خبر خوب:
خوشبختانه کوئنترائو ریکاوری کرده و میتونه بازی کنه و به احتمال زیاد مقابل لوانته فیکس میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
خبر خوب:
خوشبختانه کوئنترائو ریکاوری کرده و میتونه بازی کنه و به احتمال زیاد مقابل لوانته فیکس میشه
خدا رو شکر . اینطوری از دست اربلوا راحت میشیم . واقعا سوتی های زشتی رو میده .نقل قول:
نوشته اصلی توسط al1reza [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی حال مارسلو چطوره ؟ اون کی به میادین بر میگرده ؟
کونترائو توی دفاع عالیه . مارسلو توی حملات خیلی خوب کار میکنه .
خدمت دوست عزیزم باید عرض کنم که مارسلو در اردوی تیم ملی برزیل مصدومیت شدیدی پیدا کرد و طبق گفتن رسانه ها 3 ماهی از میادین دور خواهد بود اما از اون 3 ماه 2 ماه دیگر باقی مانده و به نظر من ژوزه هم اهمیت مارسلو رو به خوبی درک میکنه و احتملا" در باره ی او ریسک نمیکنه چرا که رئال بازی های سختی رو پیش رو داره به خصوص در لیگ قهرمانان اروپا به نظر من مورینیو از سال جدید میلادی به مارسلو میدان میده که امیواریم هرچه زود تر مارسلو به تیم برگرده بتونیم دوباره اون چهره ی بامزه اش رو ببینیم مخصوصا" با اون موهای با حالشنقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها این مطلب رو همین الان توی ورزش3 خوندم خیلی دلم برای رونالدو سوخت چرا که همه اون رو یه غول بی شاخ و دم میدانند و همه گول رفتار های مسی رو می خورن همه میگن مسی به بچه های بی سرپرست کمک می کنه خب من هم این رو انکار نمیکنم اما مطمئنما" یه این رو دیگه بی دین ترین فرد جهان هم میدونه که کمک کردن به دیگران مستحب است حالا که رونالدو از این کارا نمی کنه شد بدترین آدم روی کره ی زمین بابا پولشه اختیارشو داره بخواد میریزه توی جوب یا اگه بخواد میده زن و بچه اش بخورن هیچ ریطی به هیچ کس نداره چه ما طرفدارای این دو بازیکن و چه به افرادی که با دادن رای بهترین بازیکن جهان رو انتخاب میکنن. اگه مسی میگه که بهترین بازیکنه جهانه خب این افتخارات و قهرمانی ها رو با تیم ملی آرژانتین کسب کنه شک نکینید اگه توی یه بازی ژاوی یا اینیستا نباشن مسی هیچ کاری رو نمیتونه انجام بده این رو با قاطعیت تمام میگم . همه میگن رونالدو بیش از حد غده بابا کسی که به تیمش تعصب داره شد آدم غد شما رو به خدا رونالدو رو با این تفاوت های اخلاقی با مسی مقایسه نکنید هرکس یه اخلاقی داره و این اخلاق توی خون آدمه و هیچ جوری نمیشه اون رو عوض کرد. خواهشا" این مطلب رو به دوستان بارسایی مون هم سفارش کنید بخونن ما که با اونا دشمنی نداریممطلبی که خوندم این بودکمتر از دوماه ديگر تا اهداي توپ طلاي سال 2012 باقي است و کريستيانو رونالدو در گفتگويي با شبکه تلويزيوني سي ان انراجع به اين جايزه که معتبرترين جايزه فردي دنياي فوتبال است صحبت کرد. اين ستاره پرتغالي معتقد است که اکثريت افراد ذهنيت اشتباهي از او دارند واين مي تواند براي او ناکامي بزرگي در مسير کسب عنوان بهترين بازيکن دنيابراي دومين بار در کارنامه ورزشي اش باشد. رونالدو در سال 2008 براي اولينبار به توپ طلا رسيد و بعد از آن، اين ليونل مسي محبوب بود که در سه دورهمتوالي اين جايزه رامال خود کرد.
رونالدو دراين باره گفت:« نميتوانم100% مطمئن باشم که توپ طلابه من مي رسد. نمي دانم؛ ولي معتقدم کهگاهي وقتها تصوير و وجهه بدي از من ارائه مي شود ومرا يک انسان خودخواه ميدانند؛چون درزمين بازي بيش از حد جدي هستم.شايد به خاطر وجهه ارائه شده ازمن باشد که پشت سرمسي قرار مي گيرم.اين موضوعي نيست که بخواهم درموردش گلهگذاري کنم ولي فکرمي کنم گاهي وقتها اين طور است.»
رونالدو معتقداست که تصويرارائه شده از او دررسانه ها، هيچ ربطي به شخصيت واقعي اوندارد.اواعتقاد دارد که يک رونالدو در زمين داريم و يک رونالدوي خارج اززمين که مردم اکثر اين دو شخصيت را با هم اشتباه مي گيرند:« من ازاشتباهاتم درس مي گيرم.زندگي همين است. گاهي وقتها هم قرباني مي شوم؛چونمردم کريستيانوي واقعي را نمي شناسند. اگر آنها واقعا مرا مي شناختند و جزودوستانم بودند،اگر به خانه ام رفت و آمد داشتند و يک روز درکنار من بودند،متوجه مي شدند که من چه شخصيتي دارم.ولي اين هم بخشي از زندگي است.مناينطوري هستم.»
ستاره پرتغالي در دفاع از خودش گفت:« من شيفته رقابتهستم وازباخت خوشم نمي آيد. مردم اين را به نحو ديگري تعبيرمي کنند. آنچهمرا ناراحت مي کند،اين است که دوست ندارم که مردم مرا جور ديگريببينند.دوست دارم بتوانم با کساني که فکر مي کنند من خودخواهم حرف بزنم وبه آنها کريستيانوي واقعي را نشان دهم.فکر مي کنم که آنها هم به چنين چيزينياز دارند.»
او در ادامه به اين نکته اشاره کرده که گاهي آرزو ميکرده که کاش اينقدر مشهور نبوده:« هرکجا که مي روي مردم تورا مي شناسند؛گاهي وقتها دلم مي خواهد به خريد بروم و در رستوران مک دونالد غذا يا قهوهبخورم .آرزو مي کردم که کاش مشهور نبودم و مي توانستم اين کارها رابکنم.ولي الان مشهورم و بايد بااين شرايط کنار بيايم.»
رونالدو کهدر طول اين سه سال شاهد اهداي توپ طلا به مسي بوده، معتقد است که امسال هممسي شانس اول کسب اين جايزه است:« اين براي من معناومفهوم زيادي دارد. اگرراجع به من و لئو حرف مي زنيد، من مي توانم همه چيز را مختصر و مفيدبرايتان توضيح دهم و سعي کنم تا باهم بررسي کنيم که مسي در طول اين يک سالچه کارهايي کرده؛ کدام يک از ما پيروزي هاي بيشتري کسب کرده ايم؛ کدام يکبهتر بازي کرده و کدام يک قهرماني هاي مهمتري را به دست آورده. من نميتوانم بگويم که من شايسته کسب توپ طلاي امسال هستم ولي به نظر خودم درجايگاه خوبي قرار دارم.»
ستاره پرتغالي در تشريح شخصيت خودش گفت:« من مي توانم خودم را اين طور توصيف کنم: دوست دوستانم هستم. از باختمتنفرم. يک انسان روراست و صادقم و دوست ندارم که با افرادي که از آنهاخوشم نمي آيد زياد معاشرت کنم. گاهي وقتها من چوب صداقت بيش از حدم را ميخورم.قطعا همين طور است . ولي اين هم بخشي از تعليم و تربيت من است.»
