دانلود کردم نصب هم کردم ولی بازم اینگلیسیه . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ERFAN7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چکار کنم . . . ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دانلود کردم نصب هم کردم ولی بازم اینگلیسیه . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ERFAN7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چکار کنم . . . ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
یعنی هیچکس نیست جواب منو بده . . . :daghon: :daghon: :daghon: :daghon: :daghon:
سلام سعید جان
من تمام اون کارهایی رو که گفتی تو تایپیک انجام دادم ولی بازم نرم افزار fhl-bh ارور stop working mide .حتی نرم افزار Creation_Studio_13_Basic وقت باز کرن فایل فیفا ارور unhandled میده.تو regedit هم رجیستری فیفا رو دان و مدیفی کردم ولی بازم درست نشد یکی 2 تا نسخه فیفا رو هم نصب کردم بازم درست نشد.من تنها چیزی که از فیفا 13 میخوام آپدیت چهره بازیکناس
دوست عزیز ممنون میشم اگه راهنماییم کنی دیگه دارم دیونه میشم.
لباس 2013.14 میلان برای فیفا 13
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست من اگه منظورت از ليگ قهرمانان شبيه ساكر هست فيفا همچين چيزي نداره ولي خب تو پچ ها يه چيز جزئي از ليگ قهرمانان هست كه اگه بخواي بايد يكي از پچ ها رونصب كنينقل قول:
نوشته اصلی توسط veyoos [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه میشه راهنمای نصب هم بزارید . . .
ممنون . . .
سلام
میگم تو فیفا چه طوری مشه چیپ قشنگ زد من فقط با رونالدو این کارو بکنم اونم بعضی وقتها یه سوال دیگه ی داشتم چه جوری میشه از راه دور ضربه آزاد گل زد؟؟؟؟؟
اهم اهم کسی نیست پوسیدم به خدا اگه تو حمومم حرف میزدم تا الان یه صدای میشنیدم
باید نرم افزار CreationMaster13 داشته باشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط veyoos [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد لباس رو دان کن برو تو همین برنامه راحت درست میشه
باز هم اگه به مشکل بر خوردی بهت میگم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی فایل database رو داره؟
بزارید واسه دانلود شدیدا نیاز دارم