یه نگاه بندازید
رئال مادرید ==== زسکا موسکو . اپوئل نوکوزیا . بایرن. فینال
میلان==== ارسنال . بارسلونا . چلسی . فینال
حالا شانس به کی میگن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه نگاه بندازید
رئال مادرید ==== زسکا موسکو . اپوئل نوکوزیا . بایرن. فینال
میلان==== ارسنال . بارسلونا . چلسی . فینال
حالا شانس به کی میگن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر بلایی میخوان سرمون میارن chomagh
تیمی که میخواد قهرمان بشه نباید از چیزی بترسه eterza::-
به نظر من این حرف که یه تیم که میخواد قهرمان شه باید همه رو ببره یه حرف کلیشه ایه و اصلا قبولش ندارم
کلا ما تو این فصل شانس نداشتیم و تا اینجا هم که اومدیم باید صد هزار مرتبه خدا رو شکر کنیم که زلاتان رو داریم و همین زلاته که تو هر بازی گره از کار میلان باز میکنه خدا همیشه پشت و پناهش:nishkhand:
از اینا بگذریم انتر هم که مساوی کرد و با وجود برد کاتانیا که مصادف شد با هم امتیاز شدنش با اینتر و به شانس تفاضل گل که برای اطلاع بگم 2 هستش تونست تو همون رتبه که هست بمونه این از اینتر!
روزنامه های ایتالیایی امروز خیلی گردو خاک به پا کرده بودن به طرفداری بیانچوسکی که عجب بردی داشته انگار نمیدونستن یووه با یه تیم ده نفره بازی میکرده
یه نظرم به لیگ قهرمانان بزنیم که امسال تا مارو سکته نده دست بردار نیست خدا وکیلی مردمو زنده شدم تا بازی ارسنال تموم شد حالا یه تیم خرکی تر از اون اومده که فقط خدا به خیر کنه این بازی رو با وجود انتونینی من ایمان دارم میتونیم بارسا رو ببریم:nishkhand:
و این بازیکن میتونه الوز رو تو بازی محو کنه :nishkhand:
فکر کنم بازی 9 فروردین باشه
در مورد سکته هم با رحیم موافقم
دیگه حوصله بازیی مثل ارسنال رو ندارم
از الان داره اون روز میاد جلو چشم
عید نابود نشه گرچه اونقدر هم اوضاع بد نیست با رسیدن بواتنگ و بچه ها تیم قدرتشو بدست میاره
خیلی زوده که ترکیب رو حدس بزنیم ولی به نظر من زوج ابراهیم و روبینیو که پشتشون کوین باشه خوبه
الشاراوی هنوز زوده بیاد تو این جور بازی های مهم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آث میلان یوونتوس
**نتیجه دیدار رفت**
آث میلان 2.1 یوونتوس
**دیدار برگشت**
شهر برگزاری مسابقه:تورین
ورزشگاه:ورزشگاه یوونتوس (آرنا)
مـرحلـه نیمـه نهـایی کوپـا ایتـالیـا
روز: چهـارشنبـه
تاریخ:
21 / 03 / 2011 میلادی
1391/01/01 خورشیدی
ساعت:00:15 به وقت تهران
rossoneri
خیلی نیم فصل سختی رو داریم
پشت سرهم با تیم های بزرگ بازی داریم
با یه عالمه مصدوم
یارگیری بد این جور موقع ها بیخ تیم رو میگیره
راستی بازی رو شبکه 3 پخش میکنه یوننتوس و میلان رو میگم
آخر نفهمیدیم این گالی خوب کار میکنه یا هیچی حالیش نیست ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لا مصب انگاری کوره نمیبینه هافبک نداریم :-ang
سلام به دوستان گل .....
حالتون خوبه؟
ببخشید چند روز نبودم....
یکی دو روزی اومدم مرخصی.
کم وقت میکنم سر بزنم....
ولی خب تا خونه هستم میام.
بازیها و نتایج میلان رو دنبال میکردم.
خدا رو شکر تو ایتالیا جلو افتاده.
تو اروپا هم که به بارسا خوردیم.
بارسا رو مطمئنا" زمین میزنیم اگر شرایط داوری مثل بازی برگشت دور مقدماتی نباشه....
به امید موفقیت همه شما دوستان.
راستی یه پیام تسلیت جلو جلو به دوستان بارسایی هم میدم.
ایشالله غم آخرشون باشه.
شبکه ورزش بازی رو پخش میکنه ما همین الان گیرنده خریدیم :eyvalla:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام داش حسین خدمت خوش میگذزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexandre dasilva [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از قدیم گفتن برای قهرمانی باید بهترین ها رو شکست داد