اودر بخش پاياني صحبت هايش با اشاره به رابطه اش با مورينيو هم صحبت کرد:« رابطه من با مورينيو ايده آل است. من 100% نه...200% مطمئنم که او بهترينمربي دنياست. چون مورينيو شايستگي هر آنچه تا به حال در تمامي کشورها بهدست آورده را دارد. او توانايي اش را در کشورهاي مختلفي به نمايش گذاشته ودر تمامي ليگ ها به قهرماني رسيده. از نظر من بهترين مربي، بايد تواناييهايش را در تيم ها و درشرايط مختلف نشان داده واثبات کند.»
we love you ronaldo
نه خیر رونالدو هم کار های خیر خواهانه زیادی انجام داده . ولی کو چشم بینا . رونالدو چیزی از مسی کم نداره
و باید امسال رونالدو به حقش برسه چون افتخار تیمی مهمتر از افتخار فردی هست . هر چند که با رونالد ضد هستن
اما من مطمئن هستم که اگه امسال جایزه بهترین بازکن جهان مال رونالدو نشه در حقش خیلی ظلم کردند .
اره رونالدو رو همه مغرور میدونن اما اون اینطوری نیست اون هم مثل مسی کارهای زیادی انجام داده .
ولی اگه امسال رونالدو بهترین بازیکن جهان نشه واقعا ضللمه .
من براش از صمیم قلب دعا میکنم که امسال حق به حق دار برسه و بهترین بایکن جهان بشه .
ولی رونالدو چه بهترین بازیکن بشی چه نشی ما هنوز هم دوست داریم . چون با غیرت بازی میکنی و در خدمت تیم هستی .
سلام من هم اين تاپيك رو به همه بچه هاي گل رئالي تبريك ميگم
توپ طلا فقط برای رونالدوئه هرچی سالای قبل پارتی بازی کردن بسه دیگه اون مسی تو فصل قبل و این فصل کلی افت کرده ولی رونالدو همش پیشرفت باید انصاف رعایت بشه
اگه بخوان به يكي غير كريس بدن كه ديگه واقعا ظلمه چون اگه ملاك كار تيمي و موفقيت تيم باشه كه پارسال رئال موفقتر از بارسا بود اگه تاثير گذاري ملاك باشه بازم رونالدو پارسال بهتر بود چون با گلهاي حساسي كه واسمون زد كلي امتياز واسه تيم آورد و اگر ملاك روي گلزني باشه كه بايد بپرسيم چرا دو فصل قبل كه كريس دو سه تا ركورد گلزني رو جا به جا كرد و آقاي گل شد انتخاب نشد؟!بعضي ها دارن با تعصب انتخاب ميكنن بايد انتخاب از رو منطق باشه تا حقه كسي ضايع نشه مثل ايكر كه گفته بود تو انتخاباش ژاوي هم بوده حالا نميدونم ايكر هم ميتونه انتخاب كنه يا نه؟
خوب خدارو شکر نیمه اولو بردیم با گل رونالدو هر چند اتفاقی بود.
بازی رو باید ببینین خیلی خنده داره شرایط جوی رو می گم.زمین خیس و بازیکنا هی می خورن زمینmas:-.انگار داریم تو استخر بازی می کنیم:nishkhand:.
حالا بدور از شوخی امیدوارم این شرایط بد زمین به ضررمون تموم نشه
رئال کم کم داره به شرایط تاکتیکی خوبش برمیگرده به شرطی که تو لالیگا با پیروزی با چند تا تیم بتونه از زیر فشار در بیاد . برد دیشب هم خوب بود رئال تونست با اینکه مشکلات زیادی مثل مصدومیت رونالدو ، خراب شدن پنالتی و زمین به درد نخور داشت به برد برسه اون هم تو این شرایط .
ولی ای کاش کاکا از اول بازی کنه . مثلا شاید جای خالی رونالدو رو تو نیمه ی دوم پر میکرد و اون پنالتی هم گل میکرد . حیف که هنوز مورینیو بهش بها نمیده . eterza::-