-
مصاحبه رحمتی
كيانوش رحمتى:با بردهاى آتى صدر جدول را مى گيريم
كيانوش رحمتى هافبك تيم استقلال تهران گفت: استقلال با لشكرى ازمصدومان مواجه شده است. اميدوارم شرايط آنها خوب شود تا در نيم فصل به مشكل بر نخوريم.وى درباره بازى مقابل ملوان گفت: بازى خوبى در ملوان داشتيم. چند هفته بود كه كيفيت فنى بازيهايمان خوب نبود اما فكر مى كنم در اين بازى از لحاظ فنى هم نيز پيشرفت خوبى داشتيم. ما در انزلى نشان داديم كه توانايى فنى پايينى نداريم. او در ادامه بيان داشت: متاسفانه تيم ما با لشكرى از مصدومان مواجه شده و ما در هر بازى حداقل ۵ بازيكن محروم و مصدوم داريم. در بازى با پاس هم چند بازيكن خود را به علت مصدوميت و محروميت در اختيار نداريم اما براى بردن به اين ميدان پا مى گذاريم و با توجه به شرايط ميزبانى يك بازى هجومى را ارائه خواهيم داد.هافبك تيم استقلال اظهار داشت: ما به اين ۳ امتياز نياز داشتيم و انشاءالله با بردهاى آتى صدر جدول را مى گيريم و مطمئناً در نيم فصل روند رو به رشدى خواهيم داشت و فقط به دنبال گرفتن ۳ امتياز بازيها هستيم. اميدوارم شرايط مصدومان ما خوب شود تا در نيم فصل به مشكل بر نخوريم.
-
مصاحبه نوروزی
نوروزى: محمدى به ۱۰ جلسه فيزيوتراپى نياز دارد
محمد محمدى دروازه بان مصدوم تيم فوتبال استقلال تهران صبح ديروز در مركز تخصصى توانبخشى فدراسيون پزشكى ورزشى حضور يافت و توسط امين نوروزى تحت مداوا قرار گرفت. محمد محمدى كه روز يكشنبه در جريان ديدار تيم هاى استقلال و ملوان دچار مصدوميت و ناگزير به ترك زمين شد صبح امروز توسط امين نوروزى رئيس كميته توانبخشى فدراسيون پزشكى ورزشى معاينه شد. نوروزى در اين رابطه گفت: متاسفانه محمدى از ناحيه كپسول مفصل شانه چپ خود دچار كشيدگى شده و بايد ۱۰ جلسه فيزيوتراپى را پشت سر بگذارد تا بهبود يابد. وى افزود: سعى ما اين است كه محمدى را به ديدار بعدى استقلال كه روز جمعه ۱۲ آذر برگزار خواهد شد برسانيم، اما بايد تا روز چهارشنبه صبر كرد و پس از انجام معاينه مجدد در اين باره نظر قطعى داد و مسلم است چنانچه تا روز چهارشنبه محمدى همچنان از ناحيه شانه اش احساس درد كند نمى تواند استقلال را در هفته هفدهم ليگ برتر و در ديدار مقابل پاس همراهى كند.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده بازى با پاس را از دست داد
حنيف عمران زاده مدافع استقلال ديدار تيمش مقابل پاس همدان را از دست داد.حنيف عمران زاده كه سابقه بازى كردن در تيم پاس را دارد به علت ۳ اخطاره شدن ديدار تيمش مقابل تيم اسبق خود را از دست داد.گفتنى است حنيف عمران زاده در بازى با ملوان كارت زرد دريافت كرد كه باعث شد وى بازى روز جمعه (۱۲/۹/۸۹) را از دست بدهد. ضمن اينكه ديگر بازيكن ۳ كارته استقلال كه نمى تواند مقابل پاس به ميدان برود فليپ آلوز دسوزا است.
-
مصاحبه شکوری
هادى شكورى: اگر گل بزنم به طرف حنيف مى روم
هادى شكورى مدافع تيم فوتبال استقلال بعد از مدتها مصدوميت مقابل تيم ملوان بندرانزلى به ميدان رفت. انتظار مى رفت اين بازيكن با ترس و استرس بازى كند اما خودش معتقد است هيچگونه استرسى در حين مسابقه نداشت.
وى درباره بازى كردنش مقابل ملوان گفت: خيلى خوشحالم كه دقايق آخر بازى به ميدان رفتم. برخلاف اينكه گفته مى شد شايد دچار ترس و استرس باشم ولى اصلا اينطور نبود و احساس خوبى داشتم كه بعد از مدتها به ميدان رفتم.
او درباره بازى مقابل ملوان اظهارداشت: تيم ملوان خوب فوتبال بازى مى كند اما ما هم به برد و۳ امتياز اين بازى احتياج داشتيم. در بازى مقابل شاهين باوجود اينكه پيروز شديم اما انتقادهايى به شيوه بازى ما شد به همين دليل سعى كرديم مقابل ملوان بازى بهترى ارائه دهيم و ۳ امتياز را بدست آوريم.
مدافع استقلال ادامه داد: تا استقلال واقعى فاصله داريم اما اين بازى به نسبت بازيهاى قبل بهتر بوديم ضمن اينكه فشار روى بازيكنان به دليل انتقادهايى كه مى شد زياد بود.
شكورى درباره گلزنى عمران زاده تأكيد كرد: خوشحالم كه او در ۲ بازى موفق به گلزنى شد و هر دفعه به سمت آمد. شايد اگر من هم در بازيهاى آينده گلزنى كنم در آغوش او بروم.
وى ادامه داد: حريف و حديثهايى درباره خط دفاع ما وجود داشت. سعى كرديم با كمك ديگر بازيكنانمان مدافعان بهترين خط دفاع را تشكيل دهيم تا انتقادها كمتر شود.
شكورى در صحنه اى كه اولادى، صادقى و شكورى را جا گذاشت، تصريح كرد: اميرحسين و من از بازيكنان بزرگ اين تيم هستيم. نمى خواستيم در آن نقطه از زمين برخوردى با اولادى داشته باشيم شايد داور خطايى اعلام مى كرد كه به ضرر تيم ما تمام شد اما در ادامه خودم آن توپ را به كرنر فرستادم.مدافع تيم استقلال درباره بازى مقابل پاس تأكيد كرد: من ۷ سال در اين تيم بازى كردم. خيلى ناراحتم كه پاس به همدان رفت. اگر كادر فنى به من اعتماد كند خيلى دوست دارم كه مقابل اين تيم از دقيقه اول به ميدان بروم. من مقابل تيمى كه ۷ سال در آن بازى كردم انگيزه زيادى دارم.
وى در پايان گفت: از تمامى كسانى كه در مدت مصدوميتم برايم زحمت كشيدند و مرا به شرايط بازى برگرداندند تشكر مى كنم.
-
مصاحبه محمدی
محمدى: سفتى زمين انزلى باعث مصدوميتم شد
محمد محمدى دروازه بان تيم فوتبال استقلال گفت: سفتى زمين انزلى و ارسال بازيكن حريف باعث شد دچار چنين مصدوميتى شوم.
وى در خصوص آخرين وضعيت اين تيم و همچنين مصدوميتش از ناحيه كتف صحبت هايى را انجام داده كه در ادامه مى خوانيد:
•ظاهرا مصدوميتت شديد است؟
ـ در بازى ديروز به كتفم خيلى فشار آمد و صبح امروز با مراجعه به پزشك استقلال متوجه شدم كه بايد روزانه ۲ جلسه فيزيوتراپى كنم.
• بازى آينده را از دست داده اى؟
ـ اميدوارم اين اتفاق نيفتد و فعلا بايد تا روز چهارشنبه فقط فيزيوتراپى كنم و چهارشنبه در تمرينات حاضر شوم.
• در ابتداى بازى هم مصدوم شدى. چرا همان موقع نخواستى كه تعويضت كنند؟
ـ متأسفانه زمان زيادى براى گرم كردن نداشتم و به علت سفتى زمين در همان دقايق ابتدايى از ناحيه كمر دچار آسيب ديدگى شدم. حتى شوت هاى كنار دروازه را هم نمى زدم و از مدافعان خواهش مى كردم اين كار را انجام دهند. تا دقيقه ۷۵ تحمل كردم اما روى يك توپ ارسالى با كتف چپ روى زمين افتادم و نتوانستم ادامه دهم. البته همه چيز را به روى حساب و تقدير مى گذارم كه قسمت بود تا آن دقيقه در زمين باشم.
• استقلال نسبت به بازى هاى گذشته بهتر شده بود؟
نيمه اول با توجه به فشار هواداران ملوان انزلى چندان خوب نبوديم اما هر چه زمان مسابقه جلوتر رفت بهتر شديم و فوتبال خوبى ارائه كرديم. فكر مى كنم اين سه امتياز براى ما خيلى ارزنده بود.
• استقلال قهرمان نيم فصل مى شود؟
ـ به اين مساله اميدوارم. اگر بتوانيم از بازى آخر مقابل پاس همدان ۳ امتياز را بگيريم مى توانيم قهرمان نيم فصل شويم.
-
مصاحبه حجازی
در فوتبال ايران همه به دنبال نتيجه هستند
حجازى: تمام امكانات براى تيم ملى اميد فراهم بود
ناصر حجازى مديرفنى استقلال معتقد است اين تيم زيبا بازى نمى كند اما همين كه نتيجه مى گيرد هواداران را راضى نگه مى دارد. شايد اين امر در فوتبال روز دنيا رايج نباشد اما استقلاليها با همين شيوه بازى جزو مدعيان اصلى قهرمانى در نيم فصل و در ادامه قهرمانى در ليگ دهم هستند.
گفت وگو با وى را بخوانيد:
•جريان همكارى شما با تيم گسترش فولاد به كجا كشيده شد؟
- سردى هواى تبريز باعث شد تا به خاطر شرايط جسمانى ام نتوانم در اين شهر حضور يابم البته طبق توافقاتى كه به عمل آمده قرار شده ۲ روز در هفته به تبريز بروم و از نزديك شرايط گسترش فولاد را زير نظر بگيرم.
•اما گفته مى شد فتح الله زاده از شما خواسته قيد همكارى با گسترش فولاد را بزنيد؟
- نه، چنين موضوعى صحت ندارد. من با فتح الله زاده صحبت كردم و ايشان با حضور من در تيم گسترش فولاد موافقت كردند اما در شرايط كنونى خودم مردد هستم.
•فكر مى كنيد با ۲ روز حضور در تبريز بتوانيد به اين تيم كمك كنيد؟
- من واقعا آدم بدشانسى هستم. تيم گسترش فولاد از لحاظ امكانات و شرايط مالى وضعيت بسيار خوبى دارد ولى من شرايط جسمانى خوبى ندارم. زمانى كه در تيم نساجى مازندران بودم و وضعيت جسمانى خوبى هم داشتم و اين تيم امكانات و پول درست و حسابى نداشت.
•بگذريم بازى استقلال مقابل ملوان را ديديد؟
- نه، نتوانستم اين بازى را به صورت مستقيم ببينم.
•برد خوبى در انزلى كسب كرديد؟
- بالاخره بردن تيم ملوان در شهر خودش كار سختى بود كه استقلال از عهده آن برآمد.
•به نظر شما استقلال زيبا بازى مى كند؟
- مظلومى بارها گفته كه بيشتر به دنبال نتيجه هستم تا بازى زيبا. البته در فوتبال ايران همه به دنبال نتيجه هستند نه اينكه فقط استقلال ضعيف بازى كند. مطمئن باشيد اگر ما زيبا بازى كنيم ولى نتيجه نگيريم هواداران راضى نخواهند شد.
•به نظر شما اين كه همه به دنبال كسب نتيجه هستند براى فوتبال ما مشكل ساز نمى شود؟
- شخصا به عنوان فوتبالى دوست دارم تيمها خوب بازى كنند و خوب هم نتيجه بگيرند.
•دليل اين همه مصدوميت در استقلال چيست؟
- بالاخره بايد به نوعى با اين مصدوميتها كنار بياييم. در اين شرايط است كه به بازيكنان جوانتر بازى مى رسد. مصدوميت ممكن است براى هر بازيكنى ايجاد شود و امرى اجتناب ناپذير است.
•نظر شما در مورد عملكرد تيم ملى اميد در رقابتهاى گوانگجو چيست؟
- به نظر من اگر تيم ملى اميد با تركيب كامل از بازيكنان جوان مى رفت و آن ۳ بازيكن بزرگسال را هم با خود نمى برد، بهتر بود. اگر قرار بود مى باختيم كاش با تركيب كاملا جوان مى باختيم نه با تلفيقى از بزرگسالان.
•مقصر ناكامى در گوانگجو كيست؟
- به نظر من همه مقصرند. از من حجازى تا خبرنگاران، مسئولان فدراسيون و تمام مسئولان فوتبال.
•بازيكنان تيم ملى اميد معتقدند امكانات لازم براى آنها فراهم نشده؟
- منظور آنها از امكانات چيست؟! وقتى زمين خوب، هتل، بازيهاى تداركاتى و غيره در اختيار آنهاست بايد گفت تمام امكانات براى تيم ملى اميد فراهم است
-
مصاحبه ورمزیار
• صادق ورمزيار :استقلال در بحث گروهى، حرفى براى گفتن ندارد
استقلال در اين بازى، نمايش قابل قبولى نداشت اما به دست آوردن سه امتياز از انزلى آن هم با هر روشى قابل قبول است.استقلال بهتر از هفته هاى قبل بازى كرد و مدافعان عملكرد قابل قبولى داشتند اما با توجه به بازى هايى كه از استقلال مى بينيم به نظر نمى آيد بازى زيبا و تماشاگرپسند دستور كار سرمربيان باشد به هرحال وقتى هوادار براى تماشاى بازى به استاديوم مى رود انتظار ديدن بازى زيبا و تماشاگر پسندى از دو تيم دارد.اما در خصوص دو تيم بايد بگويم ملوان تيم خوبى است و در بازى استقلال به خوبى بازى كرد و تيم استقلال را به خوبى در زمين خود پرس كرد و استقلال در ۱۵-۲۰ دقيقه اول حرفى براى گفتن نداشت اما پس از آن بازيكنان استقلال به خود آمدند و توانستند بازى را از نظر فنى متعادل كنند.متاسفانه استقلال در اين روزها با خلاقيت بازيكنان خود به گل مى رسد و يا با استفاده از ضربات ايستگاهى نتيجه را به سود خود رقم مى زند اما در بحث گروهى حرفى براى گفتن ندارد. استقلال احتياج به نفرات زيادى دارد و در نيم فصل بايد فكرى به حال خط دفاع و كناره هاى خود داشته باشد به عقيده من استقلال بايد فكرى هم به حال خط هافبك خود داشته باشد و بازيكن بازى سازى مانند جبارى جذب كند چرا كه با توجه به مصدوميت پى در پى جبارى و بازى ضعيف مبعلى، استقلال در ادامه كار به مشكل برخواهد خورد در رابطه با مبعلى بايد بگويم وى بايد به خودش بيايد و سعى در تقويت بازى خود داشته باشد اگر مبعلى به همين روند خود ادامه دهد قطعاً همان طور كه از تيم ملى دور مانده در استقلال نيز جايگاهى نخواهد داشت در آخر بايد اضافه كنم استقلال نياز به بدنساز خوب و با تجربه دارد تا آمار مصدومانش به جاى اضافه شدن، كمتر شود، تا در ادامه مسابقات با مشكل جدى مواجه نشود.
-
مصاحبه مجيد نامجومطلق
• مجيد نامجومطلق: استقلال هنوز به انسجام گروهى نرسيده است
بازى دو تيم استقلال و ملوان به دليل حساسيتى كه داشت از نظر كيفيت بسيار پايين بود، دو تيم موقعيت زيادى نداشتند اما با توجه به تجربه بالاى استقلالى ها شاگردان مظلومى توانستند نتيجه را به سود خود رقم بزنند، فشردگى در ميانه زمين زياد بود و هر دو تيم هافبك هاى زيادى را ميانه ميدان گذاشته بودند و همين امر باعث به وجود نيامدن موقعيت صددرصد گل براى دو تيم بود، ناگفته نماند كه ملوان نيز مانند استقلال خوب بازى نكرد و باتوجه به هافبك هاى خوبى كه در اختيار داشت قادر به ايجاد موقعيت نبود در خصوص نبود تاكتيك در استقلال و اين موضوع كه تيم مظلومى تنها از ضربات ايستگاهى به گل مى رسد موافق نيستم چرا كه به عقيده من، ضربات ايستگاهى يكى از مهمترين تاكتيك هاست و برنامه مهمى براى تيم ها به شمار مى رود.
البته با توجه به مهره هايى كه استقلال در اختيار دارد انتظار بيشترى از اين تيم مى رفت اما آنچه مسلم است اين مهره ها نيستند كه در تيم تعيين كننده اند و كارگروهى بسيار مهم است متاسفانه استقلال هنوز به انسجام گروهى نرسيده است و در كارگروهى بسيار ضعيف عمل مى كند اما به هرحال تا به امروز توانستند نتايج قابل قبولى به دست بياورند و هواداران راضى به نظر مى رسند.
استقلال در كناره ها مشكلات زيادى دارد و بازى مستقيم و در عمق را دستور كار خود قرارداده كه اگر تيم هاى حريف اين مناطق را به خوبى پوشش دهند، مظلومى و شاگردانش قطعاً به مشكل برخواهند خورد.
-
مصاحبه مظلومی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مظلومی: با هیچ کس صحبتی نکردهام
ه گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، کنفرانس مطبوعاتی تیمهای پرسپولیس و سپاهان عصر امروز در حالی انجام شد که مصاحبه امیر قلعهنوعی سرمربی تیم سپاهان در خصوص کادر فنی بحث انگیز شد. قلعهنوعی در پاسخ به سؤال یک خبرنگار که اظهار داشت مظلومی اسنادی در خصوص جلسهای که مابین دکتر فتحالهزاده و وی برگزار شده در اختیار دارد، اعلام کرد که خوشحال میشود مظلومی مدارکش را در این خصوص رو کند.
پرویز مظلومی سرمربی آبیپوشان در واکنش به این صحبتها اظهار داشت: من در این خصوص با هیچ خبرنگاری صحبت نکردهام و متعجبم که چگونه بدون اطلاع و طبق گفته نادرست یک خبرنگار صحبتهایی بیان میشود! اینکه دکتر فتحالهزاده با هر کسی جلسهای داشته باشد به من ربطی ندارد چون من مربی تیم هستم و این مسائل مربوط به من نیست.
من حتی گفتم آقای فتحالهزاده حق دارند برای مربیگری با هر کسی که بخواهند صحبت کنند چون من کار خودم را باید انجام دهم و نباید درگیر چنین مسائلی شوم.
-
مصاحبه نوروزی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نوروزی: دوری چند ماهه میداودی شایعه است
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دکتر نوروزی تمامی اخباری که حکایت از دوری چند ماهه میلاد میداودی دارد را رد کرد.
پزشک استقلال در این باره اظهار داشت: متاسفانه هر کسی از روی ظن و گمان خود پیشبینی کرده که میداودی 5، 6 ماه از میادین دور است. در صورتی که در این باره هنوز هیچ چیز مشخص نیست و تا زمانی که ورم پای میلاد نخوابد هیچ نظری نمیتوان در خصوص مدت زمان دوری او از فوتبال داد.
نوروزی ادامه داد: ما نظر نهایی در خصوص میداودی را چهارشنبه هفته آینده اعلام خواهیم کرد. تا آن روز ورم پای وی خوابیده تا مشخص شود که این بازیکن به جراحی نیاز دارد یا خیر با این حال ما امیدواریم میداودی نیازی به جراحی نداشته باشد تا زودتر بتواند به فوتبال بازگردد.