سانگ خواهان پیوستن آنری ...
سانگ معتقد است پیوستن آنری به آرسنال در ژانویه کمک بزرگی برای آرسنال خواهد بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیری آنری بازیکن افسانه ای توپچی های لندن هشت سال با آرسنال بود و سالهایی طلایی را برای لندنی ها رقم زد.
وی سال 2007 و تنها بعد از یک سال بازی در امارات آرسنال را به مقصد بارسلونا ترک کرد. بعد از اسپانیا راهی امریکا شد و برای نیویورک بولز بازی کرد، وی بعد از پایان لیگ امریکا به لندن سفر کرده و با آرسنال تمرین میکند.این روزها ونگر سخت در فکر است که آیا میتواند و لازم دارد تا آنری را به تیمش بازگرداند یا نه !
بازگشت آنری جای خالی ژروینیو و شاماک را که برای بازی های آفریقا میروند را به خوبی پر میکند.
آلکس سانگ معتقد است تیری آنری در سن 34 هنوز شادابی لازم برای بازی در لیگ برتز انگلستان را دارد .
بارها در تمرینات با وی صحبت کرده ام .... بارها به تیری گفتم : هنوز هم میتوانی با ما بازی کنی ....
اما آنری فق لبخند زده است ! و پاسخی به من نداده است !
افتخارات آنری در دوران بازی وی بی نظری بوده و او هیچ افتخاری را از دست نداده که نگران آن باشد.امروز آنری شانس این را دارد تا باری دیگر به آرسنال کمک کند.او میتواند کمک شایانی باشد .
Arsenal.ir
ون پرسی: عاشق پاس گل های بسیار خوب هستم
مهاجم آرسنال در مورد ارزش دیگر بازیکنان تیم می گوید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
GunnersTrust :
رابین ون پرسی به دلیل گلزنی های خود در این سال تمجیدها و تعاریف بسیاری از خود شنیده است اما تمام کننده ی قهار آرسنال به اندازه ی کسانی که پاس گل می دهند خوشحال است.
کاپیتان آرسنال با رکورد 34 گل هانری در لیگ برتر در طول یک سال میلادی برابری کرد و این در حالی است که ون پرسی به تازگی در پست مهاجم مرکزی به بازی گرفته شده است.
او پیش تر در کناره ها و یا مهاجم کاذب بازی می کرد و او هنوز عاشق پاس های بی نقص و درجه یک است که بازیکنان حاضر در آن پست این پاس ها را ارسال می کنند.
" من از پاس گل ها قدردانی می کنم چرا که به اندازه ی گل اهمیت دارد." ون پرسی در گفتگو با تلویزیون آرسنال پیش از کریمس گفت:
" پاس گل داشتن بسیار مهم است. خوشبختانه ما اکنون در دنیایی زندگی می کنیم که مردم ارزش پاس گل های خوب را می دانند. این پاس بیش از گلزن اهمیت دارد و پاس گل دهنده مرد اصلی این حلقه خواهد بود و مردم می دانند کسی که پاس نهایی را می دهد چقدر مهم است."
" ما همه می دانیم که پاس گل چقدر مهم است و باید به آن بها و اعتبار داد که از نظر من بسیار مهم است. برای من به شخصه بین انتخاب ضربه ی آخر را زدن و یک پاس گل خوب، حتماً پاس گل را انتخاب می کنم."
" به عنوان مثال پاس گل الکس سانگ در بازی مقابل اورتون برای من یکی از این موارد بود. بله واقعاً والی خوبی بود اما بدون آن پاس چنین گلی به ثمر نمی رسید."
ون پرسی در آخرین بازی خود در لیگ برتر سال 2011 نیاز دارد تا دو گل به ثمر برساند و به رکورد آلن شیرر که در یک سال تقویمی 36 گل به ثمر رساند برسد. این موفقیتی است که مرد هلندی به آن افتخار خواهد کرد اما اولویت او نیست.
" نه واقعاً، نه. من سعی می کنم این رکورد را بزنم اما این در صدر لیست آرزوهای من نیست. این اولویت چهارم یا پنجم من است."
" برای من همیشه انجام درست کارها برای پیروزی در بازی ها مهم بوده است. اگر بتوانم من هم گلزنی کنم خوب است اما من به این هدف به زمین نمی روم که گلزنی کنم. من به زمین می روم زیرا عاشق فوتبال هستم. دوست دارم بازی کنم و می خواهم در بازی ها پیروز شوم و سه امتیاز را بگیریم."
" امیدوارم بتوانم به آمار پاس گل ها یا گل هایم اضافه کنم اما من شاید مانند دیگر مهاجمین فقط به این هدف کار نمی کنم که فقط به خودم فکر کنم. من این طور نیستم و هیچ وقت نخواهم بود. من شیوه ی دیگری را ترجیح می دهم."
" بازیکنان زیادی وجود دارند که کار خود را می کنند اما من کمی پیچیده تر می خواهم باشم و انتظارات بسیار بیشتری از خود دارم."
ونگر: لحظه ی مورد علاقه ی من در جشن 125 سالگی باشگاه
سرمربی آرسنال لحظه ی مورد علاقه ی خود در جشن 125 سالگی باشگاه را فاش کرد
gunnerstrust :
آرسن ونگر از حضور نوه های دیوید دانسکین در جشن 125 سالگی باشگاه تحت تأثیر قرار گرفته است.
دو تن از فرزندان یکی از اسطوره های باشگاه آرسنال - که موجب شکل گیری باشگاه آرسنال شد - در پیروزی آرسنال مقابل اورتون در ورزشگاه امارات حاضر شدند و ونگر معتقد است که بازشناسی دانسکین یکی از بهترین قسمت های جشن آن روز بود.
ونگر در گفتگو با بسته ی ویژه ی روز مسابقه با ولوز گفت:" لحظه ی خاص من آوردن توپ بازی به وسیله این بچه ها بود که خانواده ی مؤسس باشگاه محسوب می شدند و شما فکر می کنید برای همیشه می بایست از این ایده ی بزرگ متشکر باشید."
" از سوی دیگر، شما فکر می کنید اگر یک نفر بتواند ایده ای را به اجرا در آورد که موجب شکل گیری چیزی در بالاترین سطح شود، فوق العاده است و من این نشانه را کاملاً عالی یافتم."
" آنچه در آرسنال دوست دارم چیزی است که در به سختی در این جامعه ی مدرن به دست آورده ایم. ما همیشه رو به جلو حرکت می کنیم اما هزینه ای که در این راه پرداخته ایم از دست دادن برخی سنت هاست."
" آرسنال به طور فوق العاده ای مدیریت می شود و باید به تاریخچه و سنت ها احترام گذاشت زیرا از تاریخ چیزهای زیادی یاد می گیریم. باشگاه به اندازه ی کافی شجاع بوده است و رو به جلو حرکت کرده است. من این را دوست دارم."
" مجسمه ی چاپمن اکنون در ورودی ورزشگاه قرار دارد. این نشان می دهد برای گذشتگان احترام قائلیم و همیشه رو به جلو می رویم. انجام این کار به طور صحیح آسان نیست اما در آن روز نشان دادیم که آرسنال می تواند این کار را انجام دهد."
آرسنال در سال 2011: مرور ماه به ماه
gunnerstrust :
با نزدیک شدن به سال جدید زمان آن رسیده است که به گذشته بازگردیم و عملکرد آرسنال در سال 2011 را مرور خواهیم کرد.
دوازده ماه گذشته برای آرسنال چالش برانگیز بوده است و با نزدیک شدن به سال 2011 خوش بینی زیادی نسبت به تیم آرسن ونگر در سال 2012 وجود دارد.
این هفته ما نگاهی به سال گذشته داریم و عملکرد ماهانه ی آسنال را مرور خواهیم رد و برخی لحظات خاطره انگیز سال 2011 را بازگو خواهیم کرد.
مارچ
پیروزی خردکننده و 5-0 مقابل لیتون اورینت در بازی تکراری دور پنجم جام حذفی انگیزش خوبی توپچی ها بود. اما با تساوی مقابل ساندلند و وست بروم امیدهای قهرمانی از دست رفت. همچنین توپچی ها به دست منچستریونایتد در جام حذفی حذف شدند و با شکست 3-1 مقابل بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا از این جام نیز بیرون رفتند.
فوریه
گل های دیرهنگام آرشاوین و کوسیلنی موجب پیروزی در دیداری سخت مقابل اورتون شد و آرسنال را در کورس قهرمانی نگه داشت اما با از دست دادن پیروزی 4-0 در مقابل نیوکاسل در سنت جیمززپارک و کسب یک امتیاز توپچی ها را دچار شک کرد. دو گل ون پرسی در مقابل ولوز آرسنال را به رقابت ها بازگرداند و سپس آرسنال در خانه 2-1 بارسلونا را شکست داد. یک تساوی ناامید کننده مقابل لیتون اورینت در جام حذفی با شکست ناباورانه در فینال جام اتحادیه مقابل بیرمنگام همراه شد تا این ماه ناامید کننده به پایان رسد.
ژانویه
آرسنال سال را با پیروزی 3-0 در خانه بیرمنگام آغاز کرد اما 4 روز بعد آرسنال در مقابل تیم دفاعی منچسترسیتی به تساوی دست یافت. در جام حذفی توپچی ها با پیروزی مقابل لیدز و هادرزفیلد به دور پنجم جام حذفی راه یافتند و با پیروزی 3-1 در مجموع دو دیدار مقابل ایپسویچ به فینال جام اتحادیه راه یافتند. دو گل ون پرسی و یک گل از والکات موجب پیروزی 3-0 مقابل وستهم شد و ون پرسی اولنی هت تریک خود را مقابل ویگان تجربه کرد.
ونگر: خط هافبک ما برای گورکوف جایی ندارد
رئیس شایعات انتقال ستاره ی فرانسوی را رد کرد
GunnersTrust:
آرسن ونگر شایعه ی احتمال انتقال یوهان گورکوف در پنرجه نقل و انتقالات زمستانی را رد کرد.
هافبک 25 ساله ی لیون این فصل به دلیل مصدومیت مچ پا فصل خوبی نداشته است اما اکنون به آمادگی جسمانی مطلوب خود سیده است. ونگر معتقد است که بازیکن ملی پوش فرانسوی در نیم فصل دوم به دوران اوج خود خواهد رسید اما پس از تساوی 1-1 مقابل ولوز سرمربی خود را از این شایعات مبرا دانست.
" ما در خط هافبک انتخاب های خود را داریم. ما دیابی و ویلشر را نیز خواهیم داشت که از مصومیت بازخواهند گشت و بازیکنان زیادی در این پست داریم."
" اگر چه من آینده ی خوبی برای گورکوف پیش بینی می کنم و فکر می کنم او به اوج خود بازخواهد گشت. او پنج ماه دور از میادین بوده است و اتفاقی که برای او افتاده است طبیعی است (در اوج نبودن). او تازه اولین بازی های خود را آغاز کرده است و پس از مصدومیت طبیعی است که که پسرفت کرده باشید."
" بین ژانویه و ژوئن زمانی کلیدی برای وی خواهد بود اما من فکر می کنم او به اوج خود بازخواهد گشت."
چند قدم تا بازگشت هانری به آرسنال!
تیری هانری می تواند در انتقال قرضی دو ماهه به آرسنال برگردد
GunnersTrust:
افسانه باشگاه آرسنال و بازیکن فعلی تیم نیویورک ردبولز لیگ آمریکا، هم اکنون به دلیل تعطیلی لیگ آمریکا در زمین تمرینی آرسنال با توپچی ها تمرین می کند تا آمادگی خود را حفظ کند.
آرسنال در شروع ژانویه، دو مهاجم خود یعنی جروینیو و مروان شماک را به دلیل جام ملت های آفریقا از دست می دهد و این مسئله آرسن ونگر را با کمبود مهاجم مواجه می کند.
ونگر که در تمرینات از آمادگی هانری متعجب شده است، در مصاحبه های اخیر اعلام کرده که بر روی بازگشت هانری فکر می کند اما هنوز تصمیمی نگرفته است.
اما امروز گزارش ها حاکی از آنست که دیروز هانری با مسئولین آرسنال برای برگشت به تمرینات صحبت کرده است و آرسن ونگر به او پیشنهاد قرارداد قرضی دو ماهه را داده است.
هنوز توافقات رسمی صورت نگرده است و هانری درباره این موضوع فکر می کند. با این وجود مسئولین آرسنال خوشبین هستند که این قرارداد به زودی به انجام برسد تا هانری بتواند در بازی های آینده آرسنال را همراهی کند.
باشگاه آرسنال برای هانری حقوق هفتگی 70 هزار پوند در هفته را در نظر گرفته است و هم اکنون باید منتظر جواب نهایی از سوی هانری و نیویورک ردبولز باشد. اما مذاکرات به خوبی پیش رفته است و ونگر به این انتقال امیدوار است.
آرسنال در دو سال گذشته و در ماه ژانویه دو بازیکن قدیمی خود را به باشگاه برگردانده بود. سول کمپبل در ژانویه 2010 و ینس لمن در ژانویه 2011 با قرارداد های قرضی و کوتاه مدت به آرسنال برگشته بودند و هانری می تواند نفر سوم این لیست باشد!
هانری کلاس خود را نشان داده است
پر مرته ساکر از تیری هانری در تمرینات آرسنال میگوید
پر مرته ساکر میگوید هیچ ایده ی خاصی ندارد اگر آرسن ونگر بخواهد قرارداد جدیدی با تیری هانری امضا کند اما از مقابله با این مهاجم در تمرینات لذت برده است .
رکورددار گلزنی آرسنال این روزها با تعطیل بودن لیگ آمریکا با آرسنال تمرین میکند و تیم را تحت تاثیر خود قرار داده است .
پر مرته ساکر میگوید :
" بسیار خوشحال هستم که با او تمرین میکنم ، او به خوبی تمرین میکند .
" او تجربه ی بسیار زیادی در اختیار دارد و این فرصت بزرگی برای ما میباشد اما من مربی تیم نیستم و نمیدانم چه چیزی برای ما و او امکان پذیر میباشد .
او کلاس بالای خود را در تمرینات به نمایش گذاشته است و حضور او در کنار ما بسیار خوب است .
مرته ساکر تمام دوران حرفه ای خود را تا قبل از ماه اگوست و پیوستن به آرسنال در المان بوده است و اکنون از زندگی در لیگ برتر بسیار راضی است .
" اینجا کمی نسبت به بوندسلیگا متفاوت است اما شما به همه چیز در دنیا عادت میکنید و امیدوارم در ماههای اینده بیشتر و بیشتر پیشرفت کنم .
" لیگ برتر بهترین لیگ جهان است و بنابراین شما مجبور به بهبود بیشتر بازی خود هستید ، بسیار فیزیکی تر است ، شاید به اندازه ی بوندسلیگا تکنیکی نباشد اما بسیار سرعت بالاتری دارد .
Arsenal.ir