-
اولف کریستن :گومز برتر از رونالدو است
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - ماریو گومز در این فصل از ۲۵ بازی که بایرن مونیخ داشته است، ۲۴ بار برای این تیم به میدان رفته است و در حال حاضر مورد تعریف و تمجید کریستن بازیکن اسبق لورکوزن قرار گرفته است.
کریستن در مصاحبه ای با بیلد گفت :
" ماریو گومز مهاجم فوق العاده ای در سطح اروپا و جهان است. از نظر من ، گومز حتی برتر از کریستیانو رونالدو بازیکن رئال مادرید است و میتواند بیشتر از رونالدو پیشرفت کند. او تنها 26 سال سن دارد اما نشان داده است که میتواند در لحظات سخت بسیار پایدار و مقاوم باشد."
همچنین گرد مولر نیز چندی پیش اظهار داشت که گومز میتواند رکورد او را که ۴۰ گل در یک فصل بوده است را بشکند.
ماریو گومز از آگوست ۲۰۱۰ از ۷۰ دفعه ای که برای بایرن مونیخ به میدان رفته است، ۶۳ گل به ثمر رسانده است.
-
بوندسلیگا در سالی که گذشت (فوریه)
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - ماه فوریه با یک اتفاق عجیب آغاز شد، در آخرین ساعات مهلت نقل و انتقالات زمستانی قرار بود چوپو موتنگ بازیکن هامبورگ راهی کلن شود و تمام کارهای این انتقال صورت گرفت اما به دلیل اینکه مدارک این انتقال با دقایقی تاخیر به فدراسیون فوتبال آلمان رسید، این مدارک مورد قبول واقع نشد و این انتقال انجام نشد.این ماه آبستن اتفاقات دیگری هم بود.
۱. کاپیتان جدید کلن : ماه فوریه برای کلن فوق العاده آغاز شد، دو پیروزی متوالی برابر بایرن و ماینتس به این تیم روحیه فوق العاده ای داد، بعد از این اتفاقات فرانک شافر سرمربی کلن، لوکاس پودولسکی را به عنوان کاپیتان جدید خود معرفی کرد، البته شادی کلنی ها دوام چندانی نداشت و چند روز بعد، خبر مصدومیت شدید نواوویچ مهاجم این تیم، همه را شوکه کرد.
۲. اخراج استیو مک لارن : وولفسبورگ، نیم فصل جدید را با ۶ خرید تازه آغاز کرد اما روند نتایج آنها تغییری نکرد، فشارها لحظه به لحظه روی مک لارن بیشتر شد، تا سرانجام شکست یک بر صفر گرگها در زمین هانوفر مسوولان این تیم را متقاعد کرد تا به همکاری خود با این مربی انگلیسی پایان دهند.
۳. بحران در گلادباخ : وضعیت گلادباخ هفته به هفته بدتر میشود و هواداران این تیم هم از تیمشان نا امید تر میشوند. آنها از ۴ مسابقه ای که در این ماه برگزار کردند متحمل 3 شکست شدند زنگ خطر برای کادر فنی گلادباخ به صدا در آمده و همه منتظر تغییرات در این تیم هستند.
۴. تساوی اروپایی شالکه و موفقیتی تازه برای دورتمند : تیم شالکه در مرحله ۱/۸ نهایی لیگ قهرمانان اروپا با یک تساوی با ارزش ۱-۱ مقابل والنسیا راه خود را برای صعود هموار کرد.در روز ۲۶ فوریه در ورزشگاه آلیانتس آرنا، یک مسابقه سرنوشت ساز برگزار شد که در این مسابقه، تیم دورتموند میزبان خود بایرن را با حساب ۳ بر ۱ مغلوب کرد تا بیش از پیش به قهرمانی امیدوار شود.
-
بوندسلیگا در سالی که گذشت (ژانویه)
مهدی پورمند
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - ماه ژانویه دوست داران بوندسلیگا را به یاد تعطیلات و رکود مسابقات می اندازد و گاهی هم نقل و انتقال بازیکنان ،در اینجا اتفاقاتی که در ژانویه گذشته رخ داد را با هم مرور خواهیم کرد.
۱. جدایی رالف رانگنیک بعد از نزدیک به 5 سال از هوفنهاینم :رانگنیک که تیم روستایی هوفنهایم را از دسته سوم آلمان به قهرمانی نیم فصل بوندسلیگا رسانده بود و نام آوازه این تیم را به گوش همه رسانده بود، سرانجام بعد از ۴ سال و نیم، این تیم را ترک کرد. این مربی جاه طلب، زمانی هوفنهایم را ترک کرد که تیمش در رده هشتم بود و فقط ۴ امتیاز تا اروپایی شدن فاصله داشت. و در جام حذفی هم تا ۱/۴ پیش رفته بودند.
