ای تو روحشون!!!:evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این مسعود شجاعی و جواد نکونام عجب فلز خرابی هستن!!!lol:-
نمایش نسخه قابل چاپ
ای تو روحشون!!!:evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این مسعود شجاعی و جواد نکونام عجب فلز خرابی هستن!!!lol:-
آفرین و خسته نباشی به کاپیتان ما:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرملت رو بالا بردن!
در مورد مجیدی شماره 7 استقلال در روز هفتم ماه هفتم سال از فوتبال خداحافظی کرد!:nishkhand:
واقعا متاسفم برا هر دوشون هم قلعه نویی هم فرهاد!
واقعا که مگه شما بچه اید واقعا این فوتبال کثیف......
دیگه عرضی ندارم
:hooora2: :hooora2: :hooora2:
فرهاد رفتو استقلال بدون سرور موند......:aaaaaa:
خداکنه برشگردونن.:khahesh:
داداشی اونکه رفته دیگه رفته دیگه هم برنمی گرده :nishkhand:میره یه جا واسه خودش مربی میشه تو غصه نخور پیر میشی نکونام تو ایران هم که هست همش گند میزنه مگه عکسایی که با لیلا اوتادی گرفته رو ندیدین اصن یه وضی
بچه ها خدا این بلایی رو که قراره بهتون پایین توضیح بدم سرتون نیاره
امروز تو صف پشت گردن وایساده بودیم کنار هم مثلا کنار من صف اول 2 بودش و ... سرصبح مدیر سخنرانی میکرد مراسم قران و دعا خونی که تموم شد یکی از بچه های صف بغلی که کنار من بود کنترلش رو از دست داد و این کار رو کرد»»:ogh:»»»وای خدایا چی شده بود رو یکی از استینام خالی کرد سرصبحی chomaghchomagh:ajibeee:یه پیراهن خوش گل و خوش رنگ پوشیده بودم روز اولی خرابش کردchomagh من بدبخت رفتم تو دستشویی مدرسه پیراهنمو دراوردم استینشو بردم زیرشیراب روش مایع دستشویی خالی کردم خلاصه عمل لباس شویی رو حسابی انجام دادمdallliii:aaaa: پیراهن خیسو پوشیدم رفتیم زنگ دوم شد ورزشگاه فوتسال اون جا از شانسم مجبور بودیم لباس ورزشی بپوشیم این پیراهنو گزاشتم هوای ازاد درست شد :aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa:یه بوی وحشتناکی گرفته بود به خدا مردم از بوش:aaaa::aaaa::aaaa:
:evaa::evaa::evaa::morde:crying::-
اخی بیچاره رضا !!!!!!!!!!! :ey babaaa: :ey babaaa: :ey babaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط 레자 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا رسیدی خونه خفه نشدی؟mas:-
میخوای فردا تو هم دست بکن تو حلقت استفراغ کن روی اون چه حالی میده!!!!!ki::
:khandeeeee bahal:mas:-بهتره این کارو خودت رو پیراهن خودت امتحان کنی تا هم بوش و هم حسش رو بهتر درک کنی اینجوری بهترهmas:-mas:-:evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام..
با اتفاقاتي كه تو فوتبال ايران افتاده من ديگه دل و دماغ اومدن به سايتو ندارم..
ولي اينو ديشب خودم صيد كردم گفتم شمام بي نصيب نمونيد..
برنامه اقتصادي از شبكه يك ديشب:
سوتي خفن تهرام به جاي تهران
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اه اه اه....حالم بد شد.:ogh:.............نقل قول:
نوشته اصلی توسط 레자 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خودم مسموم شدم 2بار تگری زدمashem:-:aaaa:...چرا تعریف میکنید آخه؟؟؟ki::ki::
این چرک بازیا چیه؟؟؟:khandeeeee bahal: