-
پروين: دنيزلي ليگ را بايد جدي بگيرید.
مدير تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بايد با سردار رويانيان در جلسهاي بنشينم و در خصوص باشگاه و حساب کتابهايي که بهم ريخته صحبت کنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علي پروين در گفتوگويي درباره بازي روز گذشته مقابل سايپا، اظهار داشت: پرسپوليس خيلي بد بود و دليلش را هم نميدانم چون باورم نميشد که با 4 گل به سايپا ببازيم. شايد بچهها فکر ميکنند چون ديگر شانسي براي سهميه گرفتن ندارند، همينطوري در ليگ بازي کنند. ما در 6 دقيقه 2 گل خورديم چون حريف را دست کم گرفتيم و واقعا آن لحظه روي صندلي چسبيده بودم.
وي ادامه داد: اگر در هر بازي گل نزنيم، راحت هم گل خواهيم خورد، اما در ديدار برابر تيم خوب و جوان سايپا گلهاي بسيار بدي خورديم تا آمديم تلافي کنيم که 10 نفره شديم و ديگر شاهکار شد.
پروين خاطرنشان کرد: در نيمه دوم بهتر شديم، من نميدانم اگر علي کريمي را نداشتيم بايد چه کاري انجام ميداديم! با آمدن کريمي، محمد نوري و محمد نصرتي تيم تکاني خورد اما چه فايده داشت، گل نميزديم و راحت گل ميخورديم.
عضو هيئت مديره پرسپوليس گفت: دنيزلي نبايد اينگونه حريفان را دست کم بگيرد، او بايد ليگ را جدي بگيرد، چون جايگاهمان در جدول ليگ برتر خوب نيست. وقتي برخيها از من ميپرسند که احتمال دارد، پرسپوليس سقوط کند، تنم ميلرزد. اگر ما در هر ديدار 4 تا 4 تا بخوريم عربها کيف ميکنند، ما نبايد اينگونه حتي در فوتبالي که در آن انگيزهاي براي موفقيت نداريم اينطور ناکام باشيم. بايد طوري عمل کنيم که عربها حساب کار دستشان بيايد. نه اينکه به روحيه خودمان ضربه بزنيم. اگر روز پنجشنبه مقابل تراکتورسازي هم ببازيم، ديگر هيچي؛ آنوقت اصلا نميتوانيم توي تهران راه برويم چون مردم توقع دارند. البته دنيزلي اين را ميداند پس بچهها بايد بجنبند تا ناکاميها را جبران کنند.
پروين درباره اظهارات محمد رويانيان، مبني بر اينکه در کارها دخالت کند، گفت: بايد با سردار حرفهايم را بزنم، من که کاري اندازه نوک سوزن از دستم برآيد براي پرسپوليس انجام ميدهم اما حس ميکنم يک مقدار حساب و کتابها به هم ريخته و بايد اين حساب و کتابها باشد. ديروز ديديد اين بنده خدا علي کريمي چطور حرص ميخورد و بالا و پائين ميپريد. اين يعني يک بازيکن چه تعصبي به تيمش دارد.
وي يادآور شد: باور کنيد نميخواستم از شدت ناراحتي صحبتي داشته باشم، نفهميدم چطور دقيقه 87 يا 86 ورزشگاه را ترک کردم اما اينقدر در کوچه و خيابان از من سؤال ميشود و مردم ناراحتند باور کنيد دل آدم کباب ميشود. 100 هزار نفر در بازي با الغرافه به ورزشگاه آمدند. آقايان اين هواداران از ما انتظار دارند، درست است خستهايد و شايد انگيزه کافي را نداريد اما براي پرسپوليس مثل هميشه بجنگيد تا اين شکستهاي تلخ به وجود نيايد.
-
زارع: بازی با داماش باید تکرار شود/ انتظار داریم رای سریع تر اعلام شود.
قائم مقام باشگاه پرسپوليس گفت: انتظار داريم تا كميته استيناف با حفظ استقلال هر چه سريعتر نسبت به اعتراض باشگاه پرسپوليس به راي كميته انضباطي رسيدگي كند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جمشيد زارع اظهار كرد: ما انتظار داريم تا قضات مستقل كميته استيناف قبل از بازي با الهلال راي خود را درباره اعتراض باشگاه پرسپوليس صادر كنند و بيش از اين تيم و هوادارانش را در بلاتكليفي نگذارند.
همان طور كه كميته انضباطي ظرف 24 ساعت براي ما راي صادر كرد، انتظار داشتيم با همين سرعت هم به اعتراض ما رسيدگي ميشد.
وي افزود: خواسته ما اين است كه بازي تكرار شود و جريمه نقدي نيز لغو شود و دو امتياز به تيم برگردد و در مجموع بايد بگويم خواستار لغو راي كميته انضباطي هستيم. ما در طول دو هفته گذشته حتي يك مصاحبه هم در اين باره نكرديم، حتي به بازيكنان و كادر فني هم تاكيد كرديم كه هيچ واكنشي نشان ندهند و علاقهمند هستيم در يك فضاي آرام به اين پرونده رسيدگي شود زيرا به عدالت كميته استيناف اعتقاد داريم.
قائم مقام پرسپوليس خاطرنشان كرد: به هر حال ما نيز از سوي هواداران تحت فشار هستيم و ميليونها علاقهمند به تيم پرسپوليس انتظار دارند تا در اين راي تجديد نظر صورت بگيرد و روحيه از دست رفته تيم باز گردد.
-
رویانیان: هر دم از این باغ بری می رسد! / چرا مشکلات شخصیتان را به زمین میآورید؟
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با انتقاد شدید از بازیکنان این تیم گفت: اگر مشکل شخصی دارید چرا آن را وارد زمین میکنید؟
محمد رویانیان در گفتوگویی تلویزیونی در خصوص شکست پرسپولیس مقابل سایپا گفت: هر دم از این باغ بری میرسد! در این مسابقه اصلا خوب نبودیم. بازیکنان وکادر فنی همه مقصرند. من نمیدانم این بازیکنان چه مشکلی دارند. میخواهم به آنها بگویم چرا این طور هستید؟ اگر مشکل شخصی دارید چرا آن را وارد زمین میکنید؟ از همه تیمها بیشتر به آنها پول دادم و خودشان هم این را میدانند. قطعا بازیکنان را جریمه میکنم.
مدیرعامل پرسپولیس درباره بدهیهای این باشگاه و احتمال کسر امتیاز از این تیم گفت: من اجازه نمیدهم امتیازی از پرسپولیس کم شود. سه روز پیش با وینگادا صحبت کردم و به او گفتم غصه نخورد و به ایران بیاید. پولش را میدهیم. با مدیر برنامههای آرفی هم صحبت کردم و به او گفتم به ایران بیاید و پولش را بدهیم.
وی اظهار داشت: برخی طلبهایی که روی دوش پرسپولیس است برای 20 سال قبل است. اگر وزارت ورزش در انتهای خزانه مالی و روی گرد و خاکهایی که وجود دارد فوت و به استقلال و پرسپولیس کمک کند این دو تیم میتوانند بدهیهایشان را بدهند.
-
اعلام اخراجیهای پرسپولیس بعد از دیدار با الهلال.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: بعد از دیدار با تراکتورسازی و الهلال فهرست بازیکنان اخراجی تیم را اعلام خواهیم کرد.
محمد رویانیان پس از پایان نشست اتحادیه فوتبال در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سؤال که آیا بازیکنان پرسپولیس را جریمه میکند، اظهار داشت: در هر صورت ما تیمی هستیم که به بلوغ رسیدهایم و در حال تکاملیم و باشگاهی که در حال تکامل است، قطعا چالشها و مشکلاتی فرارویش قرار میگیرد و دیگران هم میخواهند به این چالشها اضافه کنند.ما پیش بینی میکردیم که سختیهایی پیش رویمان قرار گیرد و خیلی آرام مشکلات را برطرف میکنیم.
وی در خصوص اینکه امیر عابدینی، مدیرعامل داماش گفته باید برای پرسپولیس دعا کرد، گفت: عابدینی برای خودش دعا کند، ما هم برای ایشان دعا میکنیم. البته به نظر دعای ما بیشتر برای آنها میگیرد چون آنها در حال بالا آمدن در جدول هستند. دعای او برای ما مفید نبوده و مضر است البته مطالبی که برخی سایتها به آقای عابدینی انتصاب داده اند قبول ندارم و او یک مدیر خوب است.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه صحبتهایی که عابدینی کرد جدی بود یا شوخی گفت: من یک بار گفتم که جوجه را آخر فصل می شمارم و این را به شوخی گفتم، بعضی ها فکر کردند که ما بلد نیستیم. در مورد عابدینی هم گفتم دعای ما بیشتر برای او گرفته است.
رویانیان درباره جلسه اتحادیه نیز تصریح کرد: جلسه خوبی بود، امروز دو ضلع تشکیل شد؛ فدراسیون و اتحادیه با هم خوب شدند و دولت هم باید با حاکمیت و حمایت خود به فوتبال کمک کند البته من گزارش جلسه امروز را به وزیر هم میدهم و پیشنهادی هم به وزیر دارم که به او میگویم.
رویانیان درباره نتیجه اعتراض پرسپولیس به کمیته استیناف بابت کسر 2 امتیاز از این تیم گفت: ما کمیته استیناف را مرجع صالحه و عادله میدانیم و امیدواریم که صلاحیت خود را به اثبات برسانند.
رویانیان در این هنگام در حالی که با خبرنگاران در حال گفت و گو بود با نبی دبیر فدراسیون مواجه شد و آنها چند لحظهای به خوش و بش پرداختند و سپس خبرنگاران از مدیرعامل پرسپولیس پرسیدند آیا مشکل پرسپولیس حل شد که وی پاسخ داد من به نبی گفتم که امیدوارم از این بدتر نشود.
مدیرعامل پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که خیلی ها میگویند درخواست وی از پروین برای بررسی شرایط پرسپولیس دخالت محسوب میشود، گفت: اصطلاحهای پروین همین طوری است وقتی می گوید برویم با رویانیان حساب و کتاب کنیم منظورش این است که درباره وضعیت تیم صحبت کنیم.
رویانیان درباره اینکه آیا این کار دخالت در کار دنیزلی نیست پاسخ داد: دنیزلی سرمربی بزرگی است و ما هیچ وقت او را زیر سوال نمی بریم. باید مشخص شود مشکل پرسپولیس چیست؟ آیا بحث فنی است؟ چرا که مشکل مالی، روحی، روانی، طرفداری و اجتماعی که نداریم من که نفهمیدم شاید پروین بفهمد. البته او باید متوجه شود چرا که هم پیشکسوت است، هم تجربهاش را دارد و هم طرفداران او را دوست دارند.
رویانیان در خصوص اینکه آیا مشکل از بازیکنان است اظهار داشت: نمیدانم مشکل چیست؟
وی در خصوص اینکه آیا مشکل علی کریمی با دنیزلی برطرف شد عنوان کرد: همان اولش مسائل برطرف شد، علی کریمی خودش به دنیزلی زنگ زد و تولد نوهاش را تبریک گفت. آنها ارتباط خوبی با هم دارند شاید پدر از بچهاش ناراحت شود و بچه از پدر و این مسائل طبیعی است.
رویانیان در خصوص اینکه شاید برخی بازیکنان از صحبتهای کریمی ناراحت شده باشند گفت: من این را بگویم که به خاطر یک نفر فرد دیگری را خراب نمیکنم و تحت تأثیر هیچ مسئلهای هم قرار نمیگیرم. همیشه عاقلانهترین کار را که هواداران هم دوست داشته باشند انجام میدهم. هیچ کسی نمیتواند در هیچ قدرت و مقامی باعث شود که تحت تأثیر قرار بگیرم . مستقل مستقل هستم، اینکه یک بازیکن بگوید خانه میخواهد یا نمیخواهد فساد ایجاد میکند.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا لیست اخراجیهای پرسپولیس را اعلام میکنند گفت: [با خنده] لیست اخراجیهای 4 قرار است پخش شود اما جدا از شوخی بعد از تراکتورسازی و الهلال لیست آنهایی که نمیخواهیم اعلام میکنیم.
