پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
نقل قول:
اون که آره ! احمد شاهده !:nishkhand:
اینم که مث قبلیه مال عهد دقیانوسه !
4 روزه تو خونه تنهام ! صبحانه که کلا نمیخورم ! ناهار و شام هم شده کنسرویجات ! غیر از نیمرو هیچی بلد نیستم درست کنم ! دریغ از یه غذای سرخ کردنی ساده ! بعد از 4 سال زندگی خوابگاهی ! :whistle3:
بعد به ما میگید نمیتونیم خودمون رو جمع و جور کنیم:nishkhand: شما مردا غذا هم به خودتون نمیدید ..ki:: در هر صورت به ماها نیاز دارید:nishkhand:
نقل قول:
بعد به ما میگید نمیتونیم خودمون رو جمع و جور کنیم:nishkhand: شما مردا غذا هم به خودتون نمیدید ..ki:: در هر صورت به ماها نیاز دارید:nishkhand:
بعله , مردا همیشه به آشپز و رخت شور نیاز دارن mas:-
آواتارت تو چشو چالم :chakoshi:
نقل قول:
بعله , مردا همیشه به آشپز و رخت شور نیاز دارن mas:-
آواتارت تو چشو چالم :chakoshi:
اهه! الان این دو چیزی که گفتی ماشینیش اومده !ki::
پ.ن:بعله اواتارم تو حلقتون تا ته:haaa:
نقل قول:
اهه! الان این دو چیزی که گفتی ماشینیش اومده !ki::
پ.ن:بعله اواتارم تو حلقتون تا ته:haaa:
آهان یعنی خودش قورمه سبزی درست میکنه ؟ یا خودش لباسارو میندازه تو خودش میشوره آب میکشه میبره رو تخت پهن میکنه ؟ :luuugh:
این آواتارت شانس اورد که امضام خیلی زود مجبور به ترک رینگ شد وگرنه استریکی واسش نمیموند :nishkhand:
نقل قول:
ظزف شستن و لباس شستن که بلدم !
خدا رو شکر غذای آماده هم که زیاده !
تازه از هر 10 تا مرد 2 تا تنبل مث ما در میاد !
result:
ترشی ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
آهان یعنی خودش قورمه سبزی درست میکنه ؟ یا خودش لباسارو میندازه تو خودش میشوره آب میکشه میبره رو تخت پهن میکنه ؟ :luuugh:
این آواتارت شانس اورد که امضام خیلی زود مجبور به ترک رینگ شد وگرنه استریکی واسش نمیموند :nishkhand:
نه دیگه اینقدر ولی لباس میزاری توش خودش میشوره :nishkhand:
امضاتون هم اگه دل و جراتشو داشت میموند که نموند:nishkhand:
نقل قول:
ظزف شستن و لباس شستن که بلدم !
خدا رو شکر غذای آماده هم که زیاده !
result:
ترشی ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم که این کارارو تو خدمت یادگرفتم .
با این قیمت سکه خواه ناخواه خواهند ترشید .
مگر اینکه یا یه پسر مایه دار پیدا کنن یا به نیابت اینکه خدا یدونس به 1 سکه بهار آزادی راضی بشن mas:-
نقل قول:
نه دیگه اینقدر ولی لباس میزاری توش خودش میشوره :nishkhand:
امضاتون هم اگه دل و جراتشو داشت میموند که نموند:nishkhand:
واسه 2 تا زیرپوشه یدونه جوراب مردونه که ماشینو روشن نمیکنن :nishkhand:
استیو عزیز به خاطر آسیب دیدگیه گردنش رفت وگرنه رینگو رو یه انگشتش میچرخوند . هنوز جای استانراش رو فک تیکر هست lol:-
نقل قول:
همه که مثل مهدی نیستنlol:- من خودم تا حدودی آشپزی بلدم تازه غذا هم اختراع میکنم ولی متاسفانه اکثرا دور ریخته میشه و این اختراعات من به ثبت نمیرسه:luuugh:
پس نتیجه میگریم فقط مهدی به زن نیاز داره پس بیاین براش آستین بالا بزنیم:danc:
نقل قول:
منم که این کارارو تو خدمت یادگرفتم .
با این قیمت سکه خواه ناخواه خواهند ترشید .
مگر اینکه یا یه پسر مایه دار پیدا کنن یا به نیابت اینکه خدا یدونس به 1 سکه بهار آزادی راضی بشن
mas:-
1 سکه ؟ چه خبره بابا :nishkhand: اگه راضی شد یه ربع سکه نشد که من نیازی به زن ندارم:luuugh:
نقل قول:
قضیه کیروش و فوتبال ایرانه ! نه تنها من کنار تو زرنگ نمیشم بلکه تو هم مث من شل و وارفته میشی !
عمرا من مثه كي روش نيستم:khandeeeee bahal:
ميدوني من تا حالا چن نفر رو درست كردم؟
هيچيki::
نقل قول:
من بودم يه جمله بهتري ميگفتم ،به خاطر غذا به شما احتياج داشته باشيم؟،زنده باد غذاي سوپري و رستورنت:look:
نقل قول:
از هر 10 مرد 9 تنبل آمارش اشتباه بوده:nishkhand:برو گزارش نجف زاده ببين(پينوكيو-شكلكش نيست)
نقل قول:
مگر اینکه یا یه پسر مایه دار پیدا کنن یا به نیابت اینکه خدا یدونس به 1 سکه بهار آزادی راضی بشن mas:-
يه كاسه آب مقدس تره :nishkhand:
همینجوری پیش برید که دختره باید یه چیزیم دستی بیاد بهتون بده mas:-