سلام ملیکم :chakoshi:
خیلی وقت بود سری به کمپ نزده بود از وقتی چت باکس امده کل ملت چپیدن توش
راستی پویان تا هستی شبکه رایگان برای بازی اینتر و میلان داری ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ملیکم :chakoshi:
خیلی وقت بود سری به کمپ نزده بود از وقتی چت باکس امده کل ملت چپیدن توش
راستی پویان تا هستی شبکه رایگان برای بازی اینتر و میلان داری ؟!
ایجا یه سایت فوتبالیه کاری به محیط مردونه و زنانه نداریم همه طرفدارای فوتبال هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط dayana2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آورين آورین به قول آقا مجتبی راستی پویان تو pltv هم میگیری با چی؟ ما که با میکرو باکس میگیرمش راستی میخوام یه رازی رو براتون فاش کنم من میدونید که بیام تو اینترنت و حريم سلطان و ثمر و اینا همه رو برادرم بهم یاد داده الانم اینجا عضوه هیچ پست نمیزنه فقط میاد منو چک میکنه اسمش کاوه هست و هر کی بخواد بهش لینک میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:hooora2: :hooora2: :hooora2:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaVilla7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رسول داشته باش میگی گیر نده
آخه بچه 12 ساله دانگل میکروباکس چه میدونه چی هست:ruunn::ruunn:
خداااااااااااااا این 12 سالش نیسسسسس گولشو نخوریدki::
با دانگل این شبکه باز نمیشه کد دستی میدی باز میشه ماهواره 10درجه شرقی هست باید رسیورت هم فول اچ دی باشه:kissss:
سلام منم یه چند وقت بود نیومدم کمپ دربی که حالا اومدم.....
پس این چه طرز حرف زدن هست حیف نمیدونم این چه زبونی هست......
شماها تامیتونید اسپم بدید در انجمن ما اصلا با اسپم مخافلت نمیشه یه تایپک اسپم سیتی و یه جعبه اسپم داریمki::
بله درسته. اینجا جایی نیست که بیاین حالو احوالتونو بگین. اینجا در مورد چی صحبت میکنم نمیدونم. ولی باز زبان سلیس و صریح و قابل درک فارسی صحبت میکنیم. الآن شاید خودت بدونی با چه زبونی حرف میزنی ولی ما که نمیدونیم. خلاصه خدا شفا بده.
بچه بیاین پول بزاریم واسه این بشر کلاس زبان فارسی خصوصی بزاریم
خب عزیزان من بگین چه مرگتونه ؟ki:: آخه مگه مرض دارین تو یه روز سه ص کمپ رو بردین جلو ؟ :evaa:
-----------
اون دایانا که تازه عضو شدی باید بهت بگم که اینجا محل اسپم نیست طبق مقررات اما چیکار کنیم دیگه ما بچه ها مقررات حالیمون نیست :luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:
نگاه کن یه مدتیه نیومدم اینجا عجب چیزی شده . هر پستی که بخوای میتونی توش پیدا کنی با هر نوع موضوعی از دعوا و فحش گرفته تا ماهواره و نرم افزار و .... عجب جاییه اینجا :haaa:
این پویان هم هر شبکه ای که بخوای با هر راهی برای باز کردنش رو بهت میگه انگار درآمدش تو این کاره . حالا میخوام برم رسیورم عوض کنم چند وقتیه پوکیده دیگه خسته شدم از بس که بازی ها رو از اینترنت نگاه کنم برای اون هم باید سرعتت بالا باشه که ما نداریم .
این شبکه ورزش هم بعضی اوقات اگه مسئولش سرش به سنگ بخوره بازی ها رو پخش میکنه . کلافه شدم .:ehe:
اصلا باوشه درست میحرفم تا حد امکآن.........والاthink::نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخه چرآ تو قوآنین اسپم ممنوعه؟!شکلکای ب این خوشگلی آدم دلش نمیآد استفآده نکنه:yes:
icon هر وخ خدآ تو رو شفآ داد منم ک بیمآر نیستم شفآ میده...وا3 سلآمتی همه جمیعا ی دست و ی هورآی بلند:luuugh:
چ کآریه شما ک میخواید پول جمع کنید لآاقل ثواب کنید بدید من برم وا3 خودم ی عالمه شارج بگیرم والا..:sohappy: