خوب منم چوت قراره بیشتر به اینجا بیام -خودم رو معرفی میکنم
منم نازنین 17 ساله . سال سوم رشته تجربی هستم . بچه شمال و عاشق تیم پرسپولیس
تو تیم های خارجی هم عاشق آرسنالم
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب منم چوت قراره بیشتر به اینجا بیام -خودم رو معرفی میکنم
منم نازنین 17 ساله . سال سوم رشته تجربی هستم . بچه شمال و عاشق تیم پرسپولیس
تو تیم های خارجی هم عاشق آرسنالم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط van persie [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی آبجی نازنین.
امیدوارم موفق باشی.
از اومدنت خوشحال شدم چون هم رشتت تجریبه و هم بچه ی شمالی.ولی کاش طرفدار رئال مادرید میبودی.
فاطمه 16 ساله از گرگان
طرفدار دو آتیشه ی real madrid هستم همه بازیکنای real madrid رو دوست دارم و عاشقشونم ولی کاکا بیشتر:d
طرفدار هیچ تیمی هم تو ایران نیستم
تیم ملی هم:برزیل
just real madrid:yes:
خوش اومدی به دربی فاطمه خانومنقل قول:
نوشته اصلی توسط caroline [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم تو دربی یک عضو پایه ثابت و فعال باشی:rose:
سلام.
سعید هستم 16 ساله از گرگان.
از وقتی یادم میاد بایرنی بودم و عاشق تیم ملی المان.
در تمام عمرم همیشه آرزو داشتم در فوتبال همه زیر سایه ی بایرن باشن و در جهان همه جا از ایران بگن و کل جهان مال ما باشه تا بتونیم بر کل جهان و مردمش فرمانروایی کنیم.
به هر حال نژاد برتر هستیم دیگه.
ارزو میکنم به تموم آرزوهاتون برسید.
بدرود.
با سلام امیررضا هستم.بازیکن نوجوانان نفت تهران.16سالمه.عاشق رئال و هوادار دو اتیشه ی استقلال و اسپانیا .الگوی اخلاقیم اقا مهدی رحمتی . ورزشیمم.اقا میلاد میداوودی هستش.خوشحالم این جا هستم.من سال دوم رشته الکترونیک صنعتی هستم..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mr.amir reza [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایول امیر.مثل منی که رئال مادرید ، استقلال.
خوش اومدی.
این اقا امیر عضو فعال یه سایت دیگه بودند ادرس سایتو از من گرفتند و اومدند اینجا.ایشون عضو فعال یه سایت دیگه بودند ایشالا ایشون همون فعالیتهارو اینجا هم انجام میدن .البته ایشون تو تو خبر و اظهار نظر فنی هم دست خوبی دارند .ایشالا بمونندو اینجا هم فعالیت کنند.roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.Amir reza [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من سجاد هستم 17 ساله
و طرفدار کاکا :love:
خوشحال میشم اینجا دوست پیدا کنیم :hehee:
ویرایش :
نقل قول:
لطفا فینگلیس تایپ نکنید !
به قوانین سایت مراجعه کنید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sergioricardokaka [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سجاد جان به بزرگترین انجمن فوتبالی دربی خوش امدیroz::
ایشالا تو هم جزو کاربران فعال سایت باشی و توی بحث ها شرکت کنی
از اینکه یه رئالیه دیگه هم به سایت اضافه شد خوشحالم
ولی دیگه رئالی نیاد که جا نداریم ki::