بچه ها سلام.فردا (یک شنبه)غوره کشونه.یه دو روز نیستم.جاتون خالی عشق و حال دنیارو تو غوره چینون میکنیم.هیچ کاری لذت بخش تر از این کار نیست.............
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها سلام.فردا (یک شنبه)غوره کشونه.یه دو روز نیستم.جاتون خالی عشق و حال دنیارو تو غوره چینون میکنیم.هیچ کاری لذت بخش تر از این کار نیست.............
به به به من خیلی دوس دارم اخه خیلی ترشننقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دهنم اب افتاد :hihi::hihi:
i love u, best profile
آخ که من جون میدم واسه غوره.فکرشم که فردا میرم سراغ غوره ها دیوونم میکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای عمل لوزه باید بری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه بابا این چه حرفیه کسی اینجا نیست که ادعا کنه من اذیتش نکردم توروهم من اذیت کردم توکه کاری بهم نداشتی.
توباید منو حلال کنی نه من.
انشاالله عمل موفق آمیزی رو پشت سر بگذاری.
گفتم قدش درازه ولی فکرنمی کردم حامد باشه. بااین حال دمت گرمکه گفتی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط turk ughly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب بار اول غوره ها رو آوردیم.از امشبم که 2شنبه شبه عروسی داریم تا 5شنبه.بعدشم که دوباره میریم سراغ غوره ها.وای که جای همتون خالی.
پس خوبه چیزی نگفتی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
می خواستی چی بگم بچه ها سایه ی زیست رو با تیر می زنند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آلبوم خاص حرف نداره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محسن چاووشی بهتره دیگه شک نکونید...
اتفاقا من زیاد از فلاحی خوشم نمیاد...