رویانیان در پایان در خصوص اینکه آیا در راستای بستن تیم فوق کهکشانی با بازیکنان صحبت کرده یا خیر گفت: هنوز با هیچ بازیکنی صحبت نشده است.
-
دنیزلی: به هیچکس اجازه دخالت نمیدهم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در موردمسائل فنی من اجازه دخالت به هیچ کس نمی دهم.
مصطفی دنیزلی پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازی در لیگ داخلی و آسیا دو هدف جداگانه دارد، ما در لیگ ایران شانسی نداریم تا برای قهرمانی بجنگیم به همین دلیل تمام هدف خود را برای موفقیت در آسیا معطوف کردیم.
وی در پاسخ به سوالی که نظر شما در مورد ایمون زاید چیست، گفت: ایشان بازیکن با استعدادی است و همیشه در جاهایی که باید باشد حضور دارد و خوب به توپ ضربه میزند. نظر من فقط همین است.
دنیزلی در پاسخ به سوالی که چرا برخی بازیکنان خارجی پس از اینکه از پرسپولیس میروند با این تیم دچار مشکل میشوند نیز یادآور شد: شاید منظور شما صحبتهایی در مورد آرفی و مشکلات او با پرسپولیس باشد اما در این مقوله من دخالتی نمیکنم، چون به من ربطی ندارد.
وی درباره بازی مقابل تراکتورسازی نیز گفت: همیشه نشان دادهایم در بازیهای مهم راضیکننده بودیم قطعا مقابل تراکتور بازی خوبی را انجام خواهیم داد تا به نتیجه دلخواه برسیم.
سرمربی پرسپولیس همچنین در مورد بیانگیزگی بازیکنان در لیگ نیز گفت: روندی که طی میشود هدف ما بیشتر برای موفقیت در آسیاست این موضوع طبیعی است اما سعی میکنیم وضعیت بهتر شود. امیدوارم چند پله در لیگ برتر بالا بیاییم ولی برای ما فرقی ندارد که اکنون اینجای جدول باشیم یا بالاتر بیاییم هدف ما لیگ قهرمانان آسیاست.
سرمربی پرسپولیس درباره فصل آینده نیز گفت: من به هواداران قول میدهم نگران نباشند. سعی خواهیم کرد تیمی خوب و منسجم را ببندیم.
دنیزلی در پاسخ منتقدان خود که برخی از پیشکسوتان هم هستند یادآور شد: من سعی میکنم همیشه تفکرات خودم را پیاده کنم. البته آنها نیز نظر خاص خودشان را دارند که برایشان محترم است. بعد از هر بازی حرفها زیاد است اما در حوزه اختیارات من کسی نمیتواند حرفی بزند. من هم در مورد حوزه اختیارات آنها نمیتوانم حرفی بزنم. حرفها زیاد است از سوی افرادی که مسئول هستند یا خیر. هر کس باید سرش به کار خودش باشد من اجازه دخالت به هیچ کس را نمیدهم.
وی درباره مشکلش با کریمی نیز گفت: من با علی مشکلی ندارم، اگر یک ماجرا یک جایی شروع میشود باید یک جا هم تمام شود اما بین ما مسئلهای نبوده و همه شایعات است. من هنوز هم لیستی به باشگاه ندادم و بعد از پایان لیگ همه چیز را مشخص میکنم.
گمانهزنیهایی که انجام میشود به هیچ عنوان درست نیست و نباید به این حرفها گوش کرد. شاید برخیها به فکر خراب کردن جمع هستند.
وی در پایان درباره قهرمان لیگ برتر نیز گفت: فعلا شرایط به نفع سپاهان است و شاید همه چیز به هفته آخر موکول شود، فوتبال قابل پیشبینی نیست و باید تادقیقه آخر منتظر همه انتظارات باشیم.
-
گزارش تمرين امروز پرسپوليس
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز در حضور علي پروين برگزار شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تمرين از ساعت 10:30 آغاز شد و بازيکنان به دويدن، حرکات کششي نرمشي، استارتهاي کوتاه و بلند و فوتبال دستگرمي پرداختند.
* جواد کاظميان از مچ دست خود MRI گرفت، وي به همين دليل 30 دقيقه در تمرين امروز شرکت نکرد.
* علي پروين در تمرين امروز حضور پيدا کرد و در انتهاي تمرين جلسهاي با دنيزلي داشت.
* مازيار زارع تمرين نکرد.
* اولادي باز هم مانند روزهاي قبل در تمرين امروز هم تنها نظارهگر بود. اين در شرايطي است که کادر پزشکي پرسپوليس پس از بازي با الغرافه اعلام کرده بود که او ميتواند پا به توپ شود.
* شيث رضايي نيز به دليل مصدوميت تنها نظارهگر بود.
* علي کريمي به تمرينات اختصاصي و سبک پرداخت.
* 50 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند.
* دنيزلي دقايقي طولاني با اولادي گفت و گو کرد. گفته ميشود وي از مصدوميتهاي پيدرپي اولادي راضي نيست.
* ادموند بزيک مهاجم سابق پرسپوليس ميهمان ويژه تمرين امروز بود و به خوش و بش با بازيکنان پرداخت.
* کنعاني تنها غايب تمرين امروز بود.
* دو دوربين عرب زبان به بهانه بازي با الهلال در تمرين امروز حضور داشتند.
-
رویانیان: برنامههای آینده پرسپولیس را به وزیر ورزش ارائه کردیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: در جلسه با وزیر ورزش و جوانان برنامههای آینده پرسپولیس را به او ارائه دهیم.
محمد رویانیان پس از دیدار با وزیر ورزش و جوانان ، اظهار داشت: در این جلسه برنامههای آینده باشگاه پرسپولیس را به عباسی ارائه دادیم و یک سری مطالب ریز و درشت را با وزیر ورزش در میان گذاشتیم. تمام معاونان و مدیران پرسپولیس هم در این جلسه حضور داشتند.
وی گفت: اقدامات و فعالیتهای چند ماه گذشته را به اطلاع عباسی رساندیم و صحبتهای خوبی انجام شد. وزیر ورزش هم از اهمیت باشگاههای استقلال و پرسپولیس گفت و تاکید کرد که باید تغییرات و کارهایی که انجام میشود با برنامه باشد و به فکر خدمت باشیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس عنوان کرد: در این جلسه قرار شد تحولات را در باشگاه پیاده کرده و همه با هم کمک کنیم تا این تیم دل میلیونها هوادار را شاد کند.
رویانیان با اشاره به تاسیس رادیو اظهار داشت: سالگرد تاسیس این رسانه را تبریک گفته و به تمام زحمت کشان این رسانه خسته نباشید میگویم. رادیو همیشه کنار ما بوده و جزئی از زندگیمان محسوب میشود و به عنوان یک رسانه خوب همیشه با ما خواهد بود.
-
تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس در شرايطي برگزار شد که چند بازيکن مصدوم اين تيم به تمرينات گروهي بازگشتند اما علي کريمي همچنان اختصاصي تمرين کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در تمرين امروز سه شنبه سرخپوشان مازيار زارع و جواد کاظميان به تمرينات گروهي برگشتند و بدون مشکل تمرين کردند. کادر پزشکي با اعلام رضايت از اين مساله گفت: کاظميان مشکلي ندارد و مازيار زارع با ادامه اين روند براي بازي آماده خواهد بود.
امروز همچنين علي کريمي برنامه اختصاصي خود را دنبال کرد و با دويدن کنار زمين آمادگي خود را حفظ کرد، او نيز براي بازي با تراکتورسازي مشکلي نخواهد داشت. در حال حاضر تنها مصدومان پرسپوليس، شيث رضايي و مهرداد اولادي هستند.
تمرين صبح سه شنبه سرخپوشان با گرم کردن بدن ها و بازي تنيس فوتبال آغاز شد که پس از آن، تمرين پنج به دو براي حفظ توپ در دستور کار قرار گرفت و در پايان نيز بازيکنان در دو تيم فوتبال بازي کردند. در اين تمرين بازيکنان تلاش داشتند براي قرار گرفتن در ترکيب اصلي خودي نشان بدهند. امروز همچنين محمد زادمهر سرپرست اين تيم با لباس ورزشي اختصاصي تمرين کرد.
آخرين تمرين سرخپوشان قبل از سفر به تبريز و ديدار برابر تراکتورسازي، فردا (چهارشنبه) از ساعت 14 پشت درهاي بسته برگزار مي شود. ديدار با تراکتورسازي ساعت 16:30 روز پنجشنبه برگزار خواهد شد.
-
هادی عقیلی مشتری جدید پیدا کرد.
یک تیم قطری برای به خدمت گیری هادی عقیلی اعلام آمادگی کرد.
تیم فوتبال الوکره که فصل گذشته لیگ برتر قطر را با قرار گرفتن در رده هفتم به پایان رساند برای به خدمت گرفتن هادی عقیلی، کاپیتان ایرانی العربی اعلام آمادگی کرد.
عقیلی با العربی قرارداد دوساله مشروط دارد و در صورتی که برای فصل دوم نتواند با تیم خود به توافق مالی برسد، حق فسخ قرارداد با العربی را دارد.
این در حالی است که گفته میشود عقیلی با تیمهای ایرانی از جمله پرسپوليس تهران نیز به مذاکره پرداخته و احتمال حضور وی در فصل آینده در لیگ برتر ایران وجود دارد.
عقیلی در جریان دیدار با پاختاکور از هفته چهارم لیگ قهرمانان آسیا از ناحیه عضله پا مصدوم شد و دیدارهای امیرکاپ قطر را از دست داد.
العربی شب گذشته در غیاب این بازیکن به دور سوم این رقابتها صعود کرد.
-
زاید: فقط به برد پرسپولیس فکر می کنم/ می خواهم همچنان آقای گل آسیا باشم.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس شانس زیادی برای پیروزی تیمش مقابل تراکتورسازی در ورزشگاه یادگار امام تبریز متصور است.
مهاجم ایرلندی - لیبیایی پرسپولیس از انگیزه خود برای گلزنی مقابل تراکتورسازی و همچنین ادامه دادن نوار گلزنی هایش در لیگ قهرمانان آسیا و کسب عنوان "آقای گل" این رقابت ها می گوید:
* بازی سختی مقابل تراکتورسازی دارید، فکر می کنی پرسپولیس بتواند از تبریز با 3 امتیاز برگردد؟
_ بازی هیجان انگیزی را پیش رو داریم. تراکتورسازی با انگیزه قهرمانی و رسیدن به صدر جدول بازی می کند ما هم با وضعیتی که در میانه جدول داریم برای اعاده حیثیت بازی می کنیم و امیدوارم با دست پر به تهران برگردیم.
* اما بازی در تبریز مقابل 80 هزار تماشاگر تراکتورسازی آسان نیست.
_ همیشه بازی کردن مقابل تعداد زیادی تماشاگر برای من جالب است و شخصا برای بازی در ورزشگاه تبریز انگیزه زیادی دارم. بازی در ورزشگاه یادگار امام تجربه جدیدی است چرا که در همه ورزشگاه های ایران تعداد هواداران پرسپولیس از تیم رقیب بیشتر است اما در تبریز شرایط متفاوت است و همین موضوع انگیزه ما را بیشتر می کند.
* در بازی با سایپا حضور نداشتی و نبودنت شدیدا در ترکیب پرسپولیس احساس می شد.
_ همه چیز بستگی به نظر سرمربی تیم دارد و من اعتراضی نسبت به نیمکت نشینی ام در بازی مقابل سایپا ندارم.
* اما پرسپولیس باخت سنگینی را مقابل سایپا متحمل شد.
_ بازی با سایپا یک بازی عجیب برای ما بود و یک شکست تراژیک برایمان رقم خورد، روزی بدی را سپری کردیم چرا که 2 گل زود هنگام خوردیم و یک بازیکن ما اخراج شد تا شیرازه تیم در همان نیمه اول از هم بپاشد.
* مدتی است دیگر از هت تریک های تو خبری نیست، در بازی مقابل تراکتورسازی هت تریک می کنی؟
_ باور کنید من به فکر هت تریک کردن نیستم و فقط به برد پرسپولیس فکر می کنم.
* در مقابل الهلال چه کار می کنید؟
_ تصمیم دارم اگر در ترکیب پرسپولیس قرار بگیرم حتما دروازه الهلال را باز کنم چون آقای گل لیگ قهرمانان آسیا هستم و انگیزه زیادی دارم تا با گلزنی در این مسابقه و پیروزی پرسپولیس به عنوان تیم اول گروه به مرحله حذفی برویم.
-
زارع: پرسپولیس 18 میلیارد بدهی دارد/ برخورد سختگیرانه فیفا و afc با ایرانی ها.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس بدهی دقیق این باشگاه طی سالیان اخیر را 18 میلیارد تومان اعلام کرد.
جمشید زارع در مورد میزان بدهیهای دقیق باشگاه پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق گفت: از زمان گرفتن وام از بانک تجارت در مقطع مدیریت آقای خطیب در باشگاه پرسپولیس تا به امروز به مربیان و بازیکنان متعدد داخلی و خارجی، برخی هتلها، آژانسهای هواپیمایی و ... بدهکاریم که اکثرا نام طلبکاران از باشگاه پرسپولیس را میدانند.
طبق محاسباتی که در خصوص میزان بدهی باشگاه داشتیم، مشخص شد رقم این بدهی 18 میلیارد تومان است"، زارع با بیان این جمله افزود: برخی از افرادی که از باشگاه طلب دارند حکم کمیته انضباطی را هم گرفتهاند اما با توجه به اینکه شرایط باشگاه را میدانند، صدایی تا به امروز از آنها درنیامده گرچه مدتها از زمان طلب آنها گذشته و پولشان را میخواهند.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس افزود: در شرایط فعلی تقاضایمان از دولت و وزارت ورزش و جوانان این است که بدهیهای گذشته باشگاه را پرداخت کرده تا تراز مالیمان مثبت شود، موضوعی که از الزامات AFC برای صدور مجوز حرفهای باشگاه است. قطعا باشگاهی که بدهی داشته باشد، این مجوز را دریافت نکرده و حق حضور در مسابقات را نخواهد داشت.
زارع با بیان اینکه درصورت پرداخت نشدن بدهی برخی افراد از جمله وینگادا و آرفی احتمال در نظر گرفته شدن هر نوع جریمهای از سوی فیفا و AFC برای باشگاه پرسپولیس وجود دارد، تصریح کرد: مگر در زمان مدیریت حبیب کاشانی و سرمربیگری افشین قطبی 6 امتیاز از پرسپولیس کم نشد. بدون شک فیفا و AFC با هیچکس تعارف ندارد و اتفاقا اگر با تیمهای آسیایی مهربان باشند، با تیمهای ایرانی در این خصوص سختگیرانهتر برخورد میکنند.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس با اشاره به اینکه اعضای دولت و مسئولان وزارت ورزش و جوانان باید فکر اساسی برای باشگاه پرسپولیس انجام دهند، در پایان گفت: بسیار امیدوارم با درایت دکتر عباسی وزیر ورزش و جوانان این مشکل بزرگ قابل حل باشد زیرا نگاه ایشان به باشگاه پرسپولیس که 30 میلیون هوادار دارد، مثبت است.
-
فنایی : پنالتی پرسپولیس درست بود / حاج صفی باید اخراج می شد .
کارشناس داوری فوتبال گفت : پنالتی پرسپولیس برابر تراکتورسازی درست بود.
محمد فنایی با اشاره به قضاوت فغانی در نیمه اول مسابقه پرسپولیس و تراکتورسازی گفت: با توجه به لغزندگی زمین بازیکنان از کنترل کافی برخوردار نیستند و به راحتی خطا می کنند و اعلام ضربه پنالتی در دقیقه 20 کاملا درست بود.
وی در مورد رنگ کارت داور به مدافع تراکتورسازی گفت: توپ کاملا در کنترل بازیکن پرسپولیس بود و داور حتی می توانست به حاج صفی کارت قرمز بدهد.
فنایی افزود : به نظر می رسید سخت گیرانه اش این گونه بود که می توانست اخراج کند چراکه مدافع سمت چپ تراکتورسازی هم فاصله زیادی با صحنه داشت.
کارشناس داوری کشور درباره اخطارهای داور گفت: اخطار فشنگچی روی حدادی فر درست بود چون تکل بدی رفت و اگر بالای زانوی او تکل را می زد می توانست وی را از زمین اخراج کند.
-
گزارش تصویری : پرسپولیس - تراکتورسازی.
گزارش مسابقه تیم های پرسپولیس و تراکتورسازی در قالب عکس:
-
رویانیان: این بار جریمه من با همیشه فرق می کند/ بازی با الهلال خط قرمز ماست.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس از جريمه بازيكنان اين تيم پس از شكست سنگين برابر تراكتورسازي خبر داد.
محمد رويانيان دربارهي شكست سنگين اين تيم مقابل تراكتورسازي در هفتهي سي و دوم ليگ برتر و ادامهي روند نزولي اين تيم در ليگ، اظهار كرد: مهمترين مشكل ما كماكان دروازهبان و ضعف شديد در خط دفاعي است.
اين مشكل به آغاز فصل بازميگردد كه همه ديگر به خوبي آن را ميدانند.
وي ادامه داد: ما نتوانستيم براي اين مشكل كاري انجام دهيم و نگذاشتند كه در ليگ دروازهبان خود را عوض كنيم. قصد داشتيم دروازهبان خوبي به تيم بياوريم اما همه قرارداد داشتند و مدافعان هم همينطور. بنابراين ما فقط در آسيا توانستيم بازيكنان خوبي به تيم اضافه كنيم كه ثمرهي آن را هم ديديم.
رويانيان با اشاره به اينكه در حال بررسي دلايل افت تيم در ليگ هستم، گفت: فعلا بجز تأثر شديد نميتوانم دربارهي اين بازي صحبت كنم. هر حرف و تصميم عجولانه در حال حاضر دردي از پرسپوليس دوا نميكند. بايد به خوبي شرايط به وجود آمده را بررسي كنيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه براي حل مشكل دفاعي و دروازهباني پرسپوليس در فصل بعد چه تدابيري انديشيدهايد؟ گفت: مسلما برنامهريزيهايي انجام دادهايم. اين بازيها فرصتهايي است كه ما به بازيكنان حال حاضر تيم ميدهيم. اميدواريم خيلي خراب نكنند؛ چرا كه به هر حال پاي اعتبار خودشان در ميان است.
وي دربارهي اين موضوع كه با اين شكست احتمال سقوط پرسپوليس به دستهي پايينتر بيشتر شد، اظهار كرد: انشاءالله سقوط نميكنيم. بايد بازيهاي فردا را هم ببينيم. تا آن زمان اتفاقات زيادي خواهد افتاد.
رويانيان همچنين دربارهي احتمال جريمه براي پرسپوليسيها پس از دو شكست متوالي سنگين گفت: اين بار جريمهي من با ساير دفعات فرق ميكند و بازيكنان و هواداران خواهند ديد كه براي اين شكستها چه جريمهاي در نظر خواهم گرفت.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ضمن ابراز تاسف از شکست این تیم مقابل تراکتورسازی گفت: بدون شک پس از دیدار با الهلال در خصوص بازیکنانی که طی چند وقت اخیر کم کاری و کوتاهی کردهاند تصمیمات مهمی را اتخاذ خواهیم کرد.
محمد رویانیان افزود: اگر به اهدافی که در این فصل به ویژه در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا داشتیم، دست پیدا نکنیم تصمیمی خواهم گرفت که هواداران انتظارش را نداشته باشند و تا به امروز مشابه آن را ندیده باشند.
وی در این رابطه افزود: هواداران نگران نبوده و اطمینان داشته باشند که اوضاع تیم پرسپولیس بهبود پیدا خواهد کرد. بدون شک پس از دیدار با الهلال در خصوص بازیکنانی که طی چند وقت اخیر کم کاری و کوتاهی کردهاند تصمیمات مهمی را اتخاذ خواهیم کرد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: در واقع بازی با الهلال خط قرمز من در خصوص تصمیماتی است که اتخاذ خواهم کرد و این بازی است که مشخص می کند ما در قبال برخی بازیکنان باید چه تصمیماتی را بگیریم.
رویانیان یادآور شد: از زمانی که مسئولیت باشگاه پرسپولیس را تحویل گرفتیم، با توجه به شرایطی که بر تیم حاکم بود عملا شانسی برای قهرمانی نداشتیم اما در لیگ قهرمانان آسیا شانس زیادی داریم که به عنوان تیم نخست گروهمان به مرحله دوم رقابتها صعود کنیم و اگر این اتفاق رخ ندهد دیگر گذشت نخواهم کرد، چرا که در غیر اینصورت به هواداران پرسپولیس ظلم خواهیم کرد.
وی در خاتمه تصریح کرد: البته من اعتقاد دارم بازیکنان تیم پرسپولیس با توجه به انگیزه ای که در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا دارند، عملکردشان نسبت به لیگ متفاوت خواهد بود. امیدوارم با درخشش در دیدار مقابل الهلال همچون دیگر بازیهایی که در آسیا انجام دادیم باعث شادی هواداران شویم.
-
عزیزیان: شاید معمارزاده مشکل خانوادگی دارد.
مربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس گفت: زمانی که ما در این تیم بودیم در نیم فصل اول ۱۹ گل خوردیم اما در نیم فصل دوم این تیم ۳۰ گل خورده است.
سعید عزیزیان درباره وضعیت پرسپولیس و همچنین میثاق معمارزاده دروازهبان این تیم عنوان کرد: نمیدانم در این تیم چه اتفاقی افتاده است که باید 4 تا 4 تا گل بخورد حتما امروز هم من مقصر هستم یا مربی گلرها مقصر است.
وی افزود: دروازهبانی که 4 گل دریافت میکند حتما مقصر است و در بازی روز گذشته مقابل تراکتورسازی هم معمارزاده روی دو گل مقصر بود. قطعا مربی تیم با او کار میکند اما در اشتباه کردن بازیکن مربی نقشی ندارد و این مسئله به عدم تمرکز دروازهبان باز میگردد. او حتما فکر میکند که ممکن است جایگاه خودش را از دست بدهد و به لحاظ روحی و روانی به هم میریزد. نمیدانم مشکل معمارزاده چیست؟ شاید مشکل خانوادگی دارد.
مربی پیشین دروازهبانهای پرسپولیس در خصوص عملکرد حسین هوشیار نیز گفت: این دروازهبان از لیگ پایینتر به لیگ برتر آمده و تا خودش را با شرایط وفق دهد زمان میبرد اما پرسپولیس جای اشتباه کردن نیست اینجا تیمی است که باید برای قهرمانی جنگید.
عزیزیان در خصوص وضعیت سرخپوشان در نیمفصل اول و مقایسه آن با نیمفصل دوم اظهار داشت: زمانی که استیلی سرمربی این تیم بود 23 امتیاز گرفته بود اما در نیمفصل دوم پرسپولیس 17 امتیاز گرفته است. آن زمان که ما بودیم اگر هم میباختیم با اختلاف یک گل بود نه اکنون که 4 گل میخورد.
وی درباره اینکه پرسپولیس در ابتدای فصل بازیکنان خوبی جذب نکرده و برخی از بازیکنان فعلی در حد و اندازه این تیم نیستند گفت: این مسئله به سرمربی بر نمیگشت. قانونی که سازمان لیگ گذاشته بود این بود که بیش از 5 بازیکن لیگ برتری نمیشد گرفت و اگر قرار بود برخی از این بازیکنان را کنار گذاشت برای پر کردن جای آنها باید از لیگ دسته اول بازیکن میگرفتیم و همین قانون پرسپولیس را خراب کرد. به نظر شما باشگاه میآید همه بازیکنانش را بیرون کند و از لیگ 1 بازیکن بگیرد؟ اصلا هوادارا چنین چیزی را قبول میکند؟
وی تاکید کرد: دنیزلی کار خودش را میکند اما این تیم نمیدانم اکنون دچار چه مشکلی شده است من نمیخواهم از استیلی طرفداری کنم اما ما در نیمفصل اول 19 گل خوردیم در حالی که در نیمفصل دوم پرسپولیس 30 گل دریافت کرده است. امیدوارم در 2 بازی آینده این تیم گل نخورد. زمانی که مدیریت تغییر پیدا کرد خیلی زود و بدون جلسه گذاشتن با ما تصمیم به تغییر گرفتم و حتی نگذاشتند که ما مشکلات را بازگو کنیم و فقط گفتند که مشکل مربی دروازهبانهاست. آیا حالا که پرسپولیس 4 تا 4 تا گل میخورد باز مربی دروازهبانها مقصر است؟ اگر اینطور است چرا با او برخورد نمیکنند و اگر نیست مقصر چه کسی است؟ در هر صورت من امیدوارم که این تیم از این شرایط خارج شود.
