فن پرسي:آرسنال به روزهاي خوبش برگشته است
فن پرسي:آرسنال به روزهاي خوبش برگشته است
رابين فن پرسي، کاپيتان آرسنال، در آستانه ديدار تيمش مقابل منچسترسيتي اعلام کرد نبايد تنها به فکر قرار گرفتن در جمع چهار تيم بالاي جدول باشند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این ستاره هلندی در رقابت های این فصل در شرایط بسیار خوبی قرار داشته و با به ثمر رساندن 19 گل کمک کرد تا تیمش در 8 دیدار اخیر، به 7 پیروزی دست پیدا کند.
او در گفتگو با آرسنال پلیر گفت:" ما باید هر هفته به دنبال هدف بزرگتری داشته باشیم. اکنون تنها 15 بازی انجام داده ایم و لیگ هنوز به نیمه نرسیده است. اتفاقات زیادی ممکن است رخ دهد. تاتنهام هفته گذشته سه امتیاز از دست داد و منچسترسیتی هم به چلسی باخت. رقابت قهرمانی هنوز در جریان است و هر اتفاقی ممکن است رخ دهد."
توپچی ها رقابت های این فصل را بسیار ضعیف آغاز کردند اما فن پرسی معتقد است آرسنال آن شرایط را پشت سر گذاشته و به روزهای خوبش برگشته است.
" همه ما را از جمع مدعیان قهرمانی خارج کردند و هیچ کس نظر مثبتی در مورد ما نداشت. برگشتن از آن شرایط برای همه ما یک اعتبار بود."
Goal.com
ازبابت تصمیمات بدشانس بودیم
صحبت های رئیس بعد از بازی با منچستر سیتی ....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درباره این دیدار سخت..
فکر می کنم دیداری بود که می توانست به دو مسیر برود . برای هر دو تیم سخت بود و همچنین احساس می کنم کمی بد شانس بودیم . گلر آن ها روز خوبی داشت و ما نیز در واقع بد شانس بودیم که بتوانیم تغییرات درونی دهیم . در عقب زمین در قسمت هایی کاملا کم تعدادیم و باید برای آن بها بپردازیم .
مجموعا احساس در نیمه اول احساس می کردم اگر در عقب زمین مستحکم بمانیم می توانیم بازی را ببریم . کمی دقت خود را از توپ های پایانی از دست دادیم و در یک سوم نهایی بازی اینگونه شد چرا که موقعیت های کمی داشتیم در حالی که توپ را به خوبی پاس نمی دادیم . اما روی هم رفته ما عملکرد بسیار مثبتی داشتیم و روحیه بزرگی همراه با کیفیت بود اما کمی از مسئله ای که در بازی های بزرگ نیاز دارید خالی بودیم .
درباره منابع...
می توانم بگویم چهار مدافع کناری بیرون و مصدوم داریم و اولین تعویض امروز نیز یک مدافع کناری بود . فقط مربوط به دارایی ها نمی شود . شما نمی توانید به هیچ وجه 17 مدافع کناری بخرید . این چیزی است که فکر می کنم در آن کمی امروز بد شانس بودیم .
درباره صحنه مشکوک پنالتی ریچاردز...
بله . من گمان می کنم این پنالتی بود . راستش من صحنه را ندیدم اما ون پرسی تایید می کند که صد در صد پنالتی بود .
درباره گل آفساید ون پرسی...
من دوباره آن را ندیدم اما می دانیم این تصمیم ها می تواند بازی را برگرداند و امروز این مسئله برای ما رخ نداد . ما از بابت تصمیمات بد شانس بودیم اما این بخشی که باید به آن تن در داد .
درباره رقابت قهرمانی...
متاسفانه این بازی بود که نباید در آن شکست می خوردیم چرا که باعث می شد بسیار از منچستر سیتی عقب بیفتیم . اگر بازی را می بردیم می توانیم به شش امتیازی آن ها برسیم و با بازیکنانی که باز می گشتند مثل مدافعان ما و همیتطور دیابی و ویلشر ترکیب بهترین در نیمه دوم فصل داشتیم . در حال حاضر بسیار عقب افتادیم .
درباره شاماک و آرشاوین...
فقط می توانید تلاش کنید و آن ها تلاش خود را کردند . آن ها شانس داشتند . من فکر می کنم آرشاوین دو شانس داشت و شاماک زمان بسیار کمی برای تاثیر در بازی داشت . در انتهای بازی با چهار مهاجم بازی می کردیم و رمزی و آرتتا در میانه زمین بودند پس می دانید که وقتی بازی را باختید از دست دادن توپ می تواند بسیار بد باشد . اما شانس گلزنی داشتیم . حتی ورمائلن در انتهای بازی . دو صحنه وی شانس گلزنی داشت . یکی روی ضربه ایستگاهی و یعدی بیرون از محوطه جریمه .
درباره کم کردن تفاوت با سیتی...
این سخت است اما ما تلاش خواهیم کرد . این بازی طوری بود که نمی توانستیم شکست را بپذیریم و این دلیلی است که کار را سخت می کند . در دیگر سو باید ادامه دهیم و بجنگیم . اینجا مسائل مثبت زیادی وجود دارد . تیم از زمان آگوست پیشرفت بسیاری داشته و می توان به آن افتخار کرد . تیم یک روحیه بزرگ دارد و ما امروز آن را دوباره نشان دادیم و بگذارید امیدوار باشیم که می توانیم پیشرفت کنیم و به سیتی نزدیک شویم .
درباره حمایت...
می توانیم بخریم اما در حال حاضر نیاز داریم تا امتیازات را جمع اوری کنیم و فقط حمایت کنیم .
درباره پنجره نقل و انتقالات...
ما امیدواریم ویلشر و دیابی را در ترکیب داشته باشیم پس در میانه زمین از نظر کمی مطلوبیم . اما در حال حاضر در عقب زمین کمی کم تعدادیم و اگر جروینیو و شاماک به جام ملت ها یافریقا بروند در جلوی زمین کم تر از میانه زمین هستیم .
درباره مصدومیت جورو...
مشکل مفصل دارد . به طور معمول 21 روز طول خواهد کشید .
Arsenal.ir
محرومیت سانگ برای بازی با آستون ویلا
الکس سانگ به دلیل دریافت پنجمین کارت زرد فصل خود از بازی مقابل آستون ویلا محروم شد
الکس سانگ بازیکن خط میانی آرسنال با دریافت پنجمین کارت زرد فصل خود در جریان بازی مقابل منچستر سیتی بازی چهارشنبه شب آرسنال در خانه ی آستون ویلا را ار دست داد .
اما بر خلاف بعضی گزارش ها میکل آرتتا برای حضور در این بازی مشکلی نخواهد داشت و در دسترس خواهد بود .
این هافبک اسپانیایی چهارمین کارت زرد خود را در ورزشگاه اتحاد دریافت کرد و یکی از کارتهایش را در ماه آگوست و زمانی که عضو باشگاه اورتون بود دریافت کرده بود
Arsenal.ir
ژسنی: بالاتر از تاتنهام کار را تمام می کنیم
ووچیچ ژسنی مطمئن است در پایان فصل آرسنال در جدول بالای تاتنهام خواهد بود...
پس از شکست آرسنال برابر سیتی و برد خانگی تاتنهام برابر ساندرلند اختلاف دو رقیب سنتی شمال لندن به پنج امتیاز افزایش پیدا کرد و این در حالیست که یاران هری ردنپ یک بازی کمتر از آرسنال انجام داده اند.
تیم تاتنهام در بازی رفت لیگ برتر در ورزشگاه وایت هارتلین موفق شد 2-1 آرسنال را شکست دهد ولی حالا ژسنی در کنار دیگر بازیکنان مصمم هستند تا نگذارند تاتنهام برای اولین بار از فصل 1994/95 در جدول بالاتر از آرسنال قرار بگیرند.
"هدف اصلی این است که بالای تاتنهام قرار بگیریم، هر اتفاقی که بیفتد نمی خواهیم پایین تر از آنها لیگ را تمام کنیم.
این خواسته شخصی من است چون من هم یکی از هواداران تیم هستم و اینکه بالاتر از آنها کار را تمام کنیم برای من خیلی اهمیت دارد، من مطمئنم که می توانیم اینکار را انجام دهیم.
تاتنهام بالاخره امتیاز از دست خواهد داد، آنها اخیراً در فرم خوبی قرار داشتند و شما باید آنها را به این خاطر تحسین کنید اما من مطمئن هستم که ما تیم بهتری هستیم و کار را بالاتر از آنها تمام خواهیم کرد، گذر زمان نشان خواهد داد که آنها می توانند فشارها را تحمل کنند یا خیر اما در حال حاضر آنها خیلی خوب نشان می دهند."
شکست این هفته آرسنال برابر سیتی اولین شکست آنها در لیگ برتر از بازی با تاتنهام بود و ژسنی انتظار دارد تیم بتواند در بازی استون ویلا دوباره به مسیر پیروزی ها بازگردد.
"در مورد اینکه بتوانیم دوباره به روند خوب خودمان برگردیم خوشبین هستم و امیدوارم که این بار روند شکست ناپذیری ما طولانی تر از دفعه پیش باشد تا در جدول صعود کنیم و مطمئن باشیم که تا جایی که بشود در رتبه بالاتری قرار بگیریم.
اگر چند نتیجه خوب بگیرید و خوب بازی کنید اعتماد به نفستان باز می گردد، عملکردهای ما نشان داده که اعتماد به نفس بالایی داریم و قطعاً بازی یکشنبه آن را از ما نخواهد گرفت.
فکر می کنم مشکلاتی که تا اینجا داشتیم باعث قوی تر شدن ما شده اند، پس از شروع ضعیفی که داشتیم چند خرید با کیفیت انجام دادیم و این خریدها باعث شدند روحیه و اشتیاق به رختکن تیم بازگردد.
جو تیم در حال حاضر خیلی خوب است و من معتقدم می توانیم در همه رقابتها پیشروی زیادی داشته باشیم."
Arsenal.ir
ژسنی: اختلاف زیادی با سیتی نداریم
ووچیچ ژسنی معتقد است اختلاف تیمهای آرسنال و سیتی کمتر از چیزی است که جدول لیگ نشان می دهد...
تک گل داوید سیلوا باعث شد تیم منچستر سیتی در ورزشگاه اتحاد موفق به شکست توپچی ها شود و فاصله این دو تیم در جدول به 12 امتیاز رسید.
ژسنی در این بازی چند موقعیت خوب را از سیتی گرفت و همتای او جو هارت در سمت مقابل هم روز پر کاری داشت و با واکنش هاش خوب خودش اجازه گلزنی به آرسنال را نداد.
ژسنی در مورد این بازی و فاصله دو تیم گفت:
"فکر نمی کنم از نظر کیفیت تفاوت زیادی بین دو تیم وجود داشته باشد.
آنها فقط گل پیروزی را زدند و این تنها تفاوت دو تیم بود، اما بازی یکشنبه نشان داد که ما به خوبی ثروتمند ترین تیم و شاید بهترین تیم لیگ هستیم پس این قضیه به ما اعتماد به نفس می دهد که می توانیم هر تیمی را شکست دهیم.
از نظر من بازی خیلی خوبی بود، هر دو تیم خیلی خوب بازی کردند و فوتبال رو به جلویی ارائه دادند، اینگونه به نظر می رسید که تیمی که گل اول را بزند برنده بازی خواهد بود و از شانس بد ما این اتفاق برای آنها افتاد.
در مورد نتیجه ناراحت هستم اما این بازی نکات مثبتی هم برای ما داشت، ما شانس هایی را خلق کردیم و خیلی خوب بازی کردیم پس می خواهیم با اطمینان به استقبال بازیهای کریسمس برویم و نتایج را کسب کنیم."
ژسنی در مورد شانس آرسنال برای رقابت بر سر قهرمانی هم گفت:
"در حال حاضر اختلاف زیادی با سیتی داریم اما امیدواریم بتوانیم آن را کمتر کنیم و آنوقت با یک نگاه واقع بینانه در مورد مدعی قهرمانی بودن صحبت کنیم.
سیتی امتیاز از دست خواهد داد، آنها به چلسی باختند که تیم خوبی است و به نظر می رسد دوباره اعتماد به نفسشان را به دست آورده اند، ما هم اعتماد به نفس خوبی داریم و باید تا وقتی که آنها صدر جدول هستند عملکرد خوبی نشان دهیم اما منچستر یونایتد هم به دنبال آنهاست، هنوز هر تیمی می تواند قهرمان شود."
Arsenal.ir
ولخرجی ونگر برای جذب دو ستاره آلمانی
ولخرجی ونگر برای جذب دو ستاره آلمانی
سایت گل - آرسن ونگر سرمربی فرانسوی آرسنال قصد دارد خریدهای بزرگی در ژانویه انجام دهد.
به نوشته روزنامه میرر ماریو گوتزه و لوکاس پودولسکی مهاجم کلن هر دو از گزینه های اصلی ونگر در مهلت نقل و انتقالات زمستانی هستند.
این در حالی است که ونگر احتمال جذب قرضی تیری آنری مهاجم اسبق آرسنال را که هم اکنون عضو باشگاه نیویورک ردبولز است را رد نکرده است.
آرسنال با توجه به فروش سسک فابرگاس و سمیر نصری در تابستان بودجه قابل توجهی در اختیار دارد و به راحتی می تواند ماریو گوتزه و لوکاس پودولسکی را به خدمت بگیرد.
این خریدها در ژانویه می تواند باعث رفتن آندری آرشاوین و مروان شاماخی که مورد توجه پاری سن ژرمن، بوردو و کوئینزپارک رنجرز قرار گرفته شود.
Goal.com