پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
آره دیگه وقتی یکی جوابو میگه بقیه نمیدونم چرا عقل کل میشن!:nishkhand:
نقل قول:
مهرداد تو یه چند سالی از این خز بازی ها عقبی ! یه فکری به حال خودت داشته باش دادا !
اره راست میگی تو ولی خیلی جاها هم هست که زده باشم جلووو !ki::
.....................................
معما:
زندانی دارای دو درمیباشد، یکی در آزادی و دیگری دَرِ اعدام. این زندان دارای دو زندانبان میباشد که یکی از آنها راستگو و دیگری دروغگوست. خودِ زندانبانان همدیگر را به خوبی می شناسند. در این زندان مردی محبوس است که نمی داند کدامیک از زندانبانان راستگو، و کدامیک دروغگو میباشد؟ به او اجازه می دهند، از هر یک از زندانبانان که دلش می خواهد سؤالی بکند و از پاسخ طرف مقابل بفهمد در آزادی کدام است تا از آن خارج شود. پرسشی که او باید بکند تا به آزادی او بینجامد چیست؟
نقل قول:
اره راست میگی تو ولی خیلی جاها هم هست که زده باشم جلووو !ki::
اون که آره ! احمد شاهده !:nishkhand:
نقل قول:
زندانی دارای دو درمیباشد، یکی در آزادی و دیگری دَرِ اعدام. این زندان دارای دو زندانبان میباشد که یکی از آنها راستگو و دیگری دروغگوست. خودِ زندانبانان همدیگر را به خوبی می شناسند. در این زندان مردی محبوس است که نمی داند کدامیک از زندانبانان راستگو، و کدامیک دروغگو میباشد؟ به او اجازه می دهند، از هر یک از زندانبانان که دلش می خواهد سؤالی بکند و از پاسخ طرف مقابل بفهمد در آزادی کدام است تا از آن خارج شود. پرسشی که او باید بکند تا به آزادی او بینجامد چیست؟
اینم که مث قبلیه مال عهد دقیانوسه !
4 روزه تو خونه تنهام ! صبحانه که کلا نمیخورم ! ناهار و شام هم شده کنسرویجات ! غیر از نیمرو هیچی بلد نیستم درست کنم ! دریغ از یه غذای سرخ کردنی ساده ! بعد از 4 سال زندگی خوابگاهی ! :whistle3:
نقل قول:
4 روزه تو خونه تنهام ! صبحانه که کلا نمیخورم ! ناهار و شام هم شده کنسرویجات ! غیر از نیمرو هیچی بلد نیستم درست کنم ! دریغ از یه غذای سرخ کردنی ساده ! بعد از 4 سال زندگی خوابگاهی ! :whistle3:
خونه خالی :nishkhand:
خب ناگتو فلافل آماده و بیفو از اینجور آتا آشغالا بگیر درست کن بخور . جوجه هم بد نیست بگیریو کباب کنی .
سوسیسو همبرگرم که دیگه جای خود .
یا بگو دوس 2خترت بیاد خونه واست غذا درست کنه , اگرم خودش بلد نیست بگو که مامانش درست کنه اونم واست بیاره .
چی جوری تو اون 4 سال زندگی دانشجویی زنده موندی پس ؟ :fek konam:
نقل قول:
خونه خالی :nishkhand:
خب ناگتو فلافل آماده و بیفو از اینجور آتا آشغالا بگیر درست کن بخور . جوجه هم بد نیست بگیریو کباب کنی .
سوسیسو همبرگرم که دیگه جای خود .
یا بگو دوس 2خترت بیاد خونه واست غذا درست کنه , اگرم خودش بلد نیست بگو که مامانش درست کنه اونم واست بیاره .
چی جوری تو اون 4 سال زندگی دانشجویی زنده موندی پس ؟ :fek konam:
دوست دختر ... احمد این چی میگه ؟!!! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا دوستام از نوع پسر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] میان بدتر وبال گردن میشن ! یه چیزی رو که یادم رفت اضافه کنم ؛ به شدت تنبلم !
تو دوره دانشگاهم همیشه پوست کندن سیب زمینی ، خرد کردن خیار و گوجه و شستن ظرفا رو ترجیح می دادم به پخت و پز ! بعضی وقتا دونگمو بیشتر می کردم که منو معاف کنند از پخت و پز ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان هم سر کوچه بیست متر اون ور تر سوپر مارکته ! خیلی هوس مزخرفیجات مث چیپس و اینا کردم که همراه با بازی رم و تورینو بخورم ولی مگه حوصلم میشه پاشم برم ؟!!! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خلاثه عدم استعداد در آشپزی + تنبلی دست به دست هم داده که دستی دستی خودمو بدبخت کنم !
نقل قول:
دوست دختر ... احمد این چی میگه ؟!!! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا دوستام از نوع پسر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] میان بدتر وبال گردن میشن ! یه چیزی رو که یادم رفت اضافه کنم ؛ به شدت تنبلم !
تو دوره دانشگاهم همیشه پوست کندن سیب زمینی ، خرد کردن خیار و گوجه و شستن ظرفا رو ترجیح می دادم به پخت و پز ! بعضی وقتا دونگمو بیشتر می کردم که منو معاف کنند از پخت و پز ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان هم سر کوچه بیست متر اون ور تر سوپر مارکته ! خیلی هوس مزخرفیجات مث چیپس و اینا کردم که همراه با بازی رم و تورینو بخورم ولی مگه حوصلم میشه پاشم برم ؟!!! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خلاثه عدم استعداد در آشپزی + تنبلی دست به دست هم داده که دستی دستی خودمو بدبخت کنم !
خسته نباشی mas:- البته خواستم بگم پس برو بمیر که راحت شی ولی روم نشد lol:- :nishkhand:
خب کاری نداره , به دوستات که میان چتر میشن بگو با خودشون یه چی وردارن بیارن . مثلا به یکی از دوستات بگو پاشو بیا اینجا با هم فوتبال ببینیم سر راهت چیپسو پفکو تخمه هم بخر ki::
خیلی افراد دورم هستن که دوس دختر ندارنو از اونجایی که اکثر دخترها هم مشکوک میزنن که دوس پسر دارن میشه نتیجه گرفت که هر پسری که دوس دختر داره حداقل با 10 تا دختر دوسته :hekolah: البت خودمم ندارم چون پسر خیلی پاکو معصومی هستم :ohum:
نقل قول:
اون که آره ! احمد شاهده !:nishkhand:
اینم که مث قبلیه مال عهد دقیانوسه !
داداش کاشکی از خونه خالیا گیر من میومد !!!:whistle3:
یه غوغایی میکردم که نگوووووووووووو
ولی حیف که خدا ما رو دوس نداره بهمون نمیده :danc::evaa:
نقل قول:
داداش کاشکی از خونه خالیا گیر من میومد !!!:whistle3:
یه غوغایی میکردم که نگوووووووووووو
ولی حیف که خدا ما رو دوس نداره بهمون نمیده :danc::evaa:
مثلا چی کارا میکردی ؟ :nishkhand:
خدا نكنه كمپ به اين بحثها كشيده بشه!
خداي من!!!!
الكس دو روز با من تو خوابگاه و اين جور جاها باشي همچين زرنگ ميشي ...
هر چند خودم از غذا درست كردن متنفرم اما غذاهايي كه زود آماده ميشن و خودم دوس دارم رو درست ميكينم البته تك خور هستم:khelal dandoon:lol:-
دوس دختر و نهار و شام آوردن اونم با دست پخت خودشون:okh:بميري بهتره :ohum:
مجتبي بن ميشهtazim:::دي
نقل قول:
پ . ن : این ابی باز غیبش زد ! بیا از کار بار بگو ! ببینم چن چندی با خودت !
ابی برگشت قشم دیگه دنبالش نگرد تا مرخصی بعدیki::
نقل قول:
خدا نكنه كمپ به اين بحثها كشيده بشه!
خداي من!!!!
الكس دو روز با من تو خوابگاه و اين جور جاها باشي همچين زرنگ ميشي ...
هر چند خودم از غذا درست كردن متنفرم اما غذاهايي كه زود آماده ميشن و خودم دوس دارم رو درست ميكينم البته تك خور هستم:khelal dandoon:lol:-
دوس دختراي نهار و شام آوردن اونم با دست پخت خودشون:okh:بميري بهتره :ohum:
مجتبي بن ميشهtazim:::دي
قضیه کیروش و فوتبال ایرانه ! نه تنها من کنار تو زرنگ نمیشم بلکه تو هم مث من شل و وارفته میشی !
نقل قول:
ابی برگشت قشم دیگه دنبالش نگرد تا مرخصی بعدیki::
مث اینکه باید برم حضوری خدمتشون برسم ! love::