-
آشتیانی: دنیزلی باید بین دفاع و حمله در تیمش توازن ایجاد کند.
كاپيتان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس با انتقاد دوباره از دنيزلي گفت كه تفكرات او نميتواند كارساز باشد.
ابراهيم آشتياني درباره عملكرد پرسپوليس و شكستهاي سنگين اين تيم در بازيهاي ليگ اظهار كرد: بايد بگويم كه به نتايج پرسپوليس در آسيا هم نبايد دلخوش بود. الغرافه تيم خوبي بود. بنابراين پرسپوليس نبايد زير سايه آن پيروزيها بخوابد.
تفكر دنيزلي قديمي است و اعتقادي به هافبك دفاعي ندارد. اما در فوتبال بايد بين حمله و دفاع توازن برقرار شود. ضمن اينكه نظم تيمي خشك و رفتار خشن هم ديگر جواب نميدهد. هر چند زمان ما نيز اين رفتارها جواب نميداد.
وي افزود: واقعيت اين است كه به عنوان پيشكسوت از نتيجه روز گذشته قلبم شكست. من شاهد اين مسئله بودم كه مديران باشگاه پرسپوليس زحمت زيادي كشيدند كه خواسته طرفداران را برآورده كردند و به دنبال دنيزلي رفتند. بنابراين از نظر مديريت كاستي وجود ندارد. اما مسئله مهم اين است كه افراد فني در هيات مديره كم هستند. در حال حاضر اگر بخواهند دنيزلي را به هيات مديره ببرند كسي نيست كه با او بحث كند.
آشتياني در ادامه بيان كرد: حاضرم با دنيزلي در راديو، تلويزيون و يا خود باشگاه بنشينم و بحث كنم كه اشتباهات زيادي دارد. دنيزلي مربي است كه قبلا نتايج خوبي كسب كرده است و مورد احترام است، اينها قابل انكار نيست و شخصا احترام زيادي براي او قائل هستم اما مسئله، بخش فني است. باشگاه پرسپوليس همه چيز را فراهم كرده است. پس اين نتايج به مسئله فني برميگردد.
بازيكن اسبق پرسپوليس افزود: حاضرم كه با دنيزلي بحث كنم و اگر من درست ميگفتم او از بالا بيايد پايين و فكر نكند كه كسي در اينجا سواد ندارد. در بازي با تراكتورسازي تماشاگراني از اين شكست گريان شدند. اين نتيجهها نتيجهاي نيست كه طرفداران پرسپوليس را راضي كند. طرفداراني كه زماني تعدادشان 10 برابر طرفداران استقلال آن زمان بود اما حالا تعداد اين تماشاگران دارد برابر ميشود.
آشتياني با انتقاد از نوع سيستم بازي پرسپوليس گفت: دنيزلي به هافبك دفاعي اعتقاد چنداني ندارد، در حالي كه در فوتبال امروز نميتوان بين دفاع و حمله توازني برقرار نكرد. پرسپوليس در دفاع مشكل زيادي دارد. مدافعان اين تيم خوب جايگيري نميكنند و نميتوانند در حمله به خوبي جلو بيايند.
وي درباره صحبتهاي دنيزلي مبني بر اينكه بعضي از اعضاي تيم پرسپوليس بازيكن نيستند و اينكه آيا اين تيم از نظر بازيكن مشكل دارد يا خير؟ گفت: پرسپوليس از اين نظر چندان مشكل ندارد. آيا هيچ كدام از اين بازيكنان را تيمهاي ديگر نميخواهند؟ نورمحمدي و نصرتي را هيچ تيمي نميخواهد؟ مگر سايپا يا نفت تهران چه بازيكناني دارند؟ البته پرسپوليس در بعضي نقاط احتياج به بازيكن دارد. آن ها بايد چهار بازيكن جذب كنند. يكي از آن ها در پست هافبك دفاعي است. سه نوع هافبك داريم كه نبود هر كدام به تيم ضربه ميزند و شامل هافبك دفاعي، نفوذي و بازيساز است.
آشتياني درباره تاثير حضور دنيزلي در پرسپوليس گفت: از نظر نتيجه كه تغيير چنداني نداشته است. اما تيم نظم و ترتيب گرفته و از هم گسيختگي در آن كمتر شده است.
او همچنين به كند بودن پرسپوليس اشاره و بيان كرد: بازيكنان پرسپوليس وقتي توپ را به دست ميآورند با تعلل زيادي از دفاع به حمله منتقل ميشوند، راههاي گلزني را نميدانند وهنگامي كه تيمي مقابل پرسپوليس بسته بازي كند اين تيم نميتواند كاري كند.
آشتياني ادامه داد: اگر هر مربي ايراني جاي دنيزلي بود پس از اين نتايج با او طور ديگري رفتار ميكردند، به هر حال اميدوارم كه پرسپوليس از شكستهايش در ليگ درس بگيرد. نقاط مثبت را تقويت كند و ضعفها را برطرف كند. هر چند كه در آسيا هم كار مشكلي پيشرو دارد.
-
پیوس: دنیزلی باید همین امروز 10 بازیکن را اخراج کنند.
مهاجم اسبق پرسپولیس میگوید دنیزلی باید همین الان 10 بازیکن تیمش را اخراج کند.
نتایجی که پرسپولیس در چند هفته گذشته گرفته است، صدای همه را درآورده. از هواداران گرفته تا پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس، همه نسبت به این وضعیت معترض هستند.
پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا نتایج خوبی کسب کرده اما در لیگ برتر همه نتایج خوبش را جبران کرده و 4 تا 4 تا از حریفان میخورد. فرشاد پیوس مهاجم اسبق پرسپولیس در گفتوگویی به وضعیت موجود اعتراض میکند و از دنیزلی میخواهد همین امروز 10 بازیکن تیمش را کنار بگذارد.
*وضعیت پرسپولیس خیلی خراب است. دیدید 4 تا هم از تراکتورسازی خوردند؟
نمیدانم چرا اینطوری است. این همه فراز و نشیب برای یک تیم خیلی زیاد است.
*زیاد و البته عجیب!
بله عجیب است. واقعا عجیب است. پرسپولیس به یک شوک بزرگ نیاز دارد.
*چه جور شوکی؟
دنیزلی همین الان باید 10 نفر از بازیکنان تیمش را بریزد بیرون. همین الان باید همه آنها را اخراج کند. من قبلا هم گفته بودم که پرسپولیس بازیکن کوچک زیاد دارد. بازیکنانی دارد که در حد و اندازه پرسپولیس نیستند و پیراهن این تیم بر تنشان گشاد است.
*چند تا از این بازیکنان در پرسپولیس هستند؟
10 – 11 نفر هستند. اینها پول بیتالمال را گرفتهاند و دارند میخورند، در حالی که کارآیی هم ندارند. این طوری پیش برود، پرسپولیس هوادارانش را هم از دست میدهد. الان دو تا بازی دیگر در لیگ دارند. همین الان دنیزلی یک شوکی به تیم وارد کند و بگوید 10 نفر سر تمرین نیایند.
*بهتر نیست دو بازی باقیمانده را با امیدهایشان ادامه بدهند؟ اینطوری اگر 4 گل بخورند کسی زیاد ناراحت نمیشود.
بهتر بود همین بازی را هم با امیدهایشان بازی میکردند. اگر با امیدها بازی میکردند و 5 گل میخوردند بهتر از این بود که با این تیم 4 گل بخورند. اینطوری دلمان نمیسوخت.
*مشکل پرسپولیس از کجاست که چنین نتایجی میگیرد؟
بعضی از بازیکنان دوست ندارند برای پرسپولیس بازی کنند. قرارداد سال بعدشان را بستهاند و تیمشان را پیدا کردهاند. برای فصل بعد با دلالها به توافق رسیدهاند و دیگر نتایج پرسپولیس برایشان مهم نیست. بیخیال تیم شدهاند.
*در صحنههایی که تراکتورسازی گل میزد، واکنش بازیکنان پرسپولیس عجیب نبود؟ انگار هیچ بازیکنی برای گرفتن بازیکن حریف تلاش نمیکرد.
شما گلهای تراکتورسازی را دیدید؟ در این گلها، هافبکهای پرسپولیس کجا بودند؟ شوتهایی که تراکتوریها میزدند، اصلا هیچ مانعی نداشت. کسی مزاحم شوت زدن تراکتوریها نمیشد. دروازهبان هم که هرچی زدند نه نگفت.
*حالا باید چه کار کرد؟ اگر همینطوری پیش بروند در دو بازی بعدی 10 – 12 تا گل میخورند.
پرسپولیس به یک خانه تکانی عالی احتیاج دارد. همین. خیلی از این بازیکنان به پرسپولیس علاقه ندارند. فکر سال بعدشان هستند که قرارداد ببندند و دیگر به پرسپولیس فکر نمیکنند. میگویند پرسپولیس هم که در لیگ چیزی نمیشود و برایش انرژی نمیگذارند. این کارها را میکنند که به تیم لطمه بزنند. متاسفانه دودش هم میرود توی چشم تماشاگران.
*باشگاه نمیتواند با این بازیکنان برخورد کند؟ به هر حال مشخص است که آنها با تمام توانشان بازی نمیکنند.
باشگاه باید جریمههای سنگینی برای این بازیکنان در نظر بگیرد. بازیکن از ترس جریمه هم که شده، خوب بازی میکند اما باشگاه تا حالا کسی را جریمه نکرده. اگر یک جریمه سنگین برای بازیکنان در نظر بگیرند، دیگر اینطوری بازی نمیکنند. به نظر من باید کمی هم مدیریت باشگاه را زیر سوال برد. مدیریت هم تقصیر دارد. مدیر باشگاه باید نظارت بیشتری کند و بیشتر به تمرینات برود. رویانیان باید وقت بیشتری برای این تیم بگذارد.
*این فصل که گذشت. برای فصل بعد دنیزلی میتواند نتایج خوبی بگیرد؟
نمیدانم دنیزلی چرا اینطوری شده. این فصل خیلی بد نتیجه گرفته. نسبت به گذشته خیلی تغییر کرده. دنیزلی، دنیزلی پاس نیست. خیلی محتاط عمل میکند. سنش کمی بالا رفته و با احتیاط کار میکند. هر کسی هم هر چیزی میگوید گوش میکند.
*شاید اگر علی کریمی به تبریز میرفت این اتفاق برای پرسپولیس نمیافتاد. او مصدوم هم نبود و میتوانست به تیم کمک کند.
من که شنیدم مصدوم بوده و به تبریز نرفته. ولی به هر حال کریمی هر وقت در ترکیب باشد، تیم را رهبری میکند. او تعصب زیادی دارد و اگر در زمین بود، این قدر گل نمیخوردیم. بین دفاع و خط حمله فاصله زیادی وجود داشت. کلا شکل تیمی و سازماندهی پرسپولیس خیلی خراب است. پرسپولیس با این وضعیت شاید در آسیا از این گروه صعود کند، ولی برای مرحله بعدی دلم روشن نیست که بتواند موفق شود.
*البته تا آن زمان فصل تمام میشود و بازیکنان جدید جذب میشوند.
مگر اینکه همین اتفاق بیفتد و ترکیب پرسپولیس کاملا متحول شود. وگرنه با این بازیکنان هیچ امیدی به آینده تیم در آسیا ندارم.
-
رویانیان: خودم دروازه بان بودم تیم بهتر نتیجه می گرفت/ دنیزلی و کریمی هیچ اختلافی ندارند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با انتقاد شدید از عملکرد خط دفاعی و دروازه بان تیمش گفت: اگر خودم درون دروازه پرسپولیس می ایستادم تیم بهتر نتیجه می گرفت.
محمد رویانیان که صبح امروز با برنامه ورزش و مردم گفت و گو می کرد، گفت: قبل از هر چیز متاسفم که پرسپولیس به این شکل دچار مشکل شده است.
تصور من این است که برخی مسائل از بیرون به تیم فشار می آورد و بیماری تیم از داخل هم کاملا درمان نشده است هر چند که به شکل محسوسی پیشرفت کردیم. بیماری پرسپولیس باید به طور کامل ریشه کن شود. این شکست های سریالی به هیچ عنوان در شان پرسپولیس نیست.
وی افزود: ما توفیقی داریم که اگر از آن بهره بگیریم خیلی از مسائل جبران می شود. در بازی های آسیایی بهترین تیم هستیم و حرف اول را می زنیم و امیدوارم ابر و باد و مه و خورشید دست به دست هم دهند تا به موفقیت برسیم. موفقیت در لیگ قهرمانان آسیا ارزش همه چیز را دارد.
رویانیان ادامه داد: با همه مشکلاتی که وجود داشت اطمینان دارم که می توانستیم سهمیه آسیا را کسب کنیم اما بازیکنان همه توانشان را نشان ندادند و باید بررسی کنیم که مشکل از کجا بود؟ ما از نظر مسائل مالی، روحی و روانی و امکانات برای این تیم کم نگذاشته ایم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با انتقاد شدید از عملکرد خط دفاعی و دروازه بان تیمش گفت: اگر دنیزلی من را درون دروازه پرسپولیس گذاشته بود از گلرهای تیم بهتر کار می کردم! برای من قابل درک نیست کسی که دروازه بان است به این سادگی گل بخورد. شما ببینید وحید طالبلو در بازی سپاهان و شاهین چگونه عمل کرد و تا زمانی که مصدوم نشده بود و در زمین بود تیمش را یک تنه پیش می برد. دروازه بان می تواند تیم را در شرایط بسیار بد نجات دهد.
محمد رویانیان در خصوص ترانسفر علیرضا حقیقی گفت: حقیقی هم همینطور بود. پرسپولیس از ابتدای فصل در خط دروازه دچار مشکل بود. در خط دفاعی هم وضعیت مطلوبی نداشتیم و در خط حمله هر چند بازیکنان توانمندی داریم اما توپ هایمان توی گل نمی رود، کم کم داریم به موضوع طلسم اعتقاد پیدا می کنیم.
رویانیان در خصوص غیبت علی کریمی در تبریز گفت: کریمی از مدت ها قبل با دنیزلی هماهنگ کرده بود و من هم در جریان موضوع بودم. ایشان یک مشکل شخصی داشت که حتما باید حل می شد و از چند هفته قبل این موضوع را اطلاع داده بود، ضمن اینکه من از نوع برخورد برخی افرادی که میزبان ما بودند با اقای کریمی گلایه دارم که فعلا مطرح نمی کنم.
رویانیان در خصوص کسر امتیاز از پرسپولیس به خاطر بدهی اشپیتیم آرفی گفت: 2 امتیاز کمیته انضباطی که کم نمی شود و من تا زمانی که زنده هستم اجازه نخواهم داد به خاطر مشکلات مالی از پرسپولیس امتیاز کسر شود. ما از این پول ها زیاد داده ایم ، وسط فصل مربی عوض کردیم و بازیکنان جدید جذب کردیم در حالی که خیلی از تیم ها با همان نفرات و کادرفنی کار را دنبال کردند اما ما 2 برابر سایر تیم ها هزینه کردیم.
رویانیان با اشاره به عملکرد دنیزلی گفت: بر اساس درخواست هواداران مصطفی دنیزلی را به پرسپولیس آوردم چرا که من فوتبالی نبودم اما معتقدم دنیزلی مربی شایسته و توانمندی است، هر چند او را مصون از اشتباه نمی دانم.
وی ادامه داد: بعضی از بازیکنان شایستگی حضور در پرسپولیس را از خود نشان ندادند، پرسپولیس بزرگترین تیم آسیاست و هر چند بیمار است اما مشکل حل می شود، اگر بهرام شفیعی انسان بزرگی است با یک بیماری یا مشکل کوچک نمی شود، ما باید راه شفای این بیماری را پیدا کنیم. در این مدت کوتاه هر کاری از دستمان بر می آمد انجام دادیم و در آینده هم انجام می دهیم.
رویانیان در واکنش به شایعه اختلاف عمیق دنیزلی و کریمی و پیش بینی خداداد عزیزی گفت: روحیه دنیزلی و کریمی شبیه هم است و طبع ملایمی ندارند اما این پیش بینی ها مشکلی را حل نمی کند، البته من خداداد عزیزی را دوست دارم ، ایشان زمانی بازیکن محبوب من بود و جسارت نمی کنم.
وی افزود: برای من سبک است که مدیرعامل پرسپولیس باشم و میان کریمی و دنیزلی اختلاف ایجاد شود، اگر چنین اتفاقی رخ دهد به هیچ عنوان کوتاه نخواهم آمد. من صراحتا اعلام می کنم علی کریمی و مصطفی دنیزلی هیچ اختلافی با هم ندارند. رابطه این 2 نفر پدر و پسری است و کدورت ها درجا میان آن ها حل می شود. در چند مورد با واکنش مثبت هم از سوی آقای کریمی و هم از سوی آقای دنیزلی مشکل حل شد، رابطه این 2 نفر مثل پدر و پسر است که با هم اختلاف نظر دارند در برخی موارد، اما یکدیگر را دوست دارند و هیچ مشکلی بین آن ها وجود ندارد.
رویانیان در پایان خطاب به هواداران پرسپولیس گفت: هواداران اطمینان داشته باشند بعد از هر شکست مطمئنا" پیروزی هم هست.
-
ذولفقارنسب: پرسپولیس چوب بی انگیزگی بازیکنانش را می خورد.
بيژن ذوالفقارنسب معتقد است بي انگيزگي مهمترين عامل نتايج ضعيف پرسپوليس در ليگ برتر است.
كارشناس فوتبال درباره نتايج ضعيف پرسپوليس در ليگ برتر اظهار كرد: نميتوان براي اين نتايج دليلي توجيهكننده و منطقي آورد. اين نتايج ناشي از بي نظمي است كه در پرسپوليس بوجود آمده است.
وي ادامه داد: اين بي نظمي ميتواند به نوعي بي توجهي به بازيهاي ليگ باشد كه باعث آزار دادن هواداران پرسپوليس هم شده است. به هر حال براي تيمي كه هوادارانش تنها از آن قهرماني ميخواهند ونايب قهرماني هم رضايت بخش نيست بي انگيزگي و بي ميلي در جمع بازيكنان قابل قبول نيست.
ذوالفقارنسب با اشاره به اينكه مشكلات پرسپوليس در خط دفاعي و دروازهباني از ابتداي فصل بوده است، گفت: اين نتايج در شان پرسپوليس نيست. با اين حال اين تيم در رقابتهاي آسيايي عزم خود را به كار بسته كه تا به اين جا هم نتايج خوبي هم گرفتهاند و اميدوارم اين نتايج ادامه داشته باشد.
اين كارشناس فوتبال تاكيد كرد: در مقطعي از فصل وضعيت خط دفاع پرسپوليس بهتر شد اما الان وضعيت بدتر شده است. فكر ميكنم در بازيهاي برگشت ليگ نتايج پرسپوليس خيلي ضعيف بوده، هر چند معتقدم خطر سقوط براي اين تيم پيش نخواهد آمد.
وي در ادامه گفت: بازيها هنوز تمام نشده است، پرسپوليس بازيهاي حساسي در ليگ و آسيا دارد و در اين زمان به تنها چيزي كه نياز دارد آرامش و تمركز است و من دوست ندارم اين آرامش را از پرسپوليس بگيرم.
-
گزارشي از روزهاي تيره و تار سرخپوشان
پرسپوليس اين روزها در ليگ به گونهاي نتيجه ميگيرد که تن هوادارانش را ميلرزاند و آنها نگران سقوط تيمشان به ليگ يک هستند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از فارس حالا نام پرسپوليس که مي آيد به جاي اين که لرزه بر اندام حريفان بيفتد، تن هواداران اين تيم را مي لرزاند؛ حالا ديگر همه منتظر هستند تا پرسپوليس گام به ميدان بگذارد و ببينند چند گل مي خورد.
يک فصل کابوس وار؛ اين تنها چيزي است که مي توان درباره پرسپوليس گفت؛ پرسپوليسي که اين روزها به جاي جنگيدن براي قهرماني براي سقوط نکردن مي جنگند. تلاش پرسپوليس براي بقا در ليگ برتر؛ اين شايد بيشتر شبيه يک طنز تاريخي باشد اما واقعيت دارد.
* آغاز مشکلات پيش از فصل
شروع مشکلات به ابتداي فصل باز مي گردد، جايي که علي دايي از مدت ها پيش از پايان فصل در اقدامي که در هيچ کجاي جهان ديده نمي شود عليه سرپرست باشگاهي که در آن کار مي کند موضع گرفت. اگر چه دايي تيم سومي که گرفته بود را در پايان ليگ به عنوان تيم چهارم تحويل داد اما با قهرماني در جام حذفي برگ برنده اش را براي ادامه حضور در اين تيم رو کرد.
در پايان فصل حبيب کاشاني 5 گزينه را براي سرمربيگري پرسپوليس در نظر گرفت که دايي هم بين آنها بود. کميته فني تشکيل شد و راي به سرمربيگري دايي داد اما پايان مهلت 12 ساعته وي در ساعت 4 صبح باعث شد حميد استيلي به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب شود.
انتخاب استيلي آغاز مشکلات او و باشگاه بود، چه اين که اين مربي در اولين بازي فصل برابر ملوان در حالي که هنوز بازي در نيمه اول در جريان بود شعار "علي دايي" را شنيد و هرگز نتوانست از آن رها شود. شرايط روحي و فشار زيادي که به خاطر شعار تماشاگران روي اين تيم وجود داشت سبب شد پرسپوليس با استيلي نتيجه نگيرد و اين مربي پس از شکست در دربي در جام حذفي از پرسپوليس جدا شود.
* دنيزلي ادامه دهنده راه استيلي
حضور دنيزلي مي توانست بهترين خبر براي هواداران پرسپوليس باشد. دنيزلي اگر چه در دوران حضور در پاس و پرسپوليس جامي کسب نکرده بود اما بازي هاي زيباي تيمش در خاطر هواداران مانده بود. اين گونه بود که رويانيان که از ابتدا اعتقادي به استيلي نداشت و دنبال فرصتي براي برکناري او بود به ترکيه رفت و رضايت دنيزلي را براي حضور در ايران جلب کرد.
همه فکر مي کردند دنيزلي قرار است معجزه کند و با تيمي که استيلي نتوانسته بود موفق شود به بالاي جدول برسد اما ديري نپاييد که اين موضوع رنگ باخت و دوران تار و تيره پرسپوليس با دنيزلي هم ادامه يافت.
در اين مدت و پيش از آغاز ليگ قهرمانان آسيا تنها چيزي که توانسته بود پرسپوليسي ها را خوشحال و دنيزلي را از فشارها دور کند پيروزي دراماتيک اين تيم در دربي بود، مسابقه اي که شايد اگر روال عادي اش ادامه پيدا مي کرد و استقلالي ها جشن پيروزي شان را در همان بازي نمي گرفتند و دنبال سوبله و چوبله نبودند، اين گونه پايان نمي يافت.
با اين حال پس از دربي پرسپوليس روزهاي سختي را سپري کرد تا اين که امروز در مرز سقوط قرار دارد، اتفاقي که در دوران تاريخ اين باشگاه بي سابقه است. اين دو تيم در دو بازي آخر خود 8 گل دريافت کرده و با 49 گل خورده دومين خط دفاع ضعيف ليگ را دارد و اين يعني فاجعه.
وقتي پرسپوليس در آسيا با چند بازيکن کمکي تقويت شد نتايج خوبي گرفت و شايد تنها دلخوشي هواداران نتايج اين تيم در آسيا است. دنيزلي در اين مورد توانسته رضايت هواداران را جلب و آنها را به آينده اميدوار کند.
با اين حال خيلي ها مي گويند دنيزلي با اين بازيکنان نمي تواند در ليگ کاري بکند اما موضوع اين است که استيلي هم همين بازيکنان را داشت و قطعا اگر او امروز سرمربي پرسپوليس بود بدتر از اين نتيجه نمي گرفت.
* کريمي فرصت يا تهديد؟
در پرسپوليس اما اتفاقات ديگري هم رخ مي دهد اين که بازيکن به راحتي به خودش اجازه مي دهد عليه سرمربي اش صحبت کند، از همبازيانش ايراد بگيرد و اگر دلش نخواست تيم را در سفر همراهي نکند.
در اين که علي کريمي بازيکن بزرگي است هيچ شکي وجود ندارد و هيچ کس منکر تاثير گذاري و محبوبيت او در پرسپوليس نيست اما آيا اين مسائل بايد به يک بازيکن اجازه دهد هر کاري که مي خواهد انجام دهد؟ کريمي قبلا، هم در پرسپوليس و هم در استيل آذين عليه مديران باشگاهش حرف زده بود و البته در تيم ملي نيز اين گونه بود، يعني اين کار تقريبا تبديل به عادت شده است. با اين حال يک بازيکن هر چقدر هم که بزرگ باشد نبايد به خودش اجازه دهد در کار سرمربي دخالت کند.
کريمي ابتدا در عربستان و پيش از بازي با الهلال با دنيزلي مشکل پيدا کرد اما با وساطت بازيکناني نظير مهدوي کيا و مسئولان اين مشکل برطرف شد تا اين که شماره 8 پس از بازي با الغرافه رسما از دنيزلي انتقاد کرد و گفت: "از مربي بپرسيد چرا بازيکني که ضعيف بازي و اشتباه مي کند را در بازي بعدي باز هم در ترکيب قرار مي دهد."
فارغ از اين که کريمي به عنوان بازيکن نبايد اين حرف ها را بزند – همانطور که مهدوي کيا و هاشميان که مثل کريمي در آلمان بازي کرده اند تاکنون اين گونه حرف نزده اند- بايد گفت که آيا خود کريمي تاکنون بازي ضعيف نداشته است؟ بر فرض که حق هم با کريمي باشد آيا او بايد به خودش اجازه بدهد اين مسائل را رسانه اي کند؟ تيم سرمربي دارد و اوست که تشخيص مي دهد چه کسي بازي کند و چه کسي نيمکت نشين باشد. اين ماجرا هم با وساطت مسئولان باشگاه خاتمه يافت و کريمي و دنيزلي براي دومين بار آشتي کردند تا اين که بازي با تراکتورسازي فرا رسيد. کريمي طبق گفته پزشک پرسپوليس مصدوم نبود اما به تبريز نرفت. خيلي ها گفتند به خاطر مشکلش با تماشاگران تبريزي که از زمان حضورش در استيل آذين به وجود آمده به اين شهر نرفته است. کريمي در حالي به تبريز نرفت که پرسپوليس نياز مبرمي به او داشت.
نمي دانيم شايد اگر مسئولان باشگاه کمي قاطعانه تر با موضوع برخورد مي کردند کار به اين جا کشيده نمي شد. رويانيان که همه او را به قاطيعت و قانونمندي مي شناسند اين بار اعمال قانون نکرد تا کريمي در اين چند وقت د ر کارهايي که نبايد انجام دهد هت تريک کند و پس از دو بار مشکل با سرمربي به تبريز نرود.
* بيماري را علاج کنيد
خيلي از اين مشکلات به ابتداي فصل و نحوه انتخاب سرمربي اين تيم و نحوه بسته شدن تيم برمي گردد. در اتفاقات امروز خيلي ها مقصر هستند. پرسپوليس روزهاي سختي را مي گذراند و هوادارانش تلخ ترين دوران را تجربه مي کنند. مسئولان اين تيم مدام وعده فصل آينده را مي دهند و مي گويند که مي خواهند تيم فوق کهکشاني ببندند اما سوال اين است که آنها براي امروز پرسپوليس چه در نظر گرفته اند؟
پاسخ اين سؤال را مي توان در اظهارات رويانيان گرفت آنجايي که مديرعامل پرسپوليس صبح امروز در يک برنامه زنده تلويزيوني گفت که به طلسم اعتقاد پيدا کرده و پرسپوليس طلسم شده است! خنده دار است؛ اين پرسپوليس بيمار است و بايد براي علاجش کاري کرد اما مديرعاملش از طلسم صحبت مي کند. شايد اين حرف به خاطر فوتبالي نبودن سردار است چرا که قبل از طلسم چيزهاي ديگري براي موفقيت لازم است.
نکته ديگر اين که در شأن پرسپوليس نيست که به ليگ يک برود اما در شأن برخي بازيکنان اين تيم هست که به جاي ليگ برتر در ليگ يک به ميدان بروند. پرسپوليس در نزديکي هاي منطقه خطر است و اگر چه خطر کمتري نبست به تيم هاي پايين جدولي اين تيم را تهديد مي کند اما همين که گفته مي شود در معرض سقوط قرار دارد به قول علي پروين تن هر پرسپوليسي را مي لرزاند. اين يعني بدترين اتفاق ممکن براي تيمي که دوران با افتخارش هنوز از يادها نرفته است.
-
15 درصد از قرارداد معمارزاده کسر شد.
رئیس کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس گفت: با نظر مدیرعامل باشگاه ۱۵ درصد از قرارداد میثاق معمارزاده به دلیل عملکرد ضعیف در دیدار برابر تراکتورسازی کسر شد.
محمود سالارکیا اظهار داشت: پس از بازی ضعیف روز گذشته و شکست 4 بر یک مقابل تراکتورسازی در صحبت با کادر فنی و مسئولان باشگاه وضعیت برخی بازیکنان که عملکرد ضعیفی داشتند را بررسی کردیم.
از همین رو 15 درصد از قرارداد میثاق معمارزاده دروازهبان پرسپولیس به دلیل عملکرد ضعیف در بازی مقابل تراکتورسازی با نظر کمیته انضباطی و مدیرعامل باشگاه کسر شد.
وی افزود: کمیته فنی باشگاه پرسپولیس با هماهنگی با کادر فنی بازیهای قبلی پرسپولیس را آنالیز میکند و در صورت نیاز در مورد سایر بازیکنان تصمیمگیری خواهیم کرد.
-
عملکرد مدافعان ما قابل دفاع نیست/ غیرقابل پیش بینی هستیم.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: عملکرد مدافعان ما قابل دفاع نیست.
شيث رضايي در پايان تمرين امروز پرسپوليس درباره مصدوميت خود و احتمال بازي برابر الهلال اظهار كرد: ريسك بالايي است كه بخواهم برابر الهلال بازي كنم. به گفته پزشكان، براي 20 درصد پارگي بايد چهار هفته استراحت كرد اما هنوز دو هفته هم نگذشته است.
از آنجا كه من شيث هستم، هيچ چيز قابل پيشبيني نيست.
وي درباره محروميت خود براي بازي در ليگ اظهار كرد: امروز محروميت من تمام است و ميتوانم در اولين بازي پيش رويمان براي پرسپوليس بازي كنم.
او همچنين درباره ديدار با الهلال گفت: براي ما مهم است كه به عنوان تيم اول صعود كنيم و در تهران بازي كنيم.
رضايي درباره دفاع پرسپوليس گفت: عملكرد مدافعان جاي دفاع ندارد. وقتي دو هفته پشت سر هم هشت گل دريافت ميشود چه بايد گفت؟ اگر من هم بودم نميدانم چه اتفاقي ميافتاد.
بازيكن پرسپوليس درباره اعتراضها و نگرانيهاي هواداران اين تيم گفت: معتقدم اگر الهلال را ببريم همه اين موضوعها فراموش ميشود.
-
معمارزاده: اعتراضی به جریمه باشگاه ندارم/ من را تخریب می کنند!
دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به انتقاداتی که از عملکرد او میشود گفت: اتفاقاتی در تیم ما رخ داده است که فعلا نمیخواهم در موردش حرف بزنم.
میثاق معمارزاده که در دیدار روز پنجشنبه پرسپولیس برابر تراکتورسازی عملکرد پرانتقادی داشت و 4 گل از حریف دریافت کرد، در حاشیه تمرین امروز جمعه سرخپوشان ابتدا قصد مصاحبه با خبرنگاران را نداشت اما با اصرار آنها حاضر شد در مورد اتفاقات این دیدار صحبت کند.
دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: همه انتقاداتی که از عملکردم می شود را قبول دارم و نمی خواهم عملکردم را توجیه کنم اما تصور نمی کنم من تنها در این شکست مقصر بودم.
وی در مورد اظهار رویانیان و کسر 15 درصد قراردادش توسط مسئولان باشگاه گفت: اعتراضی به این جریمه ندارم و آن را می پذیرم. آقای رویانیان هم مدیرعامل باشگاه هستند و اگر اظهار نظری کرده اند حق داشته اند.
دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه دروازه بان بزرگ هم دوران افت دارند به انتقاد از برخی نقطه نظرات پرداخت و گفت: متاسفانه در ایران با یک اشتباه همه شروع به تخریب می کنند و به جای اینکه کمک کنند مدام به فکر تخریب هستند. من قبلا توانایی هایم را ثابت کرده ام اما در تیم ما اتفاقاتی افتاد که نمی خواهم به آن بپردازم.
معمارزاده ادامه داد: مطمئن باشید روزهای بد من هم تمام می شود. اصلا بروید بنویسید من روی هر چهار گل مقصر بودم. اما در گل اول به خاطر بارش باران زمین خیس بود و توپ به علی عسگری خورد.
وی با بیان اینگه پرسپولیس را دوست دارد و گریه هایش بعد از بازی با استقلال از روی صداقت بوده است گفت: حرف های زیادی برای گفتن دارم اما فعلا وقت بازگو کردن آنها نیست. می دانم که دیگر اعتبار گذشته را بین هواداران پرسپولیس ندارم.
میثاق معمارزاده با بیان اینکه دیگر نمی خواهد راجع به این مسائل اظهار نظر کند از خبرنگاران خواست که در مورد آب و هوا سوال کنند و البته به آنها توصیه کرد در این هوا بروند یخ در بهش بخورند!
-
دنیزلی: فقط به بازی الهلال فکر می کنم/ فقط 2 هفته صبر کنید.
مصطفي دنيزلي ميگويد حرف زيادي براي گفتن ندارد و ميخواهد تمام تمركزش را روي ديدار با الهلال معطوف كند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين امروز تيمش اظهار كرد: ناراحتي من در حال حاضر طبيعي است چرا كه ما روز بدي را پشت سر گذاشتيم. مطلب زيادي براي گفتن نيست.
اگر بين چهار تيم اول ليگ قرار نگيريم، ديگر فرقي نميكند كه پنجم شويم يا دهم. بنابراين تمام نگاهمان را به سمت بازي روز سهشنبه مقابل الهلال معطوف خواهيم كرد.
دنيزلي با اشاره به اينكه به بازيكنان گفتهام بازي مقابل تراكتورسازي را فراموش كنند، گفت: همه تلاشمان را براي موفق شدن در آسيا و بازي روز سهشنبه مقابل الهلال به كار ميبنديم. ما بايد هواداران را با خودمان به ورزشگاه بياوريم.
دنيزلي همچنين درباره اين موضوع كه بازيكنان پرسپوليس ميگويند ديگر در ليگ انگيزهاي براي بازي كردن ندارند، گفت: اين موضوع طبيعي است. اگر چهار گل بخوريد ديگر انگيزه خودتان را از دست ميدهيد. در حال حاضر حرف زيادي براي گفتن ندارم و فقط ميخواهم روي بازي با الهلال تمركز كنم.
سرمربي پرسپوليس همچنين در پاسخ به سوال خبرنگاري كه از او پرسيد فكر نميكنيد با گفتن اين موضوع كه 10 بازيكن پرسپوليس بايد از اين تيم بروند، انگيزه بازيكنان براي ادامه بازيها و تمركز آنها كمتر ميشود، تنها به گفتن اين جمله اكتفا كرد: دو هفته ديگر صبر كنيد.
دنيزلي پس از گفتن اين جمله به سمت اتومبيل خود رفت و در حالي كه خبرنگاران هنوز سوالهاي بيشتري داشتند و در حالي كه كاملا ناراحت به نظر ميرسيد، تمرين را ترك كرد.
-
گزارش تصویری: تمرین روز جمعه سرخپوشان.
اولین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پس از شکست مقابل تراکتورسازی امروز با حضور قائم مقام باشگاه در مجموعه ورزشی درفشی فر پیگیری شد.
-
ta pasal migoftim ghahreman mishim emsal migim khodaya out nashim
-
علام راي نهايي پرونده پرسپوليس بازهم بتاخير افتاد
نشست کميته استيناف براي صدور حکم انضباطي درباره پرونده ديدار تيمهاي فوتبال پرسپوليس و داماش باز هم بينتيجه ماند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اعضاي کميته استيناف فدراسيون فوتبال عصر امروز (شنبه) باز هم کنار هم جمع شدند تا راي نهايي خود را درباره پرونده ديدار تيمهاي پرسپوليس و داماش صادر کنند اما باز هم افتخاري پنجمين عضو اين کميته در جلسه حاضر نشد و تعداد آراي موافق و مخالف درباره پرونده هم مانند جلسه قبلي برابر بود.
کميته استيناف با حضور حداقل سه عضو از پنج عضو اين کميته رسميت پيدا ميکند که امروز با چهار عضو جلسهاي تشکيل داد اما باز هم بينتيجه پايان يافت. اين کميته سهشنبه هم در همين رابطه جلسهاي را برگزار کرده بود که اتفاقات مشابه جلسه امروز باعث عدم صدور راي نهايي شده بود.
-
دنيزلي:پرسپوليس نياز به آرامش دارد
سرمربي تيم پرسپوليس گفت: هدف ما برتري برابر الهلال و صعود به عنوان تيم اول است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مصطفي دنيزلي در خصوص بازي روز سهشنبه مقابل الهلال عربستان عنوان کرد: با توجه به اتفاقاتي که براي پرسپوليس افتاده وظيفه دارم آرامش را در اين تيم برقرار کنم تا بتوانيم با تمرکز لازم برابر تيم خوب الهلال قرار بگيريم.
وي افزود: در عربستان نتيجه خوبي گرفتيم اما در بازي سهشنبه به فکر برد و سرگروهي هستيم. الهلال هم قطعا براي کسب امتياز به ايران ميآيد و با توجه به نزديکي دو تيم بازي سخت و حساسي را در پيش داريم.
دنيزلي تاکيد کرد: پس از بازي مقابل تراکتورسازي با آن نتيجه بد سعي ميکنم بيشتر بازيکنان را به هم نزديک کنم. ضمن اينکه اميدوارم هواداران ما را در ديدار مقابل الهلال مثل بازي با الغرافه تنها نگذارند.
-
پرسپوليس پشت درهاي بسته،استقلال تعطيل
برنامه تمريني تيم هاي فوتبال پرسپوليس و استقلال تهران در روز يکشنبه اعلام شد.
تمرين روز يکشنبه تيم فوتبال پرسپوليس که خود را براي رويارويي با تيم الهلال عربستان آماده مي کند، با دستورمصطفي دنيزلي پشت درهاي بسته برگزارخواهد شد.
تمرين سرخپوشان فردااز ساعت 10.30 الي 12 در ورزشگاه درفشي فر تهران برگزار مي شود.
درتمرين امروزسرخپوشان محمد رويانيان مديرعامل وعلي پروين عضو هيات مديره حضور داشتند و رويانيان دقايقي با بازيکنان صحبت کرد.
وي در صحبت هاي خود از بازيکنان پرسپوليس خواست که با تمام توان خود را آماده ديدار مقابل الهلال عربستان کنند.
وي گفت:تمام تلاش خود را خواهيم کردتا پرسپوليس به روز هاي خوب خود بازگردد واز هواداران خوب تيم نيز درخواست مي کنم، فرصت کافي را در اختيار ما قرار دهند.
رويانيان اظهارداشت: بازيکنان ما بايد با قدرت کار خود را دنبال کنند و به فکراين نباشند که فصل آينده در پرسپوليس حضور مي يابند يا عازم تيم ديگري مي شوند.
مديرعامل پرسپوليس ضمن حمايت از مصطفي دنيزلي سرمربي تيم گفت: اين مربي در پرسپوليس مي ماند و با قدرت در فصل آينده تيم خوبي را روانه ميدان مي کند.
-
اولادي بازي مقابل الهلال را هم از دست داد
پزشک تيم فوتبال پرسپوليس از غيبت مهرداد اولادي در ديدار برابر الهلال عربستان خبر داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دکتر وجيهالله چشمهسري در خصوص آخرين شرايط مصدومان پرسپوليس اظهار داشت: مهرداد اولادي با توجه به اينکه فعلا نميتواند به خود فشار بياورد بازي روز سه شنبه مقابل الهلال عربستان را از دست داده است.
وي عنوان کرد: وضعيت شيث رضايي 50 -50 است. در حال تلاش هستيم تا با تدابير ويژه اين بازيکن را به بازي مقابل الهلال عربستان برسانيم.
وي در باره کريمي گفت: اين بازيکن نيز با توجه به اينکه امروز پا به توپ شد مشخص شد مشکلي ندارد و در ديدار مقابل الهلال ميتواند به ميدان برود.
-
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز با رفع مصدوميت شيث رضايي برگزار شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تمرين پرسپوليس براي ديدار مقابل روز سه شنبه هفته جاري الهلال عربستان از ساعت 11 صبح امروز در ورزشگاه درفشيفر دنبال شد.
* زايد اختصاصي به دويدن پرداخت. وي دچار مصدوميت جزئي است اما به بازي با الهلال ميرسد.
* بازيکنان با لباسهاي بنفش و کادر فني با لباس سفيد در زمين درفشيفر حضور داشتند.
* حدود 40 هوادار هم پشت درهاي بسته ماندند. آنها باز هم به عملکرد معمارزاده انتقادهايي داشتند.
* اولادي اختصاصي دور زمين تمرين کرد.
* شيث رضايي در تمرين گروهي شرکت کرد. در تمرين امروز قرار بود روي پاي او تست شود که اين کار انجام شد. اين بازيکن هم وقتي احساس درد نکرد در تمرينات گروهي حضور يافت.
* معمارزاده هم در تمرينات گروهي شرکت کرد.
* دو دوربين از شبکههاي عربي حضور داشتند و در انتهاي تمرين اجازه ورود به ورزشگاه را گرفتند.
-
پرسپوليس ميتواند به فيفا شکايت کند
رئيس پيشين کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: در صورتي که کميته استيناف دو امتياز کسر شده پرسپوليس را برنگرداند اين باشگاه ميتواند به فيفا شکايت کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] عبدالرحمان شاه حسيني در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اعلام نشدن راي کميته استيناف به دليل زوج بودن اعضا و غيبت نفر پنجم گفت: تعداد اعضاي ارکان قضايي فرد است و در احکام حتما بايد راي اکثريت تحصيل شود. از مطالبي که در رسانهها عنوان شده مشخص است که 2 نفر مخالف بازگرداندن 2 امتياز به پرسپوليس و 2 نفر موافق هستند به همين دليل راي نفر پنجم بايد باشد.
وي در پاسخ به اين سوال که اگر راي به سود پرسپوليس نباشد و 2 امتياز به اين تيم بازگردانده نشود، مديران پرسپوليس چه واکنش حقوقي ميتوانند داشته باشند، گفت: طبق بند 2 ماده 64 اساسنامه فدراسيون فوتبال اگر راي به ضرر پرسپوليس باشد باشگاه پرسپوليس ميتواند براي احقاق حقش به فيفا شکايت کند.
شاه حسيني تصريح کرد: من همان زمان هم که راي کميته انضباطي اعلام شد آن را اشتباه دانستم زيرا اگر قرار باشد امتياز کم شود در آن صورت از تمام تيمهايي که در ورزشگاههايشان فحاشي صورت ميگيرد بايد امتياز کسر شود.
-
سالارکيا و امضاي صورتجلسه با نماينده آرفي
مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: با امضاي يک صورتجلسه با وکيل آرفي به دنبال بسته شدن پرونده اين بازيکن هستيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمود سالارکيا در خصوص آخرين وضعيت پرونده شکايت مربيان و بازيکنان خارجي اين تيم اظهار داشت: در دو روز گذشته نشست خوبي با وکيل آرفي داشتيم. پس از توافقات انجام شده صورتجلسهاي امضا کرديم اما با توجه به اينکه آرفي در آلمان است قرار شد وکيل ايشان با اين بازيکن حرف بزند و همه چيز را به ما منتقل کند. از وکيل آرفي خواستهايم وکالتي معتبر و جديد از طرف اين بازيکن داشته باشد تا هرچه سريعتر اين پرونده را مختومه اعلام کنيم.
وي درباره پرونده وينگادا گفت: پس از آرفي با نمايندگان وينگادا هم صحبتهايي داشتيم و بر سر ارقام بدهي به توافقاتي رسيدهايم. قرار است مدير برنامههاي وينگادا با او تماسي داشته باشد و اگر توافق کامل شد اين پرونده را هم ببنديم.
سالارکيا خاطرنشان کرد: اميدواريم در صورتي که نگاه ويژهاي از سوي وزارت ورزش به باشگاه پرسپوليس شود در يک ماه آينده پرونده طلبکاران خارجي را ببنديم. مديريت باشگاه با توجه به بدهيهايي که از قبل مانده به دنبال اين است تا اين بدهيها را پرداخت کند. اين بدهيها براي حالا نيست و اميدوارم با توجه به اعتقاد مديريت باشگاه که بايد شأن طلبکاراني که براي پرسپوليس زحمت کشيدهاند حفظ شود اين مشکلات برطرف شود.
-
حاشيه نشست خبري پرسپوليس و الهلال
در جريان نشست خبري پيش از ديدار پرسپوليس و الهلال خبرنگاران به عملکرد ناظر رسانهاي کنفدراسيون فوتبال آسيا اعتراض کردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در حالي که يکي از خبرنگاران حاضر در نشست مصطفي دنيزلي و آودوکيچ از دروازهبان پرسپوليس پرسيد چرا در ليگ قهرمانان آسيا با بدشانسي گلهاي قشنگي دريافت ميکند، ناگهان ناظر ايراني AFC به خبرنگار فوق گفت: سؤالها بايد در چارچوب ليگ قهرماني آسيا باشد و همين مسئله باعث درگيري لفظي خبرنگار با اين نماينده شد.
اين در حالي بود که اين سؤال نيز به ليگ قهرمانان مربوط ميشد. به همين دليل ساير خبرنگاران به حمايت از همکار خود قصد ترک جلسه را داشتند که مصطفي دنيزلي سرمربي سرخپوشان از خبرنگاران خواست آرامش خود را حفظ کنند و نشست را ترک نکنند.
پس از پايان نشست هم خبرنگاران به نماينده سازمان ليگ بابت دخالتهاي ناظران ايراني AFC در مصاحبهها معترض شدند و در نهايت سرپرست ناظران ايراني از خبرنگاران عذرخواهي کرد.
*به دليل تأخير سرمربي الهلال در حضور در نشست خبري ابتدا دنيزلي مقابل خبرنگاران قرار گرفت.
* درحالي که مسئولان باشگاه پرسپوليس اعلام کردند که ديگر نام اين تيم پيروزي نيست اما امروز در نشست خبري بار ديگر مسئولان برگزاري نشست از لوگويي که به نام پيروزي است استفاده کردند. خبرنگاران به اين موضوع اعتراض کردند اما در پاسخ به آنها گفته شد اين موضوع بايد به تأييد AFC برسد و سپس به ما ابلاغ شود.
-
دعوت باشگاه پرسپوليس از هواداران
باشگاه پرسپوليس از هوادارانش درخواست کرد فردا در ديدار با الهلال عربستان با حضور در ورزشگاه آزادي اقتدار و بزرگي اين تيم را به آسيا نشان دهند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، اين باشگاه در درخواستي از هواداران پرسپوليس خواست براي حمايت از تيم محبوبشان جهت کسب سرگروهي، در ورزشگاه آزادي حضور پيدا کنند.
