[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها الان که دارم این رو مینویسم تو بدترین شرایط هستم
گاز استان گیلان قطع شده فردا کل مدارس تعطیله دارم قندیل میبندم
سرده منه
فرت و فرت مفتکی گازو میدن اینور اونو تا زامبیا و آنگولا و گینه ازشون حمایت کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونوقت گاز واسه خودمون کم میاد:-ang
p.s: راستی سرپرست جدید میلان! :nishkhand:
پایین خیابون مفتح چند تا پوشاک ورزشی فروش دیدم منیریه هم یه سر بزن.love::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeid Juve [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه فکر کنم خطه لوله گاز استان منفجر شده eterza::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط ale10forever [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دستی دستی یه روز مفت تعطیل شدیم واقعا سرده از هوا هم پیداست که میخواد برف بیاد
اگه منو ندیدید حلالم کنید
وقتی سوارز با اورا دست نداد!
سلام
اومدم از اينجا اعلام كنم كه من همونم:hehee:saeed7 !
نميدونم اين از قلي بهتره يا نه ولي ديگه كاريه كه شده:hehee:!
ایششششششششه چقدر قشنگ شده!!!!!! heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ManUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی بچه ها داستان این سوارز و اورا چیه ؟!. خواهشا مختصر و مفید باشه چون حوصله رمان خوندن رو ندارم!:shogh:
هیچی داداش .... این سوارز به اورا گفته تو چرا اینقدر سیاهی ؟؟ اورا هم گفته خدا اینجوری منو ساختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی سوارز قبول نکرد و گفت : نه تو رو سیاه کرده فرگوسن ....... که دیگه دعواشون شد سر این که چرا اورا سیاهه :nishkhand:
داداش اول اينكه از معلومه الكي گفتي قشنگ شده ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما در مورد حركات زشت سوارز به اين تايپيك برو و در دو صفحه آخر ميتوني همه چيرو بفهمي! حتما هردو صفحه آخرو يه گشتي بزن! ki::
اتفاقا چون مدارستون تعطیل شدن این بهترین شرایطه :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]