سلام
من تو این بازی مشکل لک دارم کسی بلد چیکار کنم رفع بشه
اعصابم و خورد کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من تو این بازی مشکل لک دارم کسی بلد چیکار کنم رفع بشه
اعصابم و خورد کرده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی جواب من رو نمیده:ey babaaa:
داداش قوربونت این گزارشگر اسپانیایی رو لینک دانلودش رو میزاری؟از خود Moodingway خواستم بگیرم سرعتش خیلی پایینه و تو دانلود منیجر بهم resume نمیده.ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط omidmm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به همه مخصوصا داداش سینای گلمroz::roz:::hekolah::hekolah:
دلم براتون تنگولیده بود:دی
پس چطور دانلود کنیم لینک دانلودش کجاس
سلام بچه ها اگه کسی میتونه منو کمک کنه ازش خواهش میکنم راهنمایی کنه :(
یه مدتیه که فیفا بازی میکنم بازی خیری لگ میزنه به هر دری که میزنم نمیشه اگه میتونید کمکم کنید
بچه ها ازتون خواهش میکنم منو راهنمایی کنین:soal::soal:
من وقتی فیفا بازی میکنم نیمه دوم مخصوصا بازی خیلی گیر میزنه:(
چطوری میتونم گلهایی که سیو کردم رو تو فیفا به صورت بزرگ ببینم. اخه فقط تو صفحه نمایشه نشون میده که کوچیک هست.
سلام ؛ من یه چند سالی هستش فیفا بازی می کنم اما ادیت نکردم تا حالا این بازی رو یه یک هفته ای اینو و اونور تحقیق کردم که یه چیزای دستمو گرفت من یه مشکلی واسم بوجود اومده اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم : توی برنامه cm13 این ارور برای من میاد قبلا کار کردم باهاش اما دوباره نمیشه کسی می دونه دلیل چیه ؟ دیتا بیسم رو پاک کردم دوباره ریختم بازم درست نشد اطلاعات ارور هم بررسی کردم فایل locale.big رو اجرا نمی کنه ! داشتم لیگ برتر ایران رو درست میکردم که به این مشکل خوردم ! اساتید کمک
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه مشکلم رفع بشه پچ می کنم می دم خدمت بچه ها