میخواسته از عذای مادرس راحت بشه زد خواهرشو هم کشت حالا یکسال تا مراسم بگیرن و..... دختره فرار کرده:nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
میخواسته از عذای مادرس راحت بشه زد خواهرشو هم کشت حالا یکسال تا مراسم بگیرن و..... دختره فرار کرده:nishkhand:
نه این نیست... همینجوری توتیوار نگو! فشار بیار یه خورده به اون مغز صاب مرده..! ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیر.الان مثلا فک کردی تو! بذار بقیه بچه ها هم بیان نظر بدن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پسری که واسه مراسم ختم مادر دختره اومده حتما واسه مراسم ختم خواهرش هم میاد پس انگیزه اینکار این بوده که باز پسره رو ببینه:nishkhand:
دقیقا.:daghighan: خوشم اومد رسول عین خودم گیراییت خیلی بالایه :nishkhand: ولی من حدس میزنم تو این رو جایی شنیدی وگرنه به همین آسونی نمیگفتی.!نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه که بودیم یه کاری رو چند بار تکرار میکردیم میگفتیم شاید دوباره همون اتفاق بیفتهlol:- آره اینو پارسال دیدم و با همین روش حلش کردم یعنی حساب کردم که مراسم ختم رو تکرار کرده که پسره باز بیاد:luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما همچین کارآگاه هایی بودیم تو بچگیمون:luuugh:
فک کنم این معما رو یه 10 باری تو نت دیدم , البت با جوابش mas:-
دیدی که دیدی مرتیکه , اصن مگه کسی گفت تو حررف بزنی :eyyyyy:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
تا حالا شونصد بار این معما رو برامون مطرح کردنا ... یعنی داغون شدم ... له له شدم ها ! :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهرداد تو یه چند سالی از این خز بازی ها عقبی ! یه فکری به حال خودت داشته باش دادا !
پ . ن : این ابی باز غیبش زد ! بیا از کار بار بگو ! ببینم چن چندی با خودت !
نه به اون روزایی که هر صفه 10 روز طول میگشه نه به الان...............:chakoshi:
یکی بیاد یه بحثی راه بندازه بحث کنیم دیگه:evaa:
اول اینکه تو روحت رسول :evaa: دوما اینکه اقا مهرداد این معما رو 4 - 5 سال پیش شنیده بودم که میخواستم بگم دیدم رسول گفته om:: قدیمی بود !!!:ey babaaa:
سوما معما های به روز و جدید بگید om::