دوستان من هم طرفداره پیروزی هستم.خلاصه می گم.امید وارم که قهرمان جام حذفی بشیم لیگ برترو که از دست دادیم.وامید وارم دایی در پرسپولیس بماند.تیم ما امسال خیلی خوب بود ولی بد شانس بودیم می توانستیم قهرمان بشویم.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من هم طرفداره پیروزی هستم.خلاصه می گم.امید وارم که قهرمان جام حذفی بشیم لیگ برترو که از دست دادیم.وامید وارم دایی در پرسپولیس بماند.تیم ما امسال خیلی خوب بود ولی بد شانس بودیم می توانستیم قهرمان بشویم.
تو قهرمان شدن پرسپولیس برای جام حذفی شک نکن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هم سرسخت خواهان موندن علی دایی تو پرسپولیسم:perspolis:
اگر علی دایی بمونه تیم رو سروسامان میده ویک تیم قوی به وجود میاره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohadeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها اگر اون چند بازی که دقیقه 90 گل خوردیمو نمیخوردیم می تونستیم قهرمان شویم. امسال پرسپولیس خیلی بد شانس بود.
علیک سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fernando RoMessi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه بابا ...
بلیطش تایید نشده !
هر وقت اوکی شد میره !
تازه آش پشت پا هم درست کردند واسش !
:nishkhand:
مگه میخواد بره مسافرت که میای سرک میکشی میگی رفته یا نه ؟!!!:nishkhand:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ای تو روحشون ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما یه عمره با این بارسا تی وی در حال جنگیم ! :-ang
خوشم میاد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آدم باحالی هستی !
زیر اکثر پستا جای تشکرت هست !
baghal:-
جام حذفی رو که باید هفت خوانو رد کنیم ... :shogh:
1 - سپاهان : فک کنم ما هیچ جوره با این وضع زورمون به سپاهان نمیرسه مگر اینکه اتفافات بیفته ... :gahhr:
2- فولاد خوزستان : بازی با فولاد اونم توی خوزستان (:ajibeee:) برابر تیم مجید جلالی ....
3- استقلال و ملوان : اینا هم که هردو تاشون امسال ما رو دبل کردند ! :-ang
خلاصه خیلی سخته ولی محال نیست !
دایی بمونه چیکار ؟!!!نقل قول:
من اینقد توی فروم های مختلف از حامیان مخالفان دایی شنیدم که خسته شدم و نتیجه ای که من به رسیدم اینه :
دایی از نطر فنی گند زده توی تیم !
( 1- دبل شدن جلوی تیمهایی مثل اس اس :ogh: و ملوان
2 - 4 تا 4تا خوردن از سپاهان و صبا و ...
3- شکست رکورد باخت های پیاپی
4 - عدم حضور تماشاگران در بازیهای خونگی
و
.
.
.)
کاشنی هم گند زده تو تیم با حاشیه درست کردنش
( 1- شیث رضایی
2- مشت زدن لیدر پای چشم دایی
3 - مرتیکه الدنگ دقیقه 06 ورزشگاه آزادی رو ترک کرده رفته کرج تا به سپاهانی ها:ogh: جامو تحویل بده !)
کلا اینا جفتشون باید برن !
[QUOTE=crisronaldo79;38437]بچه ها اگر اون چند بازی که دقیقه 90 گل خوردیمو نمیخوردیم می تونستیم قهرمان شویم. امسال پرسپولیس خیلی بد شانس بود. [/QUOTE]
لیگ حرفه ای اما و اگر نمیشناسه ...
همین بازیهای و همین دقایق هستند که سرنوشت لیگ رو مشخص میکنند !
باهات موافقم عجییییییییییییییییب...موند علی دایی به نفع پرسپولیسه...:ohum:نقل قول:
یه سری از طرفدارا خیلی حرکتشون باحاله...وقتی پرسپولیس یه بازی رو میبازه....شروع میکنن به فحش و فحشکاری به علی دایی ...
اصلا نگاه نمیکنن ببینن این بازی که باختیم مقصر کیه...مثلا بازیکن تا دم دروازه میره...ولی توپ رو گل نمیکنه...خوب اینجا مقصر علی داییه؟؟؟
حالا برعکسش
اگه یه بازی رو ببریم...کل ورزشگاه رو صدای تشویق های "علی دایی...علی دایی..." پرمیکنه و صدای این تشویق ها یه لحظه هم قطع نمیشه...
من طرفدار سر سخت علی داییم...از بی احترامی به علی دایی هم خیلی عصبانی میشم...
آقا ناسلامتی اسطوره ی فوتبالمونه...آقای گل جهانه...یه افتخار بزرگیه و حقش نیست اینجور باهاش برخورد بشه
اصلا با Mohadesesh و crisronaldo 79 موافق نيستم . دايي بمونه بيچاره ميشيم چون درد تيم ما بازيكناي بزرگه و علي دايي با بازيكناي بزرگ مشكل داره و مثل مترسكي تو پرسپوليس مي مونه كه بازيكناي بزرگ ازش فرار مي كنن . موندن دايي يعني يك سال پر حسرت و آه و افسوس و شكست خوردن در مهمترين بازيهاي حيثيتي مثل بازي با شيش تاييا يا بازي با سوراخ نصف جهان
اين بامبولايي هم كه الان داره در مياره و بعد هر بازي مصاحبه جنجالي مي كنه واس اينه كه هر طوري شده بمونه تو پرسپوليس تا شايد بتونه گندي كه زده رو جبران كنه . دايي به زمين و زمون ايراد مي گيره ولي نمي بينه چه بلايي سر پرسپوليس اورده آخه
بنظر من دير اعلام شدن محروميت نورمحمدي كه انقدر دايي روش مانور ميده اصلا موضوع مهمي نيست .ميگه سر اين موضوع شاكي شدم ولي دروغ ميگه جون وقتي فهميد بايد بره شاكي شد و هر چي دهنش اومد به همه گفت. همون علي دايي تيم ملي كه يه كشورو به عزا نشوند و آخر سر هم طلبكار رفت !
ببينيد الان اگه مي خوايد بدونيد هوادار اصيل پرسپوليس چي مي خواد بايد بريد تماشاگراي بازيها رو بشمريد . هوادار واقعي و ريشه دار پرسپوليس ننميره تو استاديوم توهين كنه بلكه با استاديوم نرفتنش حرف مي زنه.
فوتبال يعني اين:shogh:نقل قول:
همین بازیهای و همین دقایق هستند که سرنوشت لیگ رو مشخص میکنند !
عاشق همينشم
ببين فوتبال يه بازي منطقيه خيلي بيشتر اون چيزي كه به نظر مياد ...نقل قول:
.مثلا بازیکن تا دم دروازه میره...ولی توپ رو گل نمیکنه...خوب اینجا مقصر علی داییه؟؟؟
به نظر من فوتبال از ديد تماشاگر و فوتباليست مثل پخش فوتبال از راديو (واسه تماشاچيا هاست)كه مطمئنا هيچ رابطه ي حسي وچود نداره
حالا اين كه تا جلو دروازه ميرن و گلش نميكنن خسته نباشه ما يه فصله داريم به خاطر همين ميبازيم ما هم بحثمون سر همينه
خب اگة جناب دايي يه مهاجم درست و به درد بخور بزاره يا هافبكها تمرين شده كار كنن كه همه غافلگير نشن از كاراشون(از جمله خودشون:كه بعضي موقها از خوب بازي كردنشون بعضي موقعها هم از بد ي شون) حتما نتيجه ميگرن
اينا نشون ميده تمرينها شون رفع تكليفيه يا شايدم تو زمين تاكتيكها رو بهشون يادشون ميره ميگن البته بعيده چون تا دلشون بخواد جلسه توجهي دارن شايد مشكل از خود بازيكنا س كه يادشون ميره:sooot::khandeeeee bahal::nishkhand:
دركل تيم بار فني كمي داره و نتيجه هم نميگريرن مشكل هم يه يا 2 يا 3 تا بازيكن هم نيست مشكل پايه اي يعني دايي
اون موقع گفتم كار خوشو كرد ولي فكرش هم نميكردم بيارنش پرسپوليس البته سعيدلو هم خوب هواشو داره كاشاني هم حسادتش گل كرده يا چيز ديگه اي نميدونم :khelal dandoon:نقل قول:
همون علي دايي تيم ملي كه يه كشورو به عزا نشوند و آخر سر هم طلبكار رفت !
مثلا ديروز استاديوم پر از خالي بود..نقل قول:
هوادار واقعي و ريشه دار پرسپوليس ننميره تو استاديوم توهين كنه بلكه با استاديوم نرفتنش حرف مي زنه.
اول باید یه انتقاد از اولین حرفت بکنم...
به نظرمن فوتبال اصلا بازی منطقی نیست...فوتبال با منطق اصلا جور درنمیاد...هم یه سری از قوانینش هم برخوردها و نامردی هایی که تو فوتبال میشه و تو فوتبال همون نامردیا عادی تلقی میشه...
ببین دوست عزیزم علی دایی لیگ فصل قبل مارو قهرمان جام حذفی کرد...
اون موقع هم خیلی ها بودن که میگفتن نمیتونه...ولی تونست...
من با این حرفم نمیخوام قهرمانی جام حذفی رو تضمین کنم...ممکنه قهرمان نشیم...
ولی دایی مرد روزای سخته و اگه بازیکنا باهاش همدل و همکاری کنن قهرمان میشیم...
یادتونه علی دایی میخواست از پرسپولیس بره؟؟
تازه اون موقع همه بازیکنا به حرف اومده بودن که ماها کم کاری میکنیم...
خیلی از مواقع کم کاری از بازیکناس...
دایی با چه بازیکن بزرگی مشکل داره...؟
اگه منظورتون علی کریمی هست یاید بگم که علی کریمی تمام کارا برای اومدنش به پرسپولیس درست شده بود ولی خودش رفت شالکه...امکان برگشتنش به پرسپولیس هم زیاده...