این کارو بسپار به مهدی لامصب کارش بن کردن همراه با حذف آیپیه:hehee:
نمونشم رسول بلده منتها از ترس مهدی فکر نکنم بگه:ahaaaaaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
این کارو بسپار به مهدی لامصب کارش بن کردن همراه با حذف آیپیه:hehee:
نمونشم رسول بلده منتها از ترس مهدی فکر نکنم بگه:ahaaaaaa:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا نتیجه اخلاقی نگرفتی...
کجای شمال میری کلک:jeddiiiii:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش من که فامیل شما نیستم .. هستم؟
چه دلیلی داره بخوام با یکی خدای نکرده خصومتی داشته باشم
با کلی مشقت سایت رو داریم می چرخونیم و بعضیا اومدن سایت فوتبالی رو با جاهای دیگه اشتباه گرفتن
به هر حال دوست ندارم مسائل شخصی بازگو بشه
چون صحیح نیست که درباره کسی صحبتی کنیم
اما یه تاپیک زدم و یه سری توضیحات دادم
بیشتر از این به خودم اجازه نمی دم که پرده دری کنم
یاد نگرفتم که آبروی کسی رو بریزم
در مورد وقت بیشتر هم بهتون بگم که من 1 ماه زیر نظر داشتم
خوب صحبت می کردم
غیرمستقیم می گفتم
برخورد خوب می کردن اما اونا فکر می کردن که ما بچه هستیم و اینکه به روشون نمی اوردم رو به حساب نفهمیدن ما گذاشته بودن
فقط 6 ساعت قبل از اینکه کاری کنند و مطمئن شدم که دیگه 100% دیر کنم سایت می ریزه به هم اقدام کردم
به هر حال هر چند ماه از این مسائل توی سایت ها پیش میاد و به الک کردن نیاز داریم
طبیعیه
موفق باشید
نتیجه اخلاقی اینکه تو هر توطئه ای پای یه رهبر میونه و پای یه عده ادم فریب خورده:sooot:که نباید همه رو بچشم هم دیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و اینکه ای بابا..............
میریم شمال گردی دیگه از گیلان میریم دو شب رامسریم و 3 شب گرگان بقیشم میچرخیم دیگه
لامصب فردا 6 صب میخوایم راه بیفتیم کی حال داره
من به تصمیمای کسی خورده نگرفتم بجاش میخوام بگم که من تو تعداد زیاد سایت فوتبالی کار کردم که همشونو کوتاه ول کردم اما دربی خاص بود چون عدالت تا حدی بیشتر نسبت به بقیا برپا بود و مدیریتشم خاص تر (پاچه خواری)نه جدای شوخی جدا میگم این چیزی که متمایز میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا انتظار اینه اگه مدیری تو این کار و اتیش پراکنی دخالت کرده باید به همین نحو باهاش برخورد بشه
و این نباشه که فقط اشتباه کاربرا نتیجه ماجرا بگیره
امیدوارم همه با یه چشم دیده بشن
اما من خدایی تا حالا بی انصافی شدید در حقم نشده و از این نظر سایتو دلخواه دیدم امیدوارم سیاست همیشه این باشه و با همه به یه نحو برخورد بشه
باید لیدر رو گیر اورد یه درس حسابی بهش بدیمchomagh بعدش با عبدله و رسول و احمد و بقیه بریم شمال چادر بزنیم:hehee:نقل قول:
حالا داداش محرومیتشون چه جوریاست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی مادام العمر محرومند یا مدت دارند؟
چرا الكي شايعه درست ميكني خو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوما مهدي كيه كه من ازش بترسم؟:nishkhand:
ويرايش: اين مهدي هم كپ كرده فقط تشكر ميزنه فكر كنم به جاي محروم كردن زبونشو بريدن:nishkhand:
مهدیو نمیشناسی نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهدی بنش کنki::
طرف تو زرده خودشو چسبونده به یووه ایها.سن دقیقشم 28 سال:hehee:
برو عمو نذار تک تکتون رو از زندگی محروم کنم...من یک توپچی هستم:ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]