باشگاه پرسپوليس از هواداران تيم خود تقاضا کرد با حضور يکپارچه خود در ورزشگاه، بار ديگر ابهت و سربلندي پرسپوليس و حضور پرشور خودشان را فرياد بزنند و براي ديدن يک بازي زيبا و جذاب به ورزشگاه آمده و با تشويقها و شعارهاي فرهنگي، بزرگي و اقتدار پرسپوليس را براي آسيا به نمايش بگذارند.
هواداران پرسپوليس پيش از اين نيز بارها با حمايتهاي همه جانبه خود ثابت کردهاند که نظير ندارند و هر زمان که خواستهاند، توانستهاند به هدف بزنند و اولين باشند. فردا روزي است که نه تنها چشم ايرانيان بلکه چشم آسيا به پرسپوليس و فوتبال ايران است و به عبارتي عزم ملي محسوب ميشود.
وعده ما ساعت 17 روز سه شنبه دوازدهم ارديبهشت در ورزشگاه يکصد هزار نفري آزادي.
-
دنیزلی ۲۰ بازیکن را به اردو برد/ 6 قرمزپوش خط خوردند.
با تصمیم دنیزلی 20 بازیکن برای دیدار مقابل الهلال به اردو رفتند.
مصطفی دنیزلی پس از تمرین امروز 20 بازیکن را برای تشکیل اردو جهت دیدار مقابل الهلال به اردو برد.
نام دو بازیکن فردا از لیست پرسپولیسیها خط خواهد خورد.
دنیزلی نام شکوری، علیرضا محمد، معمارزاده، اولادی، کنعانی و شیری را از لیست خود برای دیدار مقابل الهلال عربستان خط زد.
تیمهای فوتبال پرسپولس و الهلال عربستان ساعت 17 فردا در دور برگشت لیگ قهرمانان آسیا به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
-
دنيزلي: "پرسپولیس روزیم" و به روند خوبمان در آسیا ادامه میدهیم.
سرمربی پرسپولیس تاکید کرد که این تیم در بازی با الهلال به روند خوبش در آسیا ادامه خواهد داد.
مصطفی دنیزلی در نشست خبری پیش از بازی فردا با الهلال عربستان در خصوص اینکه پرسپولیس دو هفته است نتیجه نگرفته و اینکه قبول دارد کار سختی پیش روی این تیم است گفت: این مسابقه برای ما حساس است.
در آسیا مسابقات مهم و حساسی را برگزار کردیم و نتایج خوبی گرفتیم و این روند را فردا ادامه می دهیم.
وی اضافه کرد: وضعیت روانی خوب نیست اما در لیگ قهرمانان آسیا روحیه خوبی داریم. در بازی فردا اعتماد هواداران از دست نمی رود. سعی می کنیم یک روز خوب را رقم بزنیم. می خواهیم نتیجه خوبی بگیریم. مطلب زیادی برای گفتن نیست. من با مسئولیت خودم آشنایی دارم و فردا هم به خوبی آن را انجام می دهم.
دنیزلی درباره اینکه پرسپولیس در دور رفت نتیجه خوبی گرفته اما در بازی با الغرافه به مشکل خورد و اکنون وضعیت را چطور می بینید گفت: در بازی با الغرافه با یک حادثه در دقایق آخر روبرو شدیم. گلی که خوردیم ما را تحت فشار قرار داد ولی فردا اجازه نمی دهیم این اتفاق رخ دهد. فردا با قوی ترین تیم گروه بازی می کنیم. بعد از بازی های انجام شده نشان دادیم در این گروه قوی ترین ما هستیم. فوتبالیست های من فردا ثابت می کنند که ما بهترین هستیم.
دنیزلی در ارتباط با مصدومان پرسپولیس به خصوص شیث رضایی تصریح کرد: در حال حاضر بازیکنی که مشکل دارد، داریم اما می توانند بازی کنند.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگاري در مورد حمایت پروین و رویانیان از دنیزلی در لیگ قهرمانان آسیا گفت: من نمی توانم اظهارات را پیگیری کنم ولی زیاد هم مهم نیست و به حرف ها اهمیت نمی دهم. فردا کار خودم را می کنم. هر کسی حرفی بزند برای من زیاد اهمیتی ندارد. بخاطر موفقیت پرسپولیس آمدم و خواستن که آمدم و با قدرت به کارم ادامه می دهم تا این تیم را به هدفش برسانم.
سرمربی پرسپولیس در مورد هواداران این تیم خاطرنشان کرد: هواداران فردا می آیند و کنار من و بازیکنان هستند و با این هواداران کامل می شویم. آنها نباشند قطعا یک چیزی کم داریم. من منتظر همان هواداران با تعداد زیاد هستم.
وی درباره اینکه فکر می کنید فردا برای پرسپولیس روز باشد یا شب، گفت: فردا "پرسپولیس روز" در میدان حاضر خواهد بود.
در ادامه این نشست دنیزلی از سؤال خبرنگاری که می خواست در مورد لیگ بپرسد جلوگیری کرد.
دنیزلی درباره لیست اخراجی های پرسپولیس گفت: هفته گذشته بعد از بازی با تراکتورسازی گفته بودم 10 نفر از این تیم می روند اما سوؤتفاهم شده بود. برخی خیال کرده بودند از این 18 نفری که همراه بودند 10 نفر می رود اما باید بگویم از لیست 28 نفره 10 نفر می روند.
-
آودوکیچ: شرایط پرسپولیس در آسیا متفاوت است.
دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در لیگ قهرمانان آسیا شرایط متفاوتی نسبت به لیگ برتر داریم.
آودوکیچ در نشست خبری پیش از بازی فردا با الهلال عربستان عنوان کرد: شرایط پرسپولیس در آسیا متفاوت و بهتر از لیگ برتر است. در لیگ قهرمانان آسیا توانایی خود را نشان دادیم.
وی افزود: به بازی فردا امیدوار هستیم و دوست داریم روز خوبی را پشت سر بگذاریم.
-
هدایتی: پیشکسوتان پرسپولیس سوء تفاهمات را کنار بگذارند/ هدف همه موفقیت باشد.
رئیس پیشین هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس از پیشکسوتان این باشگاه خواست تا با کنار گذاشتن سوء تفاهمات در کنار هواداران به حمایت از این تیم بپردازند.
حسین هدایتی در آستانه دیدار تیم فوتبال پرسپولیس برابر الهلال عربستان با بیان اینکه حالا وقت حمایت از پرسپولیس است و نباید به حاشیه ها دامن زد به اتفاقات روزهای اخیر پیرامون سرخپوشان پایتخت اشاره کرد و گفت:
بنده به عنوان عضو کوچکی از خانواده بزرگ پرسپولیس از همه پیشکسوتان و بزرگان می خواهم اختلافات و سوء تفاهمات را کنار بگذارند و به حضور مقتدرانه پرسپولیس برابر الهلال کمک کنند.
وی که سابقه ریاست هیئت مدیره پرسپولیس را دارد خاطرنشان کرد: پرسپولیس دیدار حساسی برابر تیم الهلال دارد. فوتبالدوستان ایرانی هنوز خاطره تلخ شکست فوتبال ایران برابر عربستان در ورزشگاه آزادی را فراموش نکرده اند و نباید اهالی فوتبال اجازه دهند آن خاطره تلخ دوباره تکرار شود.
مالک باشگاه استیل آذین افزود: شرایط پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا خوب است و با پیروزی برابر الهلال می تواند صعود مقتدرانه ای به مرحله بعد داشته باشد. به همین خاطر از همه بزرگان و پیشکسوتان پرسپولیس می خواهم که اختلافات را کنار بگذارند و در این مقطع حساس به کمک تیم بیایند تا با حمایت هواداران الهلال را در ورزشگاه آزادی شکست دهیم.
حسین هدایتی ادامه داد: من برای همه پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس احترام و ارزش زیادی قائل هستم اما اعتقاد دارم اگر هم مشکل و نقطه ضعفی وجود دارد در این برهه حساس نباید به آن پرداخت و باید همه چیز را به زمان مناسب موکول کرد و در موردش حرف زد. همه انتقاداتی که می شود روی دلسوزی است اما باید حرف هایمان را در زمان مناسب بزنیم تا پرسپولیس تخریب نشود.
هدایتی با درخواست از هواداران پرسپولیس برای حضور پرتعداد در ورزشگاه آزادی تهران خاطرنشان کرد: همه باید دست در دست هم دهیم تا نماینده ایران برابر نماینده عربستان به یک پیروزی خوب دست پیدا کند. بازیکنان پرسپولیس هم باید آرامش داشته باشند و تمام تلاششان را برای پیروزی تیم به کار گیرند.
دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس ایران و الهلال عربستان در هفته پنجم رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا ساعت 17 روز سه شنبه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
-
يزلي: من با مسئوليت خودم آشنايي دارم
سرمربي پرسپوليس تاکيد کرد که اين تيم در بازي با الهلال به روند خوبش در آسيا ادامه خواهد داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مصطفي دنيزلي در نشست خبري پيش از بازي فردا با الهلال عربستان در خصوص اينکه پرسپوليس دو هفته است نتيجه نگرفته و اينکه قبول دارد کار سختي پيش روي اين تيم است گفت: اين مسابقه براي ما حساس است. در آسيا مسابقات مهم و حساسي را برگزار کرديم و نتايج خوبي گرفتيم و اين روند را فردا ادامه مي دهيم.
وي اضافه کرد: وضعيت رواني خوب نيست اما در ليگ قهرمانان آسيا روحيه خوبي داريم. در بازي فردا اعتماد هواداران از دست نمي رود. سعي مي کنيم يک روز خوب را رقم بزنيم. مي خواهيم نتيجه خوبي بگيريم. مطلب زيادي براي گفتن نيست. من با مسئوليت خودم آشنايي دارم و فردا هم به خوبي آن را انجام مي دهم.
دنيزلي درباره اينکه پرسپوليس در دور رفت نتيجه خوبي گرفته اما در بازي با الغرافه به مشکل خورد و اکنون وضعيت را چطور مي بينيد گفت: در بازي با الغرافه با يک حادثه در دقايق آخر روبرو شديم. گلي که خورديم ما را تحت فشار قرار داد ولي فردا اجازه نمي دهيم اين اتفاق رخ دهد. فردا با قوي ترين تيم گروه بازي مي کنيم. بعد از بازي هاي انجام شده نشان داديم در اين گروه قوي ترين ما هستيم. فوتباليست هاي من فردا ثابت مي کنند که ما بهترين هستيم.
دنيزلي در ارتباط با مصدومان پرسپوليس به خصوص شيث رضايي تصريح کرد: در حال حاضر بازيکني که مشکل دارد، داريم اما مي توانند بازي کنند.
وي در پاسخ به سؤالي در مورد حمايت پروين و رويانيان از دنيزلي در ليگ قهرمانان آسيا گفت: من نمي توانم اظهارات را پيگيري کنم ولي زياد هم مهم نيست و به حرف ها اهميت نمي دهم. فردا کار خودم را مي کنم. هر کسي حرفي بزند براي من زياد اهميتي ندارد. بخاطر موفقيت پرسپوليس آمدم و خواستن که آمدم و با قدرت به کارم ادامه مي دهم تا اين تيم را به هدفش برسانم.
سرمربي پرسپوليس در مورد هواداران اين تيم خاطرنشان کرد: هواداران فردا مي آيند و کنار من و بازيکنان هستند و با اين هواداران کامل مي شويم. آنها نباشند قطعا يک چيزي کم داريم. من منتظر همان هواداران با تعداد زياد هستم.
وي درباره اينکه فکر مي کنيد فردا براي پرسپوليس روز باشد يا شب، گفت: فردا "پرسپوليس روز" در ميدان حاضر خواهد بود.
گفتني است، در ادامه اين نشست دنيزلي از سؤال خبرنگاري که مي خواست در مورد ليگ بپرسد جلوگيري کرد.
دنيزلي درباره ليست اخراجي هاي پرسپوليس گفت: هفته گذشته بعد از بازي با تراکتورسازي گفته بودم 10 نفر از اين تيم مي روند اما سوءتفاهم شده بود. برخي خيال کرده بودند از اين 18 نفري که همراه بودند 10 نفر مي رود اما بايد بگويم از ليست 28 نفره 10 نفر مي روند.