سلام به سرباز مملکت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اساسا جای شما خالی...
خوبه پس حدودا یه 2 هفته ای هستی چشم روهم بزاری این 98 روز هم تمام میشه...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به سرباز مملکت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اساسا جای شما خالی...
خوبه پس حدودا یه 2 هفته ای هستی چشم روهم بزاری این 98 روز هم تمام میشه...
رامین تو چه حالی میکنی اونجا...
پس من باید یه سری بزنم ممسنی...
مهمونیم به حساب رامین هر خواست بیاد...
سلااااامنقل قول:
پاسدار این مرز و بوم!!!:hehee:
اووووووووه...خییلییی خوش میگذره...هی راه به راه درس و امتحان داریم! جای شما خالـــــــــــــــــیــــ ـــــــ
حالا ما یه چیزی گفتیم!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مجاز از اجازه ی ورود بود!!!:hihi:
اووووووه!
ایـــــــــــــــــــــــ ول رو کم کنـــــــــی!!!
خوشــــــبحالت فقــــط 4شنبــــــــه امتـــــــحان حســـــــــابــــــــان داریــــــــــــ:ey babaaa::ey babaaa:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohadeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی سخته تابستون درس خوندن...
اصلا حس خوندن نمیاد ولی مجبوری که بخونی...
من میدونم چی میکشی...
چقد باغ تو باغ شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به خیالت بچه زرنگ ممسی هستی من که میدونم یه باغ انارم دارین از ترس اینکه همش و قوروت نکنم بهم نگفتی:gerye:
بدجنسسسسسسسس:-ang
قربون همه بچه ها:chakerim:
میگم بحث خیلی داغ شده گروه پژاک رو میگم
من خودم خدمت داخل گردان تکاور هستم بیشتر خبر دارم چی میگزره-هر شب سپاه داره تلفات میده خیلی درگیری جدی شده
اینجور که میگفتن بعد از جنگ 8 ساله بزرگترین درگیریه که داره انجام میشه همینه.
باغ فــــــــــــــــــــــــ ـــــقــــــــــــــط باغ گــــــــــــــــــــــــ ــیلاس یا آللـــــــــــــبالــــــ ـــــــــــــــو:yes:نقل قول:
آخ گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــل گفتــــــــــــــــــــــ ـــــــینقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بــــــــــــابــــــــــ ــا بچه زرنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــگmas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااای.................. ..چقدربده.......................ذر ضمن ســــــــــلـــــــــام.... ......baghal:-baghal:-نقل قول:
ابــــــــــراهیم مواظب بــــــــــاش خدایی نکرده تو رو نــــــــــبرن جلــــــــــــوو هاااااااا
حـــــــــــالا اگه هم بردنت عیبی نداره در راه مـــــــــــــیهنت بووود:iran::iran:
چندتا عکسم قول داده بودم تو آلبوم بذارم اونا رم گذاشتم.
فردا هم اگه شد از غوره کشون بازم براتون عکس میارم.:yes: