دوستان 2 تا سوال دارم:
1- این پیام که می نویسه Terminatedبرای شما هم میاد؟؟؟؟ (دست و پای آدمو می بنده) چیکارش کنم؟
2- Domestic cup چیه که اول فصل دربارش برام پیام میاد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان 2 تا سوال دارم:
1- این پیام که می نویسه Terminatedبرای شما هم میاد؟؟؟؟ (دست و پای آدمو می بنده) چیکارش کنم؟
2- Domestic cup چیه که اول فصل دربارش برام پیام میاد؟
بهترین بازیکنی که به همه پیشنهاد میکنم بگیرن Antony Martial هست.از تیم موناکو باید بگیریدش.خیلی بازیکن آینده دار و توپیه.
علی، این نرم افزار fraps من فقط می تونم باهاش فیلم بگیرم
یادم میدی عکس گرفتن رو؟
دادا بیا این سایت هرچی دوس داشتی دانلود کن بعد نگو کمکم نکردینقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
f10 رو بزنی برات عکس میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داخل برنامش ک شدی اون قسمت ک نوشته اسکرن شات برو ادرسی ک داده.عکسی ک میگیری اونجا ذخیره میشه
دکمه اش که حلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط arsha [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خودم دکمه اش رو میتونم تنظیم کنم
دکمه فیلم رو که میزنم حله
ولی عکس نه......
همون 1 بار برای عکس دکمه رو بزنی بسه؟؟
اره.وقتی عکس میگیره ی فلش کوچیک میزنه
ممنون آرشا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط arsha [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لطف کردی داداش
با f10 عکس میگیره؟؟؟؟
قبل بازی رفتی تموم بازیکنارو قدرتاشونو زیاد کردینقل قول: