سلام مرسی سعید جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم خوشحالم که اولین نفر یه همزبونه.منچسترgam:-:flowerysmile:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام مرسی سعید جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم خوشحالم که اولین نفر یه همزبونه.منچسترgam:-:flowerysmile:
داداش منم سید محمد صادق علوی، اصلیتم جنوبیه مال استان فارس شهرستان لامرد هستم!:rose::flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام مهدی به دربی خوش اومدی ... roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط CRISTIANO RONALDO 7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط jose mourinho [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش صادق شما هم به دربی خوش اومدی ... :rose:
امیدوارم به فعالیتت ادامه بدی ... lay_;;
من علی هستم / 18 ساله / بچه جنوب
من از سال 2004 طرفدار هلند و باشگاه آژاکس شدم
و تا الان هم طرفدار این تیم هستم
من کلا از فوتبال زیبای هلند خوشم میاد
بازیکن محبوب منم sulejmani بازیکن اژاکسه و از مربی گری ون مارویک و فن خال هم خوشم میاد
من الان 10 روزه عضو سایتتون هستم
متاسفانه سایتتون 2 قطبی هست و بیشتر به رئال و بارسا احمیت میدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sang [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا علی به دربی خوش امدی
امیدوارم جزو کابران فعال سایت باشی
خوشحالم که یه هلندی اصیل هم به ما اضافه شد
roz::موفق باشیroz::
دوستان عزیز یه عادت خوبی که میتونه ایجاد بشه اینه که وقتی یه تازه واردی توی این تاپیک اومد خودش رو معرفی کرد خیلی بهتره که به قسمت پروفایل شخصیش برید و اونجا بهش خوش آمد بگید اینطوری خیلی بهتره تا اینکه بخواید توی این تاپیک اینکارو انجام بدید:ohum:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشه از این به بعد..............:ohum:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]سلام دوستان گل.
من حسین پژوهش هستم.:chakerim:اسم مستعارمم edwin HP .دوستامم با همین اسم صدام میزنن.بعضیا ادی بعضیا هم همون حسین.
16 سالمه.روز 23 شهریور(14 SEP / FRI) تشریف آوردم تو دنیا.از وقتی تونستم اسم فوتبال رو به زبون بیارم پسری از اولدترافورد بودم و هستم و خواهم بود.
خوشحالم تو این جا عضو شدم.اینم آدرس سایتمونه که قلمرو هواداران منچستریونایتده و با چند نفر دیگه ادارش میکنیم:manutdfanzone.com
:manchester:
تو زندگیم به دو چیز خیلی افتخار میکنم.یکی اینکه ایرانیم و یکی هم اینکه از 5 سالگی طرفدار سخت من یونایتد بودم.:iran::manchester:
...سلام...
...من گلناز شريفي هستم...
...متولد تهرانم...
...عاشق مسي و كاكا...
...رشته ي مورد علاقمم كامپيوتره...
سلام به همه دوستان عارف 24 ساله از ارومیه مهندس برق یووه همه زندگی منه یعنی دیوونشم:ey babaaa::love:
juventus