نقل قول:
اولا که اون کرنر اصن پنالتی نبود , چون توپ از سر بازکنای اول رد شدو فقط خورد تو دست سوبوتیچ , یعنی اگه اون صحنه رو پنالتی میگرفتن واقعا ظلم بزرگی کرده بودن مثه همون ظلمی که تو بازی با عرب سیتی کردن . اون توپ دومم به نظر من که توپو زد ولی خب صحنه رو زیاد ندیدم ولی تو اون صحنه ای که من دیدم پنالت نبود .
من روی اینجور مسائل اتفاقا خیلی بی تعصب نظر میدم همونجوری که تو بازیه رفت این دو تیم اون دو تا صحنه روی بازیکنای دورتموند اتفاق افتاد رو خیلی راحت گفتم که پنالتی نبود ( انقد موضوعش کم ارزش بود که دیگه صحنه هاشم یادم رفته ) .
در ضمن اشتباهات داوری جزئی از بازیه , مثلا یه سریا میگن اون توپی که اوزیل کردش تو گل اصن خطا نبود ولی خب من اصن تصویری ازش ندیدم پس قضاوت نمیکنم .
در ضمن اینم بگم امیدوارم ناراحت نشی من نمیدونم چرا رئالیا همیشه به همه چیز اعتراض دارن , چه مربیش چه بازیکناش چه طرفداراش . مثه اینکه قضیه ی بارسا خیلی روتون تاثیر منفی و حالت بدبینانه ای گذاشته ( این حرفم کنایه نبود یه علامت سوال تو ذهنمه )
اگه به مصدومیت بود که ما هم کوبا رو نداشتیم , در ضمن گوتزه و رویس هم میتونستن مارسلو خدیرا رو جا بزارن گرچه با نبودن اون دو بازیکنتون یه جورایی واقعا اون سمت واسه دورتموند تبدیل به اتوبان شده بود , واقعا نمیشه از بازیکنی مثه مارسلو که خودمم خیلی خیلی قبولش دارم چشم پوشی کرد . ولی خب فوتبال یعنی همین , یه موقع هستش که تیم بازیکناش مصدوم میشنو تیم یه مقدار ضعف نشون میده ولی من از این موضوع نمیتونم بگذرم که حریفمون رئال مادرید بود نه یه تیم درجه 2 .
يه پيشنهاد اگه وقت داشتي يكي دو تا از بازيهاي رئال رو ببين اونوقت نظرت در مورد اينكه رئاليها بهانه گيرن عوض ميشه در ضمن من بازي رو دان كردم و دوبار ديگه نگاه كردم اون كرنر كه توپ خورد به دس بازيكنتون پنالتي نبود اما خطا روي كاكا پنالتي بود و گل آفسايد شده كايخون درس بود.
بله داداش اشتباهات داوري هميشه هست منتها من هميشه ميگم اين مربيا و بازيكنان هستن كه نتيجه بازي رو بايد رقم بزنن نه داوارا.
شما ميگي ما بهانه گيريم؟اوكه بازي پارسال ما با بايرن بازي رفت گل ريبري آفسايد بود چون بواتنگ نقطه ديد ايكر رو كور كرده بود و قوانين فيفا ميگه اين آفسايده داداش چون بواتنگ تو آفسايد بود
تو بازي برگشت كاكا تو آفسايد بود و هيچ كاري با توپ نداشت اما تك به تك كريس رو الكي آفسايد گرفت و تو وقتهاي اضافه درست تو دقيقه 119 بازي گرانرو تك به تك با نوير بود كه تا آمد بچرخه نوير پيراهنش رو كشيد و نذاشتش يه پنالتي هم اينجا سوخت حالا باز بگيد رئاليا بهانه گيرن ما هم قبول داريم اشتباهات داوري جزئ از بازين ولي نه اينكه نتيجه بازي رو عوض كنن
حالا بماند بازيهاي ما با اون تيمه... كه يه دو سه تا از بازيها عجيب ناداوري به ضرر ما بود:khelal dandoon: