ونگر: نگرش و روحیه ای استثنایی در ترکیب است
ونگر در مورد نتیجه، رابین ون پرسی و آینده ی مدافعین کناری خود می گوید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
GunnersTrust:
صحبت های آرسن ونگر در مورد دیدار با استون ویلا
در مورد نتیجه...
ویلا خطرناک بود اما اول باید دو چیز را بگویم. ما دو بازی خارج از خانه را انجام دادیم که در آن ها از نظر فیزیکی هرچه در توان داشتیم ارائه کردیم. در نیمه اول بازی را به خوبی کنترل کردیم و در نیمه دوم وقتی آن ها بازی را 1-1 کردند ما واقعاً دوره کاملاً دشواری داشتیم. سپس ما بازی را زیر سلطه خود در آوردیم و در 15 دقیقه پایانی می توانستید احساس کنید که بار دیگر تیم برتر میدان بودیم.
تنها می توانم به ویلا تبریک بگویم، آن ها خوب بازی کردند، هرچه در توان داشتند دادند و بار دیگر این دیداری بسیار سخت بود. در پایان ما 3 امتیاز بسیار دیرهنگام را بدست اوردیم که برایمان حیاتی است. در دیدار یکشنبه کمی بدشانس بودیم و امروز شاید کمی خوش شانسی آوردیم. در مجموع با پیروزی امشب شروع دوباره بسیار مهمی داشتیم اما اگر ویلا به این مدل بازی کردن خود ادامه دهد آن وقت آن ها در جدول بالا خواهند امد، آن ها بازی برجسته از خود ارائه کردند.
در مورد روحیه تیمی...
روحیه ما استثنایی است و این دلیلی است چرا توانستیم شروع بد خود در این فصل را به روندی این چنین قدرتمند تبدیل کنیم. می توانستید ببینید که بعضی بازیکنان از دیدار یکشنبه خسته بودند و برخی ذهن ها نیز خسته بود که سرعت تصمیم گیری را دچار مشکل می کرد. اما ما همچنان به روند خود ادامه می دهیم و نگرش و روحیه ای استثنایی در ترکیب است.
امشب بطور غیر منتظره ما از روی دو ضربه ایستگاهی به گل رسیدیم که در واقع اتفاقی تاریخی است!!
در مورد رابین ونپرسی....
او به روند خود ادامه می دهد. البته وقتی او مقابل منچستر سیتی بازی کرد و با آن شدت کار کرد شما همیشه از خود می پرسید، آیا باید به او استراحت دهم؟ در این لحظه او احساس خوبی دارد بنابراین من یک قمار انجام دادم. اکنون کمی استراحت داریم تا برای یک دیدار خانگی آماده شویم و اجازه دهید امیدوار باشیم که می توانیم آن را پیروز شویم.
ما باید امشب به استون ویلا اعتبار دهیم، می دانیم آن ها همیشه در اینجا به خوبی از ما استقبال می کنند. آنها همواره کار را برایمان سخت می کنند.
در مورد نزدیک شدن به رکورد آلن شیرر...
حالا شروع می کنم تا به او استراحت دهم!
در مورد کارت زردی که رابین دریافت کرد...
مامور رسانه ای من به من گفت آن یک پنالتی بود. او بسیار بی طرفانه نظر می دهد، باور کنید!! از بیرون زمین باید بگویم به نظر پنالتی نمی رسید اما شاید برخوردی وجود داشت، نمی دانم. آن برای من به مانند یک پنالتی به نظر نمی رسید. نمی دانم آیا او از این بابت دلسرد شده یا نه، در مورد آن با او صحبت نکردم.
در مورد یوسی بنایون....
ما تا پایان فصل او را به صورت قرضی در اختیار داریم بنابراین لازم نیست امشب در مورد انتقال دائمی او تصمیم گیری کنیم.
در مورد مصدومیت کایرن گیبز...
گیبز فردا یک متخصص را ملاقات می کند، او یک تجدید آسیب دیدگی دارد. فردا صبح چیزهای بیشتری در مورد او متوجه می شویم.
در مورد حضور در بازار...
صادقانه بگویم هنوز نمی دانم، به آن بستگی دارد که چه اتفاقی برای کایرن گیبز می افتد. ورمالن در دفاع چپ به خوبی کار می کند، این موقعیتی نیست که او در آن خوشحالتر باشد اما با روحیه خوبی کارش را در آنجا انجام می دهد. در سمت راست امشب یه یک هافبک یعنی فرانسیس کوکلن بازی دادم، کسی که احساس می کنم کاملا خوب عمل کرد.
قراردادی 4 ساله برای کوکلن؟
هافبک فرانسوی آرسنال آماده است قرارداد جدیدی با باشگاه به امضا برساند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
GunnersTrust :
فرانسیس کوکلن بعد از حضوری قرضی در باشگاه لورینت، در این فصل خود را در ترکیب تیم اصلی آرسنال جای داد و در دیدارهای مهمی به میدان رفت.
عملکرد خوب او برای آرسنال موجب شد میک مک کارتی، سرمربی باشگاه وولوز برای جذب قرضی کوکلن در نیم فصل دوم ابراز علاقه کند هرچند او در این مسیر باید بر علاقه باشگاه های نانسی، لیل و نیس غلبه کند.
کوکلن که عضو تیم زیر 20 ساله های فرانسه است اکنون حقوق هفتگی کمتر از 10 هزار پوند دریافت می کند اما به نقل از نشریه سان، کوکلن در طول هفته های آینده قرارداد جدیدی به مدت 4 سال همراه با حقوق بیشتر را به امضا می رساند.
اما به نظر نمی رسد این مساله در انتقال قرضی او در ژانویه تفاوتی ایجاد کند
پارلر از بازگشت هانری حمایت می کند
ری پارلر اعتقاد دارد بازگشت تیری هانری می تواند به ترکیب آرسنال کمک کند
GunnersTrust :
آرسن ونگر اعلام کرد در ایام کریسمس بر روی موضوع بازگشت تیری هانری فکر خواهد کرد و این مساله بازتاب گسترده ای در رسانه ها داشته است.
ری پارلر، هم بازی سابق تیری هانری اذعان می کند حضور 2 ماهه او می تواند به ترکیب آرسنال کمک کند اما وی اعتقاد ندارد هانری به بازیکن ثابتی در ترکیب آرسنال تبدیل شود.
" او بازیکن با کیفیتی است، او می تواند این کار را انجام دهد و مردم وی را در نظر دارند زیرا جوانان زیادی از جمله رمسی، ویلشیر و کوکلن در تیم هستند.
اما اگر او را به خدمت بگیرند مشکل این است که اوضاع نمی تواند مانند یک صحنه نمایش باشد زیرا در این لحظه آنها خوب بازی می کنند، نتایج را بدست می اورند و این همانند گذشته نمی شود که همه چیز به تیری هانری بازگردد.
از نظر من این یکی از آن موقعیت هاست که عالی می شود. او می تواند یک بازیکن تعویضی عالی باشد، 20 دقیقه مانده به پایان بازی او را به زمین بیاورید و اگر آنها در هر نقطه از زمین با کمبود مواجه شوند او می تواند اولین گزینه باشد.
اگر رابین ونپرسی مصدوم شود جانشین های زیادی برایش وجود ندارد. شماک واقعا این کار را انجام نمی دهد. پارک هنوز در حال هماهنگ شدن با لیگ برتر است بنابراین اگر آنها در بازار به بازیکنی نیاز داشته باشند تنها مدافعان کناری و مهاجم است."
ری پارلر همچنین از این فرضیه که تیری هانری روزی مربی آرسنال شود حمایت کرد.
" او عاشق آرسنال است، او عاشق لندن است و فکر می کنم اگر روزی آرسن ونگر خواستار چنین چیزی شود تیری هانری مربی ایده آلی خواهد بود.
او احترام بسیاری از افراد را در اختیار دارد، او قادر است بازیکنان را به تیم بیاورد و خیلی از بازیکنان می خواهند زیر نظر او بازی کنند.
او مرد باهوشی است، معتقدم او می تواند باشگاه فوتبال آرسنال را رو به جلو هدایت کند."
یک زن آینده ونپرسی را قبل از تولدش پیش بینی کرد!
پدر کاپیتان آرسنال از پیشگویی های یک زن قبل از تولد پسرش می گوید...
GunnersTrust :
باب ونپرسی، پدر رابین ونپرسی به عنوان یک هنرمند در کشورش شناخته می شود. او اخیرا در مصاحبه ای جالب اعلام کرد که قبل از تولد فرزندش می دانست که او یک فوتبالیست حرفه ای خواهد شد!
" همیشه فکر می کردم که او به یک بازیکن حرفه ای تبدیل می شود.
درست بعد از اینکه او متولد شد یک زن پیشگو به من گفت که او به یک فوتبالیست حرفه ای تبدیل می شود و اینکه برای تیم ملی هلند بازی می کند. من حرف او را باور کردم زیرا قبل از اینکه رابین متولد شود آن زن به ما گفته بود که فرزند شما یک پسر خواهد بود.
من دو دختر داشتم و به او گفتم " بسیار خوب، اگر تو درست بگویی و این یک پسر است پیش تو باز می گردم زیرا می خواهم ادامه داستان زندگی او را بشنوم."
دو هفته بعد از اینکه رابین به دنیا آمد آن زن به من گفت که او یک پسر خاص است و البته چیزی که دقیقا گفت این بود که این پسر همانند یک ماشین فراری است و اینکه می تواند برای تیم ملی هلند بازی کند. من آن گفته را باور داشتم.
از لحظه ای که او می توانست روی پاهایش بایستد با توپ بازی می کرد، این خارق العاده بود.
او همواره خیلی خیلی بهتر از دوستان خود بود. نوعی عناصر خاص و زیبایی شناسی در حرکاتش داشت. او با پاهایش کاری را انجام می داد که من با دستان و انگشتانم انجام می دهم.
من هنوز گل های زیادی را که او در بچگی به ثمر رساند را به یاد می آورد، اگر چشمانم را ببندم می توانم آنها را ببینم. از آنها لذت می برم. من یک حافظه تصویری دارم و می توانم تمام آن گل ها را همانند یک فیلم در ذهنم ببینم.
من از همسرم جدا شدم و رابین وقتی 5 ساله بود آمد و با من زندگی می کرد. ما عادت داشتیم بازی های بزرگ را در کنار هم در تلویزیون تماشا کنیم و در مورد فوتبال با یکدیگر صحبت کنیم.
رابین وقتی 20 ساله بود خانه را ترک کرد اما همواره در مورد فوتبال شور و اشتیاقی دیوانه وار داشت، خصوصا در قبال مارادونا که قهرمانش بود."
فابرگاس: اگر بارسلونا را ترک کنم به آرسنال باز می گردم!
کاپیتان سابق آرسنال احتمال بازگشت مجددش به آرسنال را رد نمی کند...
GunnersTrust :
سسک فابرگاس تابستان امسال بعد از 8 سال حضور در آرسنال به بارسلونا رفت تا به گفته خودش رویایی خود را به واقعیت تبدیل کند.
فابرگاس اذعان می کند از حضور در بارسلونا خوشحال است اما اگر روزی بخواهد از بارسلونا جدا شود، آرسنال تنها مقصد اوست!
" بجز آرسنال و بارسلونا نمی توانم خودم را ببینم که در تیم دیگری بازی می کنم!
قطعا به آرسنال باز می گردم. هر زمان که وقت داشته باشم بازی ها را می بینم و با بچه ها دیدار می کنم و شما هرگز چیزی در مورد آینده نمی دانید، چرا که نه؟
امیدوارم برای مدتی بسیار طولانی در بارسلونا بماندم و شاید در اینجا بازنشسته شوم اما چرا که نه؟ در زندگی شما هرگز نمی توانید بگویید "هرگز" و اگر یک جا باشد که بازگردم، مطمئنا آن آرسنال است."
فابرگاس همچنین اعتراف می کند در فصل آخر حضور خود در آرسنال انگیزه اش را از دست داده بود و کاپیتانی او به هیچ وجه الهام بخش هم تیمی هایش نبود!
" به نظر میرسید اشتیاقی واقعی در تیم برای بازی کردن نبود!
من همیشه سعی می کردم بهترین توان خود را ارائه دهم تا تیم رو به جلو حرکت کند و می توانستم ببینم چیزهایی که می گفتم واقعا کارساز نبود.
من به تمرینات می رفتم اما همان شور و اشتیاقی را که در 16 سالگی داشتم را در خود نیم دیدم و کمی احساس خفقان داشتم. معتقدم هر چیزی در زندگی برای شروع دوباره زمان خاص خود را دارد!"
با این وجود فابرگاس اصرار دارد سخت ترین تصمیم زندگی خود را در این تابستان گرفته است.
" خیلی سخت بود، سخت ترین تصمیمی که در زندگیم گرفتم، حتی اگر به خاطر رویایم بوده باشد و بخواهم برای بارسلونا بازی کنم.
خجالت نمی کشم که بگویم روزی که آرسنال را ترک کردم تمام چیزی که می توانستم به آرسن ونگر بگویم این بود که " خیلی ممنونم". نمی توانستم بیشتر صحبت کنم. خجالت نمی کشم که بگویم نزدیک بود گریه کنم. من بسیار احساسی شده بودم!"
ونپرسی: هیچ تیمی نمی تواند همیشه فوتبالی زیبا ارائه کند
رابین ونپرسی اعتقاد دارد آرسنال در شرایطی است که گاهی برای کسب نتیجه باید ارائه فوتبال زیبارا فراموش کند
GunnersTrust :
آرسنال با غلبه بر استون ویلا هشتمین پیروزی خود در 10 بازی اخیر لیگ برتر را بدست آورد اما در این بین نتایجی با حداقل اختلاف بدست آمد.
رابین ونپرسی اعتقاد دارد تیم در شرایطی است که همواره باید به کسب 3 امتیاز فکر کند و در این بین نمی تواند دائما بازی چشم نوازی را ارائه کند.
" هیچ کس نمی تواند همراه فوتبالی زیبا ارائه کند.
وقتی کار گره می خورد به بچه ها می گویم " اگر نمی توانید این کار را کنید تنها سعی کنید بازی را به نفع خود بکشید و در این صورت ما می توانیم رو به جلو حرکت کنیم."
من همچنان یکی از عاشقان فوتبال زیبا هستم و همیشه نیز خواهم بود اما باید واقع گراتر باشیم. این خیلی رمانتیک است که فکر کنید تنها با فوتبال زیبا می توانید بازی ها را پیروز شوید."
ونپرسی در مورد پست جدید خود در ماه هایا خیر نیز گفت " اخیرا احساس می کنم که بیشتر به عنوان یک فوروارد مرکزی هستم.
در ابتدا باید برای رسیدن به این ایده عادت می کردم. متقاعد نشده بودم که می توانم در این پست بازی کنم. اما از آن به بعد ذهنم را باز کردم و در این پست رشد کردم. از گلزنی بیشتر در این روزها لذت می برم.
می توانید این مساله را از گلهایم ببینید، برخی از آنها ارادی بدست می آیند و برخی ساده و طبیعی. شما می توانید آن را در واکنش های صورتم ببیید. همیشه می گویم بسیار خوب، توپ باید وارد دروازه شود و مهم نیست چگونه.
وقتی با دروازه روبرو می شوم عادت دارم به گزینه های دیگر فکر کنم. اینکه هم تیمی هایم را با یک پاس هوشمندانه پیدا کنم، یک ضربه فنی بزنم و یا با قدرت دروازه را باز کنم. با همه اینها همچنان از ارسال یک پاس مناسب بیشتر لذت می برم. "
آرسنال 1-1 وولوز؛ توقف بی موقع توپچی ها
شاگردان ونگر نتوانستند تیم 10 نفره وولوز را شکست دهند
سایت گل :
آرسنال در خانه مقابل وولوز با نتیجه 1-1 متوقف شد تا فرصت صعود به رده چهارم جدول را از دست بدهد.
یوهان ژورو که در دیدار مقابل منچسترسیتی دچار مصدومیت شده بود، در این دیدار به ترکیب توپچی ها بازگشت اما تئو والکات به دلیل بیماری غایب بود.
توماس روسیسکی جای ستاره جوان انگلیسی را در ترکیب توپچی ها پرکرد و و یوسی بنایون نیز جای آرون رمسی را در ترکیب اصلی گرفت.
بازی هنوز به دقیقه 10 نرسیده بود که توپچی ها به گل اول بازی رسیدند. بنایون که بعد از مدت ها در ترکیب اصلی قرار گرفته بود، در موقعیتی مناسب ژروینیو را صاحب توپ کرد و این مهاجم ساحل عاجی دروازه هنسی را گشود.
بعد از این گل حملات شاگردان ونگر ادامه داشت اما موقعیت های این تیم یکی بعد از دیگری از دست رفت. در یکی از موقعیت ها رابین فن پرسی می توانست رکورد درخشان سال 2011 اش را بهتر کند اما ضربه او راهی به چهارچوب نداشت.
سرانجام آرسنالی ها در دقیقه 38 تاوان این بی دقتی های شان را دادند. در حالی که میزبان توپ و میدان را در اختیار داشت، اما بازیکنان وولوز در یک غافلگیری توسط استفن فلچر به گل تساوی رسیدند.
نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید اما نیمه دوم با یک اتفاق بد برای وولوز آغاز شد. زوبار که یکی از بهترین بازیکنان این تیم در نیمه اول بود، به دلیل مصدومیت مجبور شد از میدان خارج شود.
آرسنالی ها بار دیگر توپ و میدان را در اختیار داشتند و تلاش زیادی برای رسیدن به گل برتری انجام دادند. بعد از برخورد ارسال کوشیلنی به دست کریستوف برا، بازیکنان ارسنال اعتقاد به پنالتی داشتند اما داور دستور به ادامه بازی داد.
در دقیقه 75 داور بازی میلیاش، بازیکن وولوز را اخراج کرد تا آرسنالی ها با امیدواری بیشتری بازی را دنبال کنند اما در نهایت توپ دیگری از خط دروازه ها عبور نکرد تا بازی با همان نتیجه تساوی -1 به پایان برسد.
با این تساوی آرسنال 33 امتیازی شد و در رتبه پنجم جدول باقی ماند. آنها اکنون یک امتیاز با چلسی و 12 امتیاز با منچسترسیتی و منچستریونایتد فاصله دارند.
ونگر: فرصت بزرگی را از دست دادیم
مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار با وولوز..........
gunnerstrust :
در مورد نتیجه...
مایوس کننده است اما من بیشتر از آنکه از عملکرد و روحیه تیم ناراحت باشم، از نتیجه بدست آمده مایوس شده ام. نمی توانید تقصیر نگرش یا تعهد و یا میل به پیروزی بگذارید. ما یک فرصت بزرگ را از دست دادیم اما تنها باید به راهمان ادامه دهید و نکات مثبت را از بازی امروز بیرون بکشیم.
در مورد از دست دادن برتری...
در حال حاضر آنچه باید یاد بگیریم این است که وقتی در بخش هایی 1 - 0 جلو هستیم نمی توانیم خیلی آسوده خاطر باشیم. در موقعیتی گرفتار شدیم که تنها می توانیم خودمان را سرزنش کنیم. جدای آن گلر آنها طوری بازی کرد که گویی بازی مرگ و زندگی اش است! وولوز همانند دیوانه ها می جنگید و آنها به خوبی کارشان را انجام دادند. نمی دانم ما چند شوت در چهارچوب داشتیم و آنها چه تعدادی داشتند اما این از آن بازی ها بود که اگر 20 بار دیگر تکرار شود در 19 تا پیروز می شوید و یکی مساوی می شود و آن تساوی همین امروز بود. درست در روزی که نمی توانستیم از عهده امتیازات از دست رفته برآییم که همین امروز بود.
در مورد از دست دادن فرصت ها...
دروازبان آنها عملکرد خوبی داشت، آنها چندین موقعیت را از روی خط دروازه برگشت دادند و همانند دیوانه ها مبارزه می کرند. برایمان مهمتر بود تا با برتری 1 - 0 به رختکن برویم زیرا می دانستم با روشی که آنها دفاع می کنند برای 90 دقیقه دوام نمی آورند و ما در نیمه دوم فضای بیشتری برای بازی کردن بدست می اوریم. اما احساس می کنم بین دقایق 30 تا 40 مسیر خود را گم کریم و در همین زمان گرفتار شدیم. تنها چیزی که امروز می توانیم یاد بگیریم این است که روحیه خود را حفظ کنیم و وقتی 1 - 0 جلو هستیم به افزایش اختلاف ادامه دهیم.
در مورد امکان گرفتن یک پنالتی برای آرسنال...
این موضوع را شنیدم، بله، اما من چه کاری می توانم انجام دهم؟ به نظر میرسد برای اینکه یک پنالتی برایمان گرفته شود باید خیلی سخت مبارزه کنیم. من یک برخورد توپ با دست را هم در بازی مقابل منچستر سیتی دیدم و آن قطعا استفاده از دستش بود.
در مورد جریمه ورمالن روی صحنه پنالتی...
من شخصا مسئول عملکرد تیمم هستم که شخصا خلی زیاد است. من مسئول عملکرد داور نیستم، هیچ نفوذی بر روی آن ندارم. فکر می کنم علی رغم پنالتی گرفته نشده می توانستیم پیروز بازی امروز باشیم و این چیزی است که باید در نظر بگیریم. می توانم در مورد داور از داور شاکی باشم و یا نه اما ما به اندازه کافی فرصت داشتیم تا بدون این تصمیمات پیروز بازی باشیم.
در مورد اینکه پنالتی ها برای تیم شما گرفته نشده است...
نمی بینم که داوران مخالف گرفتن پنالتی برای ما باشند، تنها می گویم که در برابر منچستر سیتی یک پنالتی باید برایمان گرفته میشد. امروز آن صحنه را ندیدم، این تمام چیزی است که می توانم در این لحظه بگویم. تصمیمات داوری به خواست ما پیش نمی رود اما ما نمی توانیم امروز آن را سرزنش کنیم. در حقیقت ما هیچ کس را سرزنش نمی کنیم، این دیداری بود که که به هر طریق می توانستیم برنده آن باشیم.
در مورد فرصت ها برای زدن گل برتری...
جروینیو امروز گلزنی کرد و ما فرصت های دیگری داشتیم. آرشاوین به گلزنی بسیار نزدیک بود، روسیچکی نزدیک بود، مرته ساکر نزدیک بود. این از آن روز ها بود که شاید به اندازه کافی خونسرد نبودیم، شاید بیش از اندازه به دنبال آن بودیم که کمی بیش از اندازه در "نقطه خواستن" قرار داشتیم و به اندازه کافی در منطقه فنی متمرکز نشدیم.
در مورد از دست دادن امتیازات توسط رقیبان...
پستی و بلندی های بسیاری وجود دارد اما متاسفانه ما نتوانستیم از این مزیت استفاده کنیم که چیز واقعا مایوس کننده ای در بازی امروز است. وقتی با شانس نتایج دیروز روبرو می شوید و امروز بازی می کنید می توانید از این مزیت استفاده کنید که نکته بسیار حیاتی است زیرا در یک فصل شما باید از فرصت های خود استفاده کنید.
در مورد دورنمایی امضای قرارداد با هانری...
نه، از هفته گذشته هیچ چیز اتفاق نیوفتاده. من در این لحظه انتظاری هیچ اتفاقی ندارم، تنها باید اوضاع را آرام کنیم.
در مورد غیبت والکات....
والکات بیمار است، او یک مشکل معده داره! او امروز بهتر است. دیروز نمی توانست به تمرینات بیاید اما برای دیدار شنبه باید در دسترس باشد.