خب تو کدوم قسمت برم که اکانتمو رو گوگل پلی سیو کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
خب تو کدوم قسمت برم که اکانتمو رو گوگل پلی سیو کنم
اگه بزارم زوی اتک از حریف گل نخرم اون بیشترین تمرکزش روی خط حملش هست اگه یک بار دیگه ترکیبش رو نگاه کنی ممیفهمینقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونم هر کاری میکنم اون درست نمیشه ممنون از راهنمایی هاتون
تو ليگي كه من هستم و خوشبختانه اول هستم ، بهترين بازيكن دروازبان تيم قعر نشين هست سه بار نموه ٩ گرفته از سه بازي ، ٢٧ تا گل خورده !!! ولي ٢٤ تا هم سيو عالي داشته ، من تو هفته اول ١١-٠ بردمش .
نكته جالبي بود گفتم بگم به دوستان
دليل باخت پر گل اين تيم دروازبان نيست !
خیلی ممنون مسابقه رو 3 به 0 بردم و نفر 5 لیگ بودم حالا شدم 3 و اون بدبخت هم دوم بود شد ششم لیگ خیلی دلم به حالش سوخت
ایولنقل قول:
نوشته اصلی توسط mhk2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس ترکیبی که گفتم درست کار کرد خوبه موفق باشی
درسته همیشه دروازه بان مهم نیست بلکه دفاع تیم ازون مهم ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Persan Juve [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فردا یه بازی خیلی سخت تو کاپ دارم که 2-0 تو بازی رفت باختم امیدوارم بتونم ببرمش اگه نتونم خیلی بد میشه دعا کنید ببرم تو لیگ خودش آخرای جدوله به ما که میرسه شیر میشه:aaaa:
اون قبل از شروع مسابقه ترکیبش رو تغییر داد ولی بازم بردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی پلیر زرنگی بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mhk2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]