این مرتضی هم که داره میاد شهر ما هیچی بهمون نمیگه
بزار ببینمش یه حالی ازش میگیرم که . . . .
نمایش نسخه قابل چاپ
این مرتضی هم که داره میاد شهر ما هیچی بهمون نمیگه
بزار ببینمش یه حالی ازش میگیرم که . . . .
هوی رسول غز dallliii
توپچی تنها گیر اوردی ؟
چرا به پویان گیر میدی؟
شیطونه میگه بیام نسل یوونتوس رو منقرض کنم تا از دست تو و مهدیdallliii و احمد رضا راحت شیم
تازه فک کردیashem:-
افشین و مرتضی ( اگه از سفر برگرده )هم که بیاد میشیم 4 تا توپچی:jeddiiiii:
حالا چی داری بگی؟chomagh
چي؟ توپچي؟؟!
اومديم....
نه عبداله اينا باشن بچه هاي باحالي هستن ،لازمشون داريم:hehee:
پويان كجاي ما اميديم ،توپچي كي گفته قديمي شده؟يه اسلحه جديد تيرن و با امكانات ترين و اصلن ساخت آمريكن ليزري!بيار يه چرخ توپها ما اشتباهي برو روش له اش ميكنه :ohum:
ساعت 2 صبح كي آنه ؟حالا ما تشكر هم زديم زياده!نقل قول:
اون افشینم مخوفه ها هی تشکر میزنه ولی فکر کنم میخواد اونم مجددا همکاریشو با مهدی شروع کنه:hehee:
مجددا !!!كجا بود؟همكاري ها هميشه هست:khelal dandoon:
خودت مخوفي:hehee:
ببين مهدي مسئول كمپه ميگن هرچي پست تو كمپ ميدي رو پاك كنه خود داني :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
يكي از اون زمان هاييه كه پليس در مقابل تهديدات هيچ غلطي نميتواند بكند :nishkhand:
ميگم از شما الگو برداري ميكنن؟ فكر كنم گواديولا هم از شما الگو گرفت كه تو 4 سال 14 جام گرفت:hehehe: البته اين آخر كاري الگو بردارياش فايده نداشت:nishkhand:
ببي دوست عزيز من ادم دل رحمي هستم و دلم نمياد فك تو رو خرد كنم:nishkhand: پس خودت به شايعه سازيت اعتراف كن:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا چه جوشی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
27 سالو 11 ماه:khandeeeee bahal:
افشین تو هم اعتراف کن مخوفیki::
توپچی هستی برا خودتی ما هم تیفوسی یووه ایم ki::
تيفوسي خان
براچي مخوف باشم؟
اگه ميخاست از ما الگو برداري كنه كه يه عمر جام ميگرفت6سال نميگرفت!!!lagh::نقل قول:
ميگم از شما الگو برداري ميكنن؟ فكر كنم گواديولا هم از شما الگو گرفت كه تو 4 سال 14 جام گرفت:hehehe: البته اين آخر كاري الگو بردارياش فايده نداشت:nishkhand:
نه يه عمر نگيرن يه دهه بگيرن بعد ديگه نگيرن:nishkhand:نه؟!...
مهدي هم اسپم ها رو پاك ميكنه كه فك كنم اين ص و ص ق كه ما حذفه:khelal dandoon:شايد هم حذف نشه و تو امتحان بياد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آورین بر یو.... رسئل با من احمد با تو... نه ببین کدوم خوش هیکل تره اون برا من...ki::... الان مرتضی اینا نیستن بیشتر حال دو نفری میریزیم در یوونتوسی ها چه حالی میدهmas:-mas:- عبدله میخوایم غوقا کنیم تو ایتالیا حمله توپخانه شمال لندن به ایتالیا:/danc
من به عنوان يه ايراني وظيفه خودم ميدونم ازتون تشكر كنم!نقل قول:
یه داستان واستون تعریف کنم
دیروز توی مغازه ی فامیلمون بودم که دیدم 2 تا عرب اومدن خرید
گفتن 10 تا تخم مرغ بده
وقتی تخم مرغا رو گرفتن گفتن چقدر میشه گفتیم 1300
یکیشون که فارسی بلد بود هی چونه زد که بدین 1000 تومن
من هم یه فکری به ذهنم رسید
گفتم اگه هر دوتاتون 10 بار بگین خلیج فارس
10تارو 1000 تومن میبرینki::
هردوتاشون هم گفتن باشه
هر 10 بارو گفتن ولی ما بهشون گفتیم شما اینهمه پول دارین
چرا خسیس بازی در میارین
آخر سر هم همون 1300 تومن رو دادن:nishkhand:
دمتون گرم!love::
ووييييي...dallliiiنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با مهدي شوخي داريم اما نه تا اين حد يهو ديدي .....:nishkhand:
راست ميگه!!!:sooot:
دوستان سلام.
اتحاد بچه های بارسا تو حلق اونی که میخواست معذرت خواهی منو بشنوه.
بدونید چیزایی که بهتون گفتن حقیقت نداره.یک نفر میخواست معذرت خواهی منو بشنوه خیال کرده بود من بهش نیازی دارم اما دیدید بچه های بارسا با چه اتحادی انجمن رو ترک کردن اما برای اینکه این اتحاد رو خدشه دار کنن انگ دو رویی به ما زدن.
تویی که میخواستی زانو زدن منو ببینی بدون زانو نمیزنم حتی اگه اسمون از اندازه قدم کوتاه تر باشه.
پاک کردن این پست نشان از ضعف شماست مدیر گرامی.
موفق باشید
حالا که چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط leo-messi1990 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان که اومدی دربی لااقل دوباره از این کارا نکن chomagh
اما بدن اگه بخوای انجمن رو به هم بزنی کل بچه های دربی پشت سر جعفر هستن:ohum: