راستی داداش تو تم بازیتو عوض کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط arsha [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میدونی چجوری میشه عوض کرد؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی داداش تو تم بازیتو عوض کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط arsha [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میدونی چجوری میشه عوض کرد؟؟؟؟
دادش من تو دسته چار 7000000$ خریدمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط خواستم بدونم با نرم افزار پول اضافه کردی یا این که من بلد نیستم بازیکن بخرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همین.
موفق باشی علی جان
تو استاد مایی عزیز. من فقط 3 یا 4 ماه فیفا بازی میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو الگوی مایی و من به خوبی شما بلد نیستم که با پول کم تیم ها رو از دسته های پایین بیارم بالا.tazim::tazim::tazim:::rose:
اینم تیم من تو فصل جدید:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته لازم به ذکر هست که راموس.فابرگاس.اوزیل.بالوتل .لواندوفسکی و مولر رو مفتی از تیماشون قاپیدم چون تمدید نکرده بودند با تیمشون و فقط شش ماه از قراردادشون مونده بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
roz::roz::roz::نقل قول:
بابا علی جان این چه حرفیه
من منظوری نداشتم..... خودم 2 ماهه بازی میکنم
و می خواستم یاد بگیرم!!!
من از اخرین اپدیت استفاده میکنم
بعدشم شما ک تازه کاری فک نکنم بتونی مثه من تیمتو قوی بسازی
کسی میتونه کمک کنه من اپدیت رو دانلود کنم هر جا میزنم چرت و پرت میگه
میخوام از کمک شما استفاده کنم.نقل قول:
لطفا کمکم کن.کمکم میکنی؟؟؟؟:khahesh::khahesh::khahesh::khah esh::khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::khahesh:: khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::khahe sh: