خوب گذشته ها گذشته ــ امتیازهای که از دست دادیم یکم روحیه تیم رو پایین اورده ولی امیدوارم تو بازی هامون تاثیر نزاره ـ الان انتظارها بیشتر شده و فشار بیشتری روی آرسنال ـــ دیگه الان باید تا میتونیم ببریم تا بتونیم دوباره به جایگاه خودمون برگردیم
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب گذشته ها گذشته ــ امتیازهای که از دست دادیم یکم روحیه تیم رو پایین اورده ولی امیدوارم تو بازی هامون تاثیر نزاره ـ الان انتظارها بیشتر شده و فشار بیشتری روی آرسنال ـــ دیگه الان باید تا میتونیم ببریم تا بتونیم دوباره به جایگاه خودمون برگردیم
اما من نمیدونم این دیابی کجا بود این همه وقت ؟ از کیه که ندیدمش؟کی مصدوم شد؟
میگم حالا اومدیم ویلشر حالش خوب شد و تونست اخرای فصل به میادین برگرده اما من فک نکنم اون ویلشر سابق باشه
چون این همه وقت دور بوده و تمرین نکرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظرت میشه؟؟؟ چون این فصل بازی های آرسنال در حد آرسنال نبوده چنتا بازی دیگه تمومه:gijjj::gijjj: امیدواری بیشتر به جام حذفیه
راستی چرا نمیشه بهت پیغام داد به هیچ صورتی؟؟:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa: برا اونروز گیج شدم om::om::
ببین عکسو:ey babaaa::ey babaaa:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که امیدوارم ــ به نظرم که میتونیم به لیگ برگردیم :hooora:
تا حالا کسی که این مشکل رونداشته /// یا اشکال از مرورگرته یا سرعت نتت
ایشالا فکر کنم بتونیم نهایت سوم بشیم برا لیگ قهرمانان چون عرب سیتی دست نیافتنی هست و از همه مهمتر جام حذفیlay_;;lay_;;:ey babaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
====
با 3تا مرورگرم همینه با 128/256/وایمکس هم همینهcrying::-crying::- اگه میتونی آی دی یاهوتو پ.خ کن یه هفته هست کارت دارم خیلی مهمه:rose:
نیمه اول 3بر یک به سود آرسنال با 2 گل رابین و چمبر:-shad
گل چهارم :ghelyon: ترکوندیم
4-1 آرسنال
گل پنجم باز چمبرbinam:love:
گل ششم رابی فان پرسیentezar:: خسته شدم چه قدر گل زدن:love::/danc:/danc:/danc
6-1 آرسنال
چرا انقدر آرسن ونگر عالیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
6 تا زده
بعدش هانری/سانیا/یوسف بنایون رو برده باز تو زمین/مرته ساکر هم فرستاده حمله فقط ژسنی مونده بیاد تو جریمه بلکبرن
تا دقیقه 75
arsenal 6 - blackbrn 1
گل هفتم توسط تیری هانری و پایان بازی
arsenal 7- blackbrn 1
دانلود هفتمین گل آرسنال توسط اسطوره فوتبال تیری هانری در ثانیه های پایانی با پاس گل طلایی رابین فان پرسی(از دست ندید)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
(به علت گذاشتن همین یک گل در تاپیک دانلود گل های حساس لیگ انگلیس قرار نگرفت)
Arsenal 7-1 blackburn
به توپ بستن بلکبرن توسط توپچی ها این است آرسنال
7-1 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ajibeee::ajibeee::aji beee:
برد آرسنال رو به همه تبریک میگم،تا باشه از این بردای پر گل باشه:/danc:-shad:-shadlay_;;
تبریک میگم این برده عالیو
بیچاره بلکبرن عجب جایی بما خورد
بازیکنای دوست داشتنیه تیمم که ترکوندن
واقعا ایول
هنوزم باورم نمیشه بچه ها
یکی منو سیلی بزنه ببینم خوابم یا نه
7 تا:ajibeee:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این است آرسنال کبیر