بیا اینجا ببینم تو از کجا میدونی؟heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کی بهت گفته؟ بگو تا حسابشو برسمheee::
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا اینجا ببینم تو از کجا میدونی؟heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کی بهت گفته؟ بگو تا حسابشو برسمheee::
اینجا رفتم و عضو هم شدم فایلی که میخوام torrent leech کنم 5360 مگابایته ولی اون تا 4 گیگابایت فضا داره.شانسو میبینین ! اگه کسی تورنت لیچ میشناسه که برای فایل من فضای کافی برای لیچ شدن داشته باشه بگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
rezaorumchi میهن دانلود گذاشته اون پچو ولی لینک هاش خرابه.اگه جای دیگهای اون پچ رو دیدی و لینکش درست بود بهم بگوکه سخت دنبالشم:ahaaaaaa:
دیگه به هر حال!!!!ki::ki::ki::ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهم باخت المپیک اسپانیاست!!!
رسول بعد از انتخاب کاربر برتر خرداد یا تیر یادم نمیاد دیگه پیر شده ki::
فقط میاد و یا تو مسنجر یا تو کپم خودشو مسخره ی همه میکنه :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:تا بلکه زندگیش به این روال بگذره
والا تو از اونی هم که میاد و یه لحظه عضو میشه و ارسالی هم نداره بیکار تری!!!:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
البته اگه تو نبودی که الان ما این طور خندان و شاداب نبودیم همش به لطف توئهki::ki::ki::
خدایا رسول رو برای ما زنده نگه دار:khahesh::khahesh::khandeeeee bahal:
هیچ کس همراه نیست !!!
تنهای اول
خب من یه جورایی هرچی به میگن رو میزارم به حساب شوخی نه این که همه منو مسخره میکنن زیاد بوده که از یه کلماتی که در مورد من به کار میبردن ناراحت بشم ولی به روی خودم نمیارم و میگم مهم نیست شوخی دوستانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط الان برام یه سئوال پیش اومده محمدی یا همون ایکیوسان از کجا فهمیده؟heee::
اینقدر دیروز زور زدم مشخصات بازیکنای جدید یووه رو ترجمه کردم الان بگین رسول بدcrying::-heee:: خب خودتون میگین بیا کمپ مگه من رو سرتون خراب شدم؟ki::
خواستم اینا رو بگم صدات دربیاد:/danc
0
درضمن میگم پیرشدی بگو نه حتی بلد نیستی زبان فارسی رو تایپ کنی دی: خط اولتو نگاه کن معلومه چی نوشتی؟
در ضمن تو نبودی کمپ هم حس و حال نداشت تازه یه چیزی من نمیدونم چرا یه مرضی این اواخر گرفتم کمپ رو به اشتباط کپم تایپ میکنم
تو خانوادتم این همه شوخی؟یا میای دربی یادت میافته؟
ما حداقل تو المپیک هستیم:khelal dandoon:
ایتایا حتی نتونست به المپیک صعود کنه:hehehe::sooot:
نقل قول:
چی میگی باووووووووووووlagh::
جدیدا خیلی فیس می گیریااااااااااا؟ چیه اینجا اینقدر داد و بیداد نکن مردک مگه چی از تو کم میشه یه زنگ بزنی ؟؟؟بزنم لهت کنم ؟؟؟ :hehee:
برو تو این سایت عضو شو تورنت رو لیچ کن 8 گیگ میتونی لیچ کنی فقط با آی پی ایران نمیشه یعنی ایران رو تحریم کرده ولی از اونا استفاده کنی که آی پیت عوض خوبهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو خانواده که نه ولی با دوستام آرهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALEX-ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا تو سر پیازی یا ته پیاز؟:nishkhand:
هیچکدوم؟ آفرین عزیزم پس دخالت نکنki::
رسول دمت گرم به دادم رسیدی الآن فایل تورنت لیچ شد و با سرعت 32 kb/s دارم این فایلو دانلود میکنم.الآن حس خیلی جالبی دارم چون یک هفته بود میخواستم این فایلو لیچ کنم ولی لیچر رایگان پیدا نمیکردم
راستی ماندگاری این لیچر چقدره؟