تا جایی که من میدونم به نظرم اگه clear data رو بزنی data بازی رو که فکر کنم شامل سیوهات هم میشه پاک میکنه.
شاید بعداز زدن اون بازی نکنه یا سیوهات بره.
مطمعن نیستم ولی احتمال میدم.شاید هم اشتباه باشم
نمایش نسخه قابل چاپ
تا جایی که من میدونم به نظرم اگه clear data رو بزنی data بازی رو که فکر کنم شامل سیوهات هم میشه پاک میکنه.
شاید بعداز زدن اون بازی نکنه یا سیوهات بره.
مطمعن نیستم ولی احتمال میدم.شاید هم اشتباه باشم
نه این بازی آنلاین هستش.اون سیو و این چیزا مربوط به بازی های آفلاینه.بازی تاپ الون همه چیش توی سرور خود بازی ذخیره میشه.با پاک کردن دیتاها نه تیم از بین میره و نه هیچ تغییر دیگه ای.واسه همین اینجور بازی ها رو نمیشه هک کرد.حتی اگر بتونیم مثلا با برنامه های هک سکه ها رو زیاد کنیم کافیه یبار بریم بیرون از بازی و برگردیم تا همه چیز به حالت اولش برگرده.چون همه چی توی سرور اصلی بازی ذخیره میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
آخ آخ گفتی ، منم همین مشکلو دقیقا دارم و از بازی میزنم بیرون برمیگردم معمولا رفع میشه بعضی وقتام دو سه بار باید برم بیرون و برگردم
سلام دوستان لطفا کمک کنید بازیکنای ذخیرم morale خیلی پایینی دارن بعضیاشون هم که اصلا ندارن چیکار کنم ؟ :khahesh:
نمیدونی چه بلایی سرم اومد!!! یه دروازه بان خرید بودم.لیستم جا نداشت.مجبور شدم دروازه بان دوممو بزارم واسه فروش.ربع ساعت قبل بازی اومدم ببینم فروش رفته یا نه که دیدم آره خریدنش.منم اومدم برم تو لیست با دروازه بان جدیده قرارداد ببندم.خداشاهده هر سری میرفتم تو بازی لیست بالا نمیومد سر 5 دقیقه خدا کمک کرد بالا اومد تونستم بزارمش ترکیب اصلینقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته حدس میزدم بازی آسونی باشه برام با اینکه حریف قوی تر بود ولی 6-1 بردمش.حالا جالب اینجاست دفاع وسطم هت تریک کرد!!!!قربون این استعداد ضربه آزاد برم...:ahaaaaaa:
این مشکل لود نشدن فکر میکنم فنی باشه که احتمالا واسه بعضیا اتفاق افتاده:daghon:
اینه بازی جام حذفی رو 1-3 بردم به این میگن پــــــــــــــــــــــیـ ـــــــــــــــــــروزی
من نه تنها بازیکنای ذخیره بلکه تعدادی از بازیکنای اصلیمم morale پایینی دارن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیکنای ذخیره که مشخصه.به دلیل اینکه یا بازی بهشون نمیرسه یا اینکه خیلی کم میرسه
تنها راهشم اینه که با بسته روحیشونو بالا ببرید یا بیشتر بازیشون بدید
بازی جام حذفی رو بردم و تونستم با 1 توکن یه بازیکن 18 ساله ی حمله با 5ستاره و عالی رو با قیمت 1میلیونو 410 بگیرم خیلی خوبه 18 سالشه و قدرت اتک اش 30 هست واسه بازی کن 18 ساله خوبه و جای پیشرفت زیاد داره قدرت تیمم به 20 رسید و 4 ستاره شدم اینه :دی
:nishkhand::nishkhand::nishkhand::nishkhand::nishk hand::nishkhand::nishkhand::nishkhand::nishkhand:: nishkhand::nishkhand::nishkhand::nishkhand::nishkh and::nishkhand::nishkhand:
پس اگه تیم منو داشتی چیکار میکردیki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی با تیم شش جدول داشتم و 6-1 زدمش و خیلی حال دادم باز برگشتم رده سوم لیگ البته بخاطر تفاضل گل
پدرم در آمده تو این لیگ سنگین که همه نزدیک به همن جز نفر اول که فهرمانیش مسجله!
ولی بدی این بردم این بود که تو دقیقه 89 درواره بان اولم که قدرتش 28 بود مصدوم شده و الان درواره بان دومم 13 هست! توکن هم لا موجود!!!
حالا امروز یک بازی هم بیشتر ندارم که برای جام حذفیه و تو رفت 9-0 زدمش و مشکلی ندارم اما نگران بازیهای فردا پس فردامم! نامرئ یرای 6 روز هم دور از میادینه! این فصل خوب مصدوم دارم میدم!
اول یک بازیکن خوب 18 ساله تو هافبک دفاعی داشتم که برای 16 روز مصدوم شد و فروختمش رفت پی کارش و الان هم 2تا مصدوم تو دفاع و درواره دارم!
موندم چه کنم
امیدوارم بتونم یک دروازه بان دوم خوب بخرم با این دوتا توکنم!!!