ب مناسبت تولد بازى ك بچمون ٥ ساله شده ٥ تا توكن ميده. شما بايد برين تو قسمت club shop اون بالا زده redeem اون كليك كنيد و اين كد 5TE11BDAY بنويسين ب همين سادگى ٥ تا ب توكناتون اضاف ميشه برين حالشو ببرين
نمایش نسخه قابل چاپ
ب مناسبت تولد بازى ك بچمون ٥ ساله شده ٥ تا توكن ميده. شما بايد برين تو قسمت club shop اون بالا زده redeem اون كليك كنيد و اين كد 5TE11BDAY بنويسين ب همين سادگى ٥ تا ب توكناتون اضاف ميشه برين حالشو ببرين
ای بابا این چه وضعیه?اعصابمو داره بدجور خورد میکنه این تاپ الون
بازم تو بازی دوتا مصدوم دادم
هنوز دوتا مصدوم رو نیمکت دارم
اخه چرا اینجوری میکنه باتیم من?!الکی الکی هی دارم باخت میدم
ي سوال بايد بعد مسابقه ب بازبکنانم تمرين بدم ياقبل ازشروع مسابقه
ببین این چیدمان یه بدی داره اگه حریفت v شکل حمله هاسو بچینه حتما تیمت جلوش کم میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mhk2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره داداش دمت گرم 5 تا توکن گرفتم بچه ها برید subscribe کنید فیلمو که دید کد رو بیاید اینجا بگید بقیه هم استفاده کنن منم الان دارم میرم ببینم اگه کسی دیده کدشو بگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط كيانوش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد از هر مسابقه به بازیکنات با توجه به وضعیت انرژی تمرین بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir98631 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعضی اوقات واقعا بازی با آدم خوب تا نمیکنه نمیدونم چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب این فصب از کاپ حذف شدم اما همچنین تو چمپیونز لیگ هستم و امیدوارم بتونم دوگانه بگیرم
چه طور بچینم که مشلی نداشته باشه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mhk2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هردوشون نقطه ضعفای زیادی دارن مخصوصا اون451 که همان طور که دوستمون اشاره کردن خوراکv 451 و352 vهستنقل قول:
اون 442 هم جلو تیمای با یه هافبک دفاعی فکرکنم کم بیاره
شما 451 خطی بچین یا 451v
352 هم بدک نیست
دوستان دیگه هم با442خطی نتیجه گرفتن
من خودم جدیدا دارم 43n3رو امتحان میکنم سیستم فوق العادیه البته اگه ابزارش رو دارید
ولی بازم خودت باید سیستم هماهنگ با بازیکناتو پیدا کنی.