نیم فصل هم فردا تموم میشه و دیگه بعدش باید تمام زورمونو بزنیم
تو این نیم فصل کمی تجربه بدست آوردم و فهمیدم که چه کنم مثل اینکه هرگز تیممو رو نرمال نذارم!!! البته من لول دو هستم
نمایش نسخه قابل چاپ
نیم فصل هم فردا تموم میشه و دیگه بعدش باید تمام زورمونو بزنیم
تو این نیم فصل کمی تجربه بدست آوردم و فهمیدم که چه کنم مثل اینکه هرگز تیممو رو نرمال نذارم!!! البته من لول دو هستم
ایولا بابا علی چیلا بازیکنات خیلی خوبن من کم کم دارم
پیشرفت می کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ای علییییییییی خدا بگم چیکارت کنه بابا من 1ماهو نیمه شروع کردم 8 تا قدرتم بیشتر شده طرف چجوری از سال 2012 تازی انقد ستارش حتما بازی نمی کرده عجب تیمی داره طرف فک کنم 100 تایی به من گل بزنه
اتفاقا تو فکرم بود ببینم تاپ تن های بازی چند ستاره اند
ممنون علی راستی به ماهم کمک نمایـــــــــــــــــــــ ـد به توکن نیازمندیم
هههههههههههههههههههه:/danc
والا من که از وضع خودم راضی ام لول 2 هستم اما قدرتم 20 هست البته تو این لیگ کم اووردم به دلیل این که هم زمان تو 3 تا لیگ بازی داشتم
اما جمعا خوبه و راضی هستمlol:-
:hooora:علـــــــــــــــــــ ـی چیلا:hooora:علـــــــــــــــ ی چیلا:hooora: هی هی دست
:iran::iran::iran:
به افتخار ایرانی ها که پرچمشون تو بازی بالاستو هست
کمک کنید.یه بازیکن جدید خریدم ولی به دلیل تعداد زیاد بازیکن در تیمم نمیتونم با با بازیکن قرارداد ببندم.بازیکن رو بخوام ازاد کنم نسبت به پول من پول زیادی میخواد برای ازاد کردنش.5 6 تا بازیکن رو هم گذاشتم لیست فروش ولی هنوز فروخته نشده اند.چند روز میکشه بازیکن فروخته بشه؟خودشم بازیکن ها هم قدرتشون کمه.راه حل دیگه ای هم هست؟؟لطفا کمک کنید!!!!1
بگرد ببین ارزون ترین بازیکنت کدومه از تیم بندازش بیرون.بالاخره یه بازیکن ارزون که تو تیمت پیدا میشه:nishkhand:
آره بابا پس چی با اختلاف سه امتیاز قهرمان نیم فصل شدم:nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اوه اوه این تیمو ببینید فقط.تازه دو تا مساوی هم اورده تو لیگش.ما این تیمو داشته باشیم که به هر تیم 10 تا میزنیم ببنید با این بازیکنا چه سیستم مزخرفی چیده.مشخصه هیچی حالیش نیست فقط پول بلده خرج کنه.سیستم سه دفاعه بدرد لول های 1 تا 5 میخوره فقط تو این بازی نه لول 8
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونم ولی فکر کنم نهایت 5 ساعت باشه تو لیست فروش.5 6 تا بازیکن دیگه خیلی زیاده واسه فروش گذاشتی اونم فقط واسه یه بازیکن! در کل هر تیم گنجایش 22 بازیکن رو داره که اگه بیشتر از این تعداد بازیکن داشته باشین با بازیکن های اضافی قرارداد نمیبنده و منتظر میشه لیست خالی بشه.اونوقت میتونید قرارداد ببندید و ازش استفاده کنید.همون بزار فروش برن بعد باهاش قرارداد ببندنقل قول:
نوشته اصلی توسط FC Pra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-----------------------------------------------------------------------------------------------
راستی دوستان یه نکته رو هم بگم از ارسال کردن پست های بیهوده خودداری کنین.منظورم پست هایی هست که عملا چیز خاصی توش گفته نشده و حالا ممکنه تشکر هم حتی باشه.من چون مدیر این بخش هستم مجبورم نسبت به همه قسمت ها حساس باشم حتی اگه تاپیک خودم باشه!
با عرض شرمندگی اگه دیدین پستی ازتون پاک شده ولی بدونین که ما اینجا ماموریم و معذور ki::love::
موفق باشین:ghelyon:
آره محدودیت داره. کلا هر تیم مجاز هست از 22 بازیکن تو تیمش استفاده کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
11 تا بازیکن اصلی،7 تا ذخیره و 4 تا سکونیشن که جمعا میشه 22 تا
سلام
با توجه به اینکه بعضی از دوستان میخواستن بدونن چه روش هایی برای دریافت بسته وجود داره امروز یه عکسی رو آماده کردم که میتونه کمکشون کنه
این بسته ها رو به دلیل برد 5-0 تو بازی دریافت کردم
همونطور که میبینید ردیف اول به دلیل تعویض انجام دادن من، بهم یک بسته Rest هدیه داده
ردیف دوم به خاطر برد در بازی یک بسته Morale بهم داده
ردیف سوم به دلیل نگاه کردن به گزارش بازی یک بسته Morale دریافت کردم
ردیف چهارم به دلیل انجام بازی جوانمردانه ( نگرفتن هیچگونه کارت زرد و قرمز ) یک بسته Treatment بدست آوردم
ردیف پنجم به دلیل به سلطه در آوردن بازی توسط من ( اشاره به برد 5-0 و تحقیر حریف ) یک بسته Morale گرفتم
و ردیف آخر هم به دلیل انتخاب شدن یکی از بازیکنان تیم من به عنوان بهترین بازیکن زمین یک آیتم تمرینی هدیه گرفتم
سعی کنید همیشه بازی هاتون رو ببرید تا بسته های مختلف بدست بیارید.مخصوصا دوستانی که لول های پایین هستن با این روش خوب میتونن ذخیره بسته هاشون رو زیاد کنن
امیدوارم این مطلب براتون مفید بوده باشه