .......................26 بازی.........................59 امتیاز...................53 گل زده
منچستر یونایتد..............29 بازی.........................70 امتیاز...................73 گل زده
اث میلان.......................28 بازی.........................60 امتیاز...................57 گل زده
پاری سن ژرمن.............28 بازی..........................59 امتیاز...................52 گل زده
متاسفانه نیمه اول تیم خیلی خوب نبود هر چند من نصفه نیمه اولو دیدم
امیدوارم نیمه دوم بهتر بشیم و به گل برسیم
خاک تو سر لالیگا با این داورای عوضیش که از لیگ ایرانم ضعیف ترن
یه مشت گوسفنده.....................
واقعا خاک
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang
من نمیدونم دیگه کجا باید داورو جر داد اخه
اخه این چه وضعیه
با کمال پرویی قاطی میکنه اخراجم میکنه ابله
اخه تیمی که بازی پیش دو تا پنالتی 100% نگرفتن حالا هم این
واقعا شورشو دراوردن
بابا اینقد تابلو چرا از تیم امتیاز میگیرن بابا یکم زودتر شروع میکردید خب
هر چند بازم قهرمانی رئال قطعیه و این چیزا ضربه ای به رئال نمیزنه
تو 5 ثانیه 2 تا اخراجی خوزه با دستیارش هم از رو نیمکت خدایی دست های پشت پرده نمیزاره رئال قهرمان شه یه مشت خوک کثیف تو این فدراسیون فوتبال اسپانیاس
کاسیاس هم یه بشکه کیزاشتی جاش بهتر بود امگار نه انگار بهترین گلر دنیاس :(( نیم فصل اولم دو بازی خوب نبودیم بعد همه رو پاره کردیم دیگه امشب اصلا حال خوب نیست
اه اه
واقعا چه افتضاحی شده بازم مساوی
دیشب رئال و ویارئال مساوی کردند
فاصله 6 امتیازی شد
من که خیلی میترسم
بارسلونا داره نزدیک میشه
یاخدا خودت کمک رئال رو بکن
یا علی
اگه اینجوری پیش بره قهرمانی رو از دست میدیم:gerye::gerye:tars::tars::
هیچ اتفاق خاصی نیفتاده و ما هنوز صدر نشین مقتدر لیگ هستیم
نکته جالب تصور برخی دوستان بارسایی که فکر میکنن ما از تاکتیک روانی گواردیولا که گفت رئال قهرمانیش قطعیه ضربه خوردیم
اصلا اینطور نیس و ما رو اشتباهات خودمون و اشتباهات مکرر داوری که خیلی غیر طبیعیه ضربه خوردیم
بهرحال بدست اوردن دو تساوی پیاپی فاجعه نیس و یک امر طبیعیه
خب مثه اینکه دوستان بارسایی خیلی خوشحالن اره سیاستاتون گرفت البته منظورم سیاست که نه حرف پپ نیس ها
بماند کدومشون حالا
خوشحالم که اینقد خوشحالن که فقط 6 تا از رئال عقبن البته واقعنم افتخار داره
خیلی ناراحت شدم از مساویه دیشب ولی خوب به نظر میرسه تیم شرایط خوبی نداره الان باید مورینیو نجاتمون بده.
دیماریا آمادست فکر کنم بتونه دیگه بازی کنه
کمی صبر داشته باشید بسپاریدش به مورینیو از حالا 4تا 4تا می بریم
کمی صبر
من از نتایج رئال دیگه میترسم نمیدونم چی شده بازیکنان دیگه مغرور شدن فکر میکنن دیگه قهرمان شدن :chemidonam:
پنالتی ویارئال گرفته نشد..