تو هم آکسفورد یونایتد رو برداشتی الان کدومم لیگینقل قول:
نوشته اصلی توسط عاشق کریمی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو هم آکسفورد یونایتد رو برداشتی الان کدومم لیگینقل قول:
نوشته اصلی توسط عاشق کریمی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه من با پورتموث فصل اولم
بچه هال یه سوال که گفته که مثلا پورتموث با این ث هستش چرا با این نیست پورتموس
بازیکن خوب؟؟؟اینا همش جوون بودن بهشون بازی دادم پیشرفت کردن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی آره استفاده کردم.حالا یه چن تا بازیکن هم مفتی قاپیدم چون با تیمشون تمدید نکرده بودن مثل:فابرگاس-اوزیل-راموس
عکس تیمم هم به زودی براتون میزارم.
ولی بازیکن خوب که میگی منظورت کیاست؟من همه ی اینایی که الان اورالشون بالاست رو از جوونی و با اورال پایین بودن.
دیگه این کریر رو بازی نمیکنم با اکسفرد یونایتد که اوردمش لیگ بازی میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو هم مثل من کردی من الان 5فصل تو آکسفورد یونایتدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همین Ezekiel رو من میخواستم بخرم پولم نمی رسیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
موفق باشی
سلامنقل قول:
این به خاطر th آخر اسمش هست که ث نوشته میشه
اینم از رو نمائی تیم دومم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم بعدیرو میخوام از بازیکنایی تشکیل بدم ک تو 2 تا کریرم ساختم.
ینی منتخبی از بهترینها در پست هاشون
اینم از بد شانسی من اولین فصل لیگ قهرمانان با چه تیمهایی هم گروه شدم.تازه شانس اوردم که این قانون وجود داره که دوتا تیم از یه کشور نمی تونن و یه گروه باشن مگر نه یا چلسی و آرسنال یا بارسا و رم تو گروه میفتادن. جای بایرن خالی[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش از هر اپدیتی استفاده میکنی یه لینکی به ما بده:khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::khahesh ::khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::kha hesh::khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::khahesh: :khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::khah esh::khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::khahesh:: khahesh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط arsha [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]