۲. نقل و انتقالات :در ژانویه همه منتطر تغییرات و نقل وانتقالات هستند اما کمتر کسی انتطار نقل و انتقالی بزرگ و جنجالی را دارد، بایرن مونیخ به صورت کاملا بی سر و صدا و در آرامش یک خرید زمستانی را انجام داد و لوئیز گوستاوو، هافبک دفاعی هوفنهایم را جذب کرد. در همین حین باشگاه هوفنهایم جانشین رالف رانگنیک را معرفی کرد، مارکو پزیولی دستیار پیشین رانگنیک جانشین او شد.
اما این ماه یاد آور خداحافظی هواداران مونیخی با کاپیتان خود است، در ژانویه گذشته مارک ون بومل، بایرن مونیخ را به مقصد میلان ترک کرد.
همچنین ادین ژکو از وولفسبوزگ به من سیتی رفت، راکیتیچ از شالکه به سویا رفت و هلمس مهاجم لورکوزن، نیمکت نشینی در وولفسبورگ را به نیمکت نشینی در بایر ترجیح داد.
۳. شکوفایی دروازه بانهای جوان : در ژانویه ۲۰۱۱ لوئیس فن خال، سرمربی وقت بایرن در مصاحبه ای غیر منتطره عنوان کرد که از این پس توماس کرافت، دروزاه بان شماره یک بایرن خواهد بود در همین حین اسلومکا هم رابرت زیلر را جانشین فورمولویتز در هانوفر معرفی کرد.
اما اتفاقات فصل گذشته، دو سرنوشت متفاوت را برای این دو دروازه بان رقم زد، توماس کرافت نتوانست جایگاه خود را تا پایان فصل حفط کند و در پایان مجبور به ترک مونیخ شد اما زیلر با عملکرد خود توانست نام خود را به عنوان یکی از آینده های دروازه بانی در آلمان مطرح کند.
۴. روند صعودی دورتمند : دورتمندی ها بعد از تعطیلات هم به روند رو به رشد خود ادامه دادند تا بتوانند فاصله خود را با رقبا بیشتر کنند دورتمند در هفته هجدهم توانست بایرلورکوزن را در بای آرنا با نتیجه سه بر یک شکست دهد،بسیاری معتقدند که این نتیجه باعث شد که دورتمند در پایا فصل بتواند عنوان قهرمانی را بدست آورد.
۵. معرف ۴ تیم پایانی جام حذفی : در ژانویه، جام حذفی هم پیگیری شد که بایرنیها در شب درخشش مولر توانستند آلمانیا آخن را حذف کنند، دویسبورگ و انرژی کوتبوس با حذف رقبای دسته اولی خود به نیمه نهایی رسیدند و شالکه در شبی که یک ستاره ۱۷ ساله به نام درکسلر به فوتبال معرفی کرد، در وقتهای اضافه نورنبرگ را مغلوب کرد.
منبع : سایت بوندسلیگا
-
تمایل ریوس به بوروسیا دورتموند
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، علاقۀ باشگاه بایرن مونیخ به مارکو ریوس تغییری نکرده است. اما به نظر می رسد ستارۀ مونشن گلادباخ بیشتر علاقه دارد تا به دورتموند بپیوندد.
تاکنون فقط باواریایی ها علاقۀ خود را به مارکو ریوس ابراز کرده اند و تنها فرض می شود که نام این بازیکن در لیست خرید تابستانی باشگاه بایرن مونیخ قرار بگیرد. در حال حاضر یکی از نزدیکان مارکو ریوس ادعا کرده است که او بیشتر تمایل دارد به تیم بوروسیا دورتموند بازگردد. باشگاهی که ریوس از آنجا فوتبال پایه ای خود را آغاز کرده است.
هرچند که بعد از مدتی باشگاه بوروسیا دورتموند به دلیل نواقص و کمبودهای فیزیکی مارکو ریوس ، او را رها کرد و این الماس فوتبال آلمان در سال 2009 به تیم مونشن گلادباخ ملحق و به یک بازیکن کامل تبدیل شد. این اتفاق می تواند منجر شود تا ریوس هیچگاه به فکر بازگشت به جمع طلایی پوشان نباشد و هیچگاه آنان را نبخشد.
