پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
نقل قول:
مثلا چی کارا میکردی ؟ :nishkhand:
خب داداش هر کاری که فکرشو بکنی همه چی رو که نمیشه توی یه جمع عمومی گفت :nishkhand:
همی احتمالا خدا میدونه من چیکار میکنم که از این چیزا گیر من نمیاد همه تو هونه نشستن بیرون برو هم نیستن :nishkhand:
نقل قول:
خب داداش هر کاری که فکرشو بکنی همه چی رو که نمیشه توی یه جمع عمومی گفت :nishkhand:
همی احتمالا خدا میدونه من چیکار میکنم که از این چیزا گیر من نمیاد همه تو هونه نشستن بیرون برو هم نیستن :nishkhand:
خیلی بیتربیتو بی شخصیتی :nishkhand:
آخه چرا وسط خونه دست شویی میکنی ( الان من این فکرو کردم )mas:-
باو اینجوری حرف نزن یه 2 تا دختر ببینن فکر بد میکنن .
برا شفاف سازی میگم که پسرا وختی خونه خالی میشه دوتا از دوستاشون ( پسر ) میارن پیش خودشون که مبادا تنها باشن و فوتبال میبیننو تخمه میشکنن و حداکثر یه وعده غذا میخورن .ki::
رئال مادرید حذف شه اگه دروغ بگم :hekolah:
نقل قول:
باو اینجوری حرف نزن یه 2 تا دختر ببینن فکر بد میکنن .
برا شفاف سازی میگم که پسرا وختی خونه خالی میشه دوتا از دوستاشون ( پسر ) میارن پیش خودشون که مبادا تنها باشن و فوتبال میبیننو تخمه میشکنن و حداکثر یه وعده غذا میخورن .ki::
رئال مادرید حذف شه اگه دروغ بگم :hekolah:
اینایی که گفتی خونه خالی های منه:nishkhand: بساط فوتبال و pesو.. گرمهki::
نقل قول:
عمرا من مثه كي روش نيستم:khandeeeee bahal:
ميدوني من تا حالا چن نفر رو درست كردم؟
هيچيki::
من بودم يه جمله بهتري ميگفتم ،به خاطر غذا به شما احتياج داشته باشيم؟،زنده باد غذاي سوپري و رستورنت:look:
از هر 10 مرد 9 تنبل آمارش اشتباه بوده:nishkhand:برو گزارش نجف زاده ببين(پينوكيو-شكلكش نيست)
يه كاسه آب مقدس تره :nishkhand:
اول و اخرش به پامون میافتید :nishkhand: خواستارمون میشید و...دی: به این کار خواستگاری میگویند:nishkhand:
روزی مردی از یک خانم خواستگاری کرد و در پاسخ جواب منفی شنید.
از آن پس گلف بازی میکرد و با دوستانش خوش گذرانی میکرد. تماشای مسابقات فوتبال را از دست نمیداد و با خوشحالی مضاعف به ادامه زندگی پرداخت.
تنها کاری شما ها انجام میدین و مردا انجام نمیدن شستن و غذا درست کردن.
این کار هارو هم که از اول بلد نبودید و به مرور زمان یاد گرفتید. مثلا من آشپزی هم بلدم و تمیز کردن هم بلدم.
پس در نهایت مردا به این موجودات بهانه جو و عیب گیر و همیشه ناراضی احتیاجی ندارن.
یه مثل قدیمی هست که میگه چه مردی بود کز زنی کم بود...........:babaa:
ینی چی؟؟؟ینی این که مردا از پس خوشون بر میان و نیازی به شخص دومی نیست.......موجود مونث تنها به درد گذر اوقات/شست شو و.......میخورن:yes:
ما به این دختران که نیاز نداریم.........بوی ترشی به زودی همه جا را فرا خواهد گرفت.....:death:
سی تورو خدا بحث:luuugh:
خب اونایی که میگن دخترا ازدواج نکنن میترشن و ... از این حرفا...(entezar::)بعد پسرا ازدواج نکنن چی میشن؟entezar::
استغفاراالله:ogh:
نقل قول:
سی تورو خدا بحث:luuugh:
خب اونایی که میگن دخترا ازدواج نکنن میترشن و ... از این حرفا...(entezar::)بعد پسرا ازدواج نکنن چی میشن؟entezar::
استغفاراالله:ogh:
دخترا ازدواج نکنن میترشن :nishkhand:
پسرا هم ازدواج نکنن یک عمر زندگی شیرینی دارن:luuugh:
نقل قول:
دربی در سقوط.قسمت وسطentezar::
آمو چی میگی تو واسه خودت ؟ :luuugh:
نکنه باز رفتی تو فاز داری چرت پرت واسه خودت میگی ؟ :nishkhand:
کاری داشتی در خدمتم ki::
نقل قول:
دربی در سقوط.قسمت وسطentezar::
کم کم داره همه چی رو به راه میشه
اینم شانس ماست بیشتر بچه های اینجا یا دقیقا سن سربازین یا دقیقا کنکور lol:-
مس سرچشمه صعود کرد چه ربطی به موضوع داشت نمیدونم dallliii