هیچی داداش بایرن هم حذف میشه:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچی داداش بایرن هم حذف میشه:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام داداش هیچی تیمت رو بیار جلو شکستش میدیم تو هم راحت میشی و از نگرانی درمیای.chomaghنقل قول:
یه امسال رو بیخیال بایرن شو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط fc bayern münchen [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هرچند من خودم طرفدار بایرنم ولی دیگه رئال بهتره مطمئن باش بایرن رو با اختلاف چند گل می بره
بچه های رئال و حتی طرفدارای تیم های دیگه این رو بدونید وقتی که هدف ما کسب دهمین جام هست ضعیف بودن یا قوی بودن حریف برای ما هیچ معنی نداره پس خودتون رو خسته نکنید -بایرن -چلسی- بارسا- میلان برای ما فقط حریف تمرینی هستند نه چیز دیگه حالا دیگه اماده باشید که مادریدی ها میخوان طوفان بر پا کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alma [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی نگرانی من از اینه : crying::-crying::-crying::-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترس مورینیو از رویارویی با بایرن
اینم لینکش :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نگرانی بعدی هم بخاطر اینه :
اینم لینک این یکی :
داداش محمد این حرف های که مورینیو میزنه فقط روحیه ی کاذبه که به تیم های حریف میده وگرنه اینطور نیست مورینیو از هیچ تیمی نمیترسه این رو توی همه ی مسابقه ها نشان داده .پیروزی توی هر مسابقه در هر شرایطی این است فلسفه ی مورینیو.
این هم در جواب کسانی که فکر میکنن مورینیو از بایرن یا هر تیم دیگه ای میترسه انقدر اطمینان داره که میگه در فینال منتظر چلسی هستم.
مورينيو:دوستدارم در فينال به مصاف چلسي برويم
خوزه مورينيو، سرمربي تيم رئال مادريد اميدوار است که در مرحله نهايي ليگ قهرمانان اروپا به مصاف تيم چلسي برود.
طبق مراسم قرعه کشی روز جمعه، رئال مادرید در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان باید به مصاف تیم "آپوئل نیکوزیا" برود.
مورینیو اظهار داشت: مردم نمی دانند که من چقدر عاشق چلسی هستم. به خوبی می دانم که اگر در مرحله نیمه نهایی یا فینال با این تیم رو به رو شویم ، برای ما دردسر درست خواهند کرد ، چرا که آن ها رقیب قدرتمندی به شمار می روند.
وی افزود: از اینکه چلسی موفق شد در این رقابت حضور داشته باشد ، خوشحالم ولی خیلی دوست دارم که در فینال به مصاف آن ها بروم.
کریستیانو رونالدو موفق شده در بیست و چهارمین حضور خود در لیگ قهرمانان اروپا ، نوزدهمین گلش را برای رئال مادرید به ثمر برساند. این درحالی است که او در 55 بازی خود با پیراهن منچستر یونایتد در این رقابت ها ، تنها 16 گل زده بود. مورینیو در تحسین مهاجم پرتغالی خود گفت: رونالدو یک بازیکن باورنکردنی است. با توجه به تعداد گل هایی که در فصل پیش زده ، این فصل پیشرفت زیادی داشته است.
رئال مادرید توانست در آخرین بازی خود در مرحله یک هشتم نهایی تیم زسکا مسکو روسیه را با نتیجه 4 بر یک شکست دهد و راهی دور بعد ابن رقابت ها شود. چلسی هم موفق شد ناپولی را در وقت اضافه شکست د هد و به مرحله یک چهارم نهایی صعود کند.
خب بچه ها فردا شب با مالاگا بازی داریم که فکر نکنم بازی سختی باشه با توجه به اینکه بازی توی برنابئو هست برد ما تا حدودی قطعیه امیدوارم که کریس هتریک کنه وبازم فاصله ش رو با کوتوله بیشتر کنه .
نقل قول:
اول داداش من قبلا این اخبارو خونده بودم وتا خوندم منظورشو فهمیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این سیاست خوزست.هنوز آقای خاص رو نشناختی؟
این میشه گفت یکی از راه های مغرور شدنه:ohum:
اتفاقا اصلا نباید این تیمو دست کم گرفت.نقل قول:
مگه یادت نرفته چطور با مالاگا به مشکل خوردیم هرچند بردیم.
باید طوفانی باشیم.
منم میگم باید با احتیاط بازی کنیم شوستر بازم از بازی مادریدیا تجربش بیشتر شده و این میتونه کارو سخت کنه البته فقط یکم
باید الکی امتیاز از دست ندیم به امید یه برد خیلی خوب
بازی سختی میتونه باشه هرچند تو برنابئو هست.
ولی خوب تیم هایی که جلوی رئال بازی می کنند باید هجومی باشن یا دفاعی که در هر دوعش حریف گل می خوره
حریف خیلی باید قوی باشه که آسیب نبینه که این از مالاگا بعیده
فکر کنم یه 4 تایی بزنیم.
انشا الله که اول ببریم بعد گل هاشو کریس بزنه تا از لیونر مسی heee:: فاصله بگیره
به امید پیروزی رئالlove::
به نظرم 5تایی بزنیم
داش کریسم 3 تا میزنه
داداش خیالت از رونالدو راحت باشه اخه رونالدو تو هر بازی 3 یا 4 گل میزنه.lay_;;/به نظر من 6 تایی میزنیم....ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پیشاپیش عید نوروز به همه مادریدی ها تبریک میگم امیدوارم امشب رئال با پیروزی از زمین خارج بشه و رونالدو دوباره گلزنی کنه
بچه ها به نظر من امشب مالا گا 4 تا نوش جان میکنه کریس هم یا دبل میکنه یا هتریک .
خب رسیدیم به 4 بازی فصلمون با مالاگا تا حالا 8 تا زدیم و 2 گلم خوردیم خوشبختانه هر 3 بتزی اخیرو بردیم اما مساله اینه رونده نزولی تو گلزنی داشتیم بازی اول 4 دوم3 و سوم1 اما مطمئنم امشب با امادگی تیم راحت بازی رو میبریم و یه قدم دیگه به قهرمانی زود هنگام نزدیک میشیم
اره داداش مرتضی حتما همینطوره و امشب باید گل های زیادی بزنیم تا بازم روحیه ی تیم بیشتر بشه و فاصله همون 10 تا باقی بمونه .
منم با تو موافقم داداش مرتضی.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا ما رئالی ها چقد تفاهم داریما
امشبم میترکونیم:nishkhand:
یه چیزی فرا تر از ترکوندن دادا:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه فراتر از ترکوندن چیهheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منفجر یا منحدم شدن:-angنقل قول:
خوب داریم به زمان بازی نزدیک میشیم.
ایشالا که یه برد خوب همراه با هتریک رونالدو داشته باشیم.
تا دنیا دنیاست ، رئال سرور بارساست
متاسفانه با این قضاوتی که داور می کنه ما بازنده هستیم.
مگه چطوری قضاوت میکنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بروبچ بنزما اولین گل رو زد قفل دروازشون باز شد دیگه باید چند تا دیگه بزنیم.
خوب نیمه ی اول با تک گل بنزما تموم شد
خداکنه تونیمه ی دوم بازم گل بزنیم
دهن بازیکن های مارو سرویس کرد پنالتی روی رونالدو نگرفت.نقل قول:
خیلی الکی سود به نفع مالاگا زد.
خوشبختانه یه گل زدیم روی پاس هوایی زیبای رونالدو و بنزما که تمام کرد
دم ضدحمله گرم.
تیم حریف خوب بازی می کرد و متاسفانه تصاحب توپش بیشتر ما بود
ایشالا حالا که برنده به رختکن رفتیم با روحیه نیمه ی دوم بترکونیم وگل بزنیم چون یک گل اصلا اطمینان نداره.
عکس: حمایت رد رئالی ها از آبیدال
مرجع خبري رئال مادريد : دقایقی پیش از بازی رئال مادرید و مالاگا ، رئال مادرید حمایتش را از اریک آبیدال که باید جگرش جراحی شود ، ابراز داشت .
با وجود رقابت دیرینه میان رئال و بارسا ، بازیکنانرئال مادرید با پیغامی در حمایت از بازیکنان بارسلونا وارد زمین شدند و پیراهن هایی به تن کردند که پشت و رویش نوشته شده بود :" زنده باد آبیدال . "
خوزه مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی خود در این باره گفت :" می خواهیم یک نمایش عمومی از سوی بازیکنانم داشته باشم . در این چیزها قرمز ، سفید یا آبی مطرح نیستند . اگر بتواند دوباره بازی کند خوشحال می شویم و تشویقش می کنیم . "
این اولین باری نیست که رئال از آبیدال حمایت می کند . در فصل گذشته در بازی چمپیونزلیگ میان رئال و لیون هم که بازیکن بارسا به خاطر تومور داشت جراحی می شد ، پیغامهایی در حمایت از او فرستادند .
همچنین رئال مادرید حمایت قاطعی از فابرس موامبا که در بازی مرحله یک چهارم جام حذفی انگلیس میان تاتنهام و بولتون غش کرده بود ، رستاد . بازیکنان رئال مادرید پیغام "زود خوب شو موامبا " را هم نشان دادند . بازیکن کنگویی روابط خوبی با لاس دیارا دارد و به همین علت رئالی ها می خواستند به خاطر ارزشهای انسانی یاد بازیکن بولتون را گرامی بدارند .
ای خدا چقد ما بد شانسیم دقیقه ی اخر گل خوردیم مساوی شد اخه این چه وقت گل خوردنه.:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
حال کردین گفتم بازنده هستیم؟با این وضع داوری رئال از همون اول بازنده بود.
بازی مساوی شد با کمک داور
من نمی دونم چرا این 3 پنالتی واضح رو نگرفت.
حالا هی بگین رئال با داوره
می دونسم بالاخره بااین وضع داوری مساوی می کنیم.
من الان به حالت انفجارم
به خدا ته بدشانسی بود
داورم که اصلا برنامش از اول معلوم بود داوره...................
اما تیمم بد بازی کرد:gahhr:اصلا رئال به معنای واقعیش نبودیم
اگه این داور بیافته دستم پدری ازش در بیارم حال کنه پدر سگ .:-ang
اونای هم که میگن داوری به نفع رئاله خجالت بکشن دیگه حالم از داورای اسپانیا بهم میخوره داورای لیگ ما از اینا بهترن.
از همون دقیقه اول مشخص بود که در بازی یه اتفاقی می خواد بیوفته
سرنوشت رئال دست داور بود که خواستن رئال مساوی کنه
برای تیم داوری متاسفم
بالخره شوستر ازمون امتیاز گرفت
مایی که اونا رو تو خونشون 4 تایی کردیم حالا تو خونه خودمون امتیاز از دست دادیم
صدسال بارسایی ها مثل رئال مادرید معرفت داشتند که چنین کار زیبایی کنند؟
وقتی آبیدال سرطان داشت رئال گفت من تمام هزینه های آبیدالو پرداخت می کنم فقط خوب بشه
الانم به افتخارش با لباس آبیدال وارد شدیم.
وقتی که هیگواین دیسک کمر داشت چی؟بیچاره نزدیک بود دیگه بازی نکنه.
اینست فرق رئال مادرید کبیر و دوست داشتی با اون تیم داورانحالا هم میان می گن خدیرا فلان کرد
یادشون رفته چطور تو نیوکمپ مسی په په رو لگد کرد یا دنی آلوز چطور گردن کوئنترائو رو خورد کرد
خدا یکم انصاف بهتون بده.آمین