سلام خسته نباشيد امروزازطرف بازي ي پيام اومد ايابراشماهم اين پيام اومد ؟؟؟من ک نفهميدم چي ميگه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشيد امروزازطرف بازي ي پيام اومد ايابراشماهم اين پيام اومد ؟؟؟من ک نفهميدم چي ميگه
به نظر شما بهترین چیندمان چیه تا تیمم رو همیشه یا بیشتر مواقع همان جور بچینمم؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mhk2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببین سوال خوبی پرسیدی سعی کن ترکیب های مختلف رو امتحان کنی تا ببینی کدوم از همه بهتره یا با کدوم بهتر نتیجه میگیری حالا حتماً که با اون ترکیب نباید ببری شاید در مقابل تیم های قوی مساوی کردی
موفق باشی
ببین باید بری تو یوتیوب کانال خود بازی رو subscribe کنی تا بهت جایزه بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir98631 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر شما کدوم چیندمان بیشتر جواب میده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این چیندمان چطوره خوبه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این چیندمان بهتره یا چیندمان قبلی ؟؟؟
یا اگه چیندمان بهتری دارید بگزارید
ممنون
من subscribe کردمنقل قول:
زده بود subscribedبا یه تیک بغلش ولی خبری از جایزه نبود!!
خب جامو حذف شدم به دلیل اون افتضاح بازی رفت!!
سه تا مصدوم دادم سر اون بازی!!سه تااااااا!تازه تا دقیقه هشتاد جلو بودیم بعدش به دلیل خستگی باختیم!حیف اون روز نبودم حداقل بسته سبز بدم بهشون
میخواستم سه گانه بگیرم حیف نشد!!
تويک روز هم از جام حذف شدم هم توليگ ازصدرنشيني ب رتبه هفتم سقوط کردم هرکاري هم کردم ترکيب عوض کردم بازيکناروعوض کردم نتيجه نداد توليگ تادقيقه 78دوهيچ جلوبودم امادرعرض دوازده دقيقه سه تاگل خوردمو سه دوباختم