اما رابطۀ ریوس با شهر دورتموند همچنان نزدیک و فشرده است. زیرا او متولد شهر دورتموند می باشد و پدر ، مادر و نامزد او در شهر دورتموند زندگی می کنند. ریوس همچنین یکی از دوستان صمیمی گروسکروتز ستارۀ تیم دورتموند می باشد. علاوه بر این تیم دورتموند آشکارا به یکی از رقیبان جدی بایرن مونیخ تبدیل شده است و نشان داده است که می تواند به طور جدی با غول های باواریایی به رقابت بپردازد.
در خصوص این صحبت ها مسئولان دورتموند هیچ اظهار نظر نکره اند و هانس یواخیم واتزک ، رئیس دورتموند در این خصوص گفت: "من در مورد بازیکنانی که عضو باشگاه نیستند اظهار نظری نمی کنم."
در مقابل ، باشگاه بایرن چندین بار به این موضوع پرداخته است. کارل هاینز رومنیگه ، اولی هوینس و کریستین نرلینگر ، چندین و چند بار و در مصاحبه های مختلف ، علاقه خود و باشگاه را برای جذب ریوس اعلام کرده اند. تنها باستین شواین اشتایگر معتقد است که انتقال ریوس به بایرن کمی زود به نظر می رسد.
مارکو ریوس تا سال 2015 با تیم مونشن گلادباخ قرارداد دارد و مبلغ فروش او در تابستان 2012 ، 18 میلیون یورو می باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
توماس مولر: ترجیح می دهم پشت سر مهاجم ها بازی کنم
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،دارنده کفش طلای جام جهانی 2010 معتقد است که برای ارائه یک نمایش فوق العاده به این نیاز دارد تا بازیکنان خلاقی دراطرافش باشند
توماس مولر، مهاجم آلمانی باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که بازیکنانی مثل مسعوت اوزیل به او کمک می کنند تابهترین نمایش ممکن را در ترکیب تیم ملی آلمان به نمایش بگذارد
مولر معتقد است که اوزیل، بازیکن سابق وردربرمن به خوبی بازی او را تکمیل می کند و بیشتر ترجیح می دهد تا در خط میانی بازی کند. مولر معتقد است که هیچ مشکلی با تغییر پست بازی ندارد
مولر در صحبتهایی که در وب سایت رسمی فدراسیون فوتبال آلمان بازتاب یافت گفت:« وقتی پشت سر مهاجم اصلی تیم بازی می کنم، بازی موثرتری انجام می دهم. من همیشه این را گفته ام و همیشه می گویم. مسعوت اوزیل گاهی وقتها با پای چپ به راست می آید و بعد من نفوذ می کنم. من برای آنکه بازی بهتری را به نمایش بگذارم، به این نیاز دارم تا یک یا دو بازیکن ترکیبی دراطراف من باشند.»
مولر که فوتبال ملی اش را از سال 2010 آغاز کرد، معمولا به عنوان بال راست در تیم ملی آلمان به میدان می رود و عملکرد خیره کننده ای درتیم ملی آلمان داشته است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
هدف اصلی بایرن قهرمانی در چمپیونزلیگ
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ اولویت اصلی این باشگاه را قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا می داند و حتی کسب عنوان قهرمانی در بوندسلیگا را نیز برای باشگاه خود موفقیتی چندان مهم تلقی نمی کند.
اولی هوینس که تنها یک هفته از جشن 60 سالگی خود را سپری می کرد به اسکای اسپورت گفت:" تنها هدیه ای که می تواند وی را در سال 2012 شگفت زده کند جشن قهرمانی در چمپیونزلیگ در ورزشگاه خانگی بایرن می باشد."
" من معمولا می گویم که قهرمانی در آلمان یکی از مهمترین اهداف باشگاه است اما حالا من می خواهم صحبتی دیگر انجام دهم و این مطلب را عنوان کنم هنگامیکه شما فینال چمپیونزلیگ را در مونیخ پیش رو دارید باید تلاش کنید و قهرمانی در آن را بدست آورید زیرا این مسئله ای است که شاید تنها یک بار در زندگی ورزشی یک بازیکن اتفاق بیافتد."
هوینس احساس می کند در این فصل وضعیت مناسبی برای کسب عنوان از سال 2001 به بعد برای بایرن رخ داده است او ادامه می دهد:" این تنها به قهرمانی در نیم فصل و قرار گیری در نیمه بالایی جدول بوندسلیگا باز نمی گردد بلکه شرایط اقتصادی باشگاه نیز در این فصل بسیار مناسب و ایده آل است."
" صلح و رفاقت در باشگاه موج می زند هیچ اختلافی وجود ندارد شاهد هیچگونه دلخوری و درگیری شدیدی نبوده ایم در عین حال هیچ بدهی نداریم ما در بایرن موفق هستیم و می خواهیم موفق تر باشیم."
-
جنگ بر سر رویس
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - مارکو رویس، مهاجم تیم بروسیا مونشن گلادباخ که این فصل در فرم بسیار مطلوبی قرار دارد و چندی پیش نیز اخباری در رابطه با احتمال پیوستن این بازیکن به بایرن مونیخ به گوش میرسید، هم اکنون تصمیم دارد که به باشگاه بروسیا دورتموند بپیوندد.
این بازیکن ۲۲ ساله ملی پوش در دورتموند متولد شد و در این شهر رشد یافت و دوران کودکی خود را نیز در این باشگاه سپری کرد.
با این حال این بازیکن به علت مشکلاتی که در آن زمان پیش آمد مجبور به ترک این باشگاه شد.
اما با گذر زمان، او آرام آرام پرورش یافت تا جایی که توانست به بازیکنی با استعدادهای فراوان همراه با ۳ بازی ملی تبدیل شود.
بنابراین باشگاه دورتموند که احتمالا بازیکن خود لوکاس باریس را خواهد فروخت، این بازیکن را به خدمت میگیرد.
-
نویر، بهترین دروازه بان دنیا
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران – نشریه ورزشی espn در شماره آخر خود در سال ۲۰۱۱، پنج دروازه بان برتر این سال را انتخاب کرد که مانوئل نویر، دروازه بان باشگاه بایرن مونیخ و تیم ملی فوتبال آلمان در این لیست ۵ نفره، جای گرفت.
مانوئل نویر ( بایرن مونیخ )
ایکر کاسیاس ( رئال مادرید )
اگو لوریس ( لیون )
جو هارت ( منچستر سیتی )
ویاچسلاو مالافیو ( زنیت سنت پترزبورگ )
-
توماس مولر: ترجیح می دهم پشت سر یک مهاجم بازی کنم
سایت گل-دارنده کفش طلای جام جهانی 2010 معتقد است که برای ارائه یک نمایش فوق العاده به این نیاز دارد تا بازیکنان خلاقی دراطرافش باشند. توماس مولر، مهاجم آلمانی باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که بازیکنانی مثل مسعوت اوزیل به او کمک می کنند تابهترین نمایش ممکن را در ترکیب تیم ملی آلمان به نمایش بگذارد
مولر معتقد است که اوزیل، بازیکن سابق وردربرمن به خوبی بازی او را تکمیل می کند و بیشتر ترجیح می دهد تا در خط میانی بازی کند. مولر معتقد است که هیچ مشکلی با تغییر پست بازی ندارد
مولر در صحبتهایی که در وب سایت رسمی فدراسیون فوتبال آلمان بازتاب یافت گفت:« وقتی پشت سر مهاجم اصلی تیم بازی می کنم، بازی موثرتری انجام می دهم. من همیشه این را گفته ام و همیشه می گویم. مسعوت اوزیل گاهی وقتها با پای چپ به راست می آید و بعد من نفوذ می کنم. من برای آنکه بازی بهتری را به نمایش بگذارم، به این نیاز دارم تا یک یا دو بازیکن ترکیبی دراطراف من باشند.»
مولر که فوتبال ملی اش را از سال 2010 آغاز کرد، معمولا به عنوان بال راست در تیم ملی آلمان به میدان می رود و عملکرد خیره کننده ای درتیم ملی آلمان داشته است.
-
پرانیج در بایرن خواهد ماند
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - دانیل پرانیج، هافبک کروات باشگاه بایرن مونیخ، رسما در مصاحبه ای اعلام کرد که قصد ندارد مونیخ را ترک کند و تا آخر فصل جاری در این باشگاه خواهد ماند.
" تصمیم گرفتم، با مشکلاتی که در باشگاه بایرن مونیخ برایم وجود دارد، کنار بیایم و هیچ جا نروم، چه کاری انجام خواهم داد؟ همان کاری که همه در باشگاه انجام میدهند، تمرین خواهم کرد و امیدوارم که مربی به من شانس قرار گرفتن در ترکیب اصلی را بدهد. "
قرارداد دانیل پرانیج تا آخر فصل جاری است و با پایان رسیدن این فصل، به احتمال زیاد این بایکون از بایرن جدا خواهد شد.