سلام
محسن نجفی هستم
20 ساله
از شهرستان رودان !
عاشق آرسنال و پرسپولیس !
و هوادار دو آتیشه حمید علی عسگری ( علی عسکر ) roz::
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
محسن نجفی هستم
20 ساله
از شهرستان رودان !
عاشق آرسنال و پرسپولیس !
و هوادار دو آتیشه حمید علی عسگری ( علی عسکر ) roz::
سلام علی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط alielguaje [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما که دیگه خوش آمد نمیخوای ... کلی تجربه کسب کردی تو این یه سال ... dallliii
سلام محسن جان ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali Asgar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی ...
امیدوارم فعالیت خوبی توی دربی داشته باشی ...
پ . ن : این محسن که می بینید داداش منه ! dallliii هواشو داشته باشید !
سلام به همه من امید از کرمان 22 ساله
عشق فقط کریس رونالدو
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط omid_69 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدی !
roz::
سلام به همه
احسان هستم 17 ساله از مشهد و عاشق رونالدو و مادرید
سلام احسان جان به دربی خوش اومدی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsanab [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان همگی خوش اومدین به تاپیکهای زیر هم سری بزنین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام علی خان شما که احتیجی به معرفی ندارید ماشالا همه شما رو میشناسن ... :balesh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alielguaje [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهدی سفارشتو کرده پس به جهنم خوش اومدی ... :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali Asgar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر چی آمار بچه های جنوبی بره بالاتر بهتره ... امیدوارم تو مثل مهدی نباشی آخه فعال نیست تو باید جاش فعالیت کنیا ... :chakerim:
ایول که طرفدار آرسنالی ... lay_;;
سلام به دربی خوش اومدی بچه های کرمان کم بودن امیدوارم فعال باشی ... :rose:نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid_69 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام داداش گلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_76 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم مهدی19از لرستان.خرم آباد:flowerysmile:
سلام داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط CRISTIANO RONALDO 7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهدي جان خيلي خوش اومدي,اميدوارم حضور فعالي داشته باشي و اينجا بهت خوش بگذره:rose:
سلام به همه دوستانی که چند سالی هست اینجا هستم اما یه سری اتفاقات پیش اومد که نیام
اما الان با یه یوزر جدید اومدم
من مهدی19 از لرستان
عاشق فرگوسن
کریستیانو رونالدو.دل پیرو.فرناندو تورس.علی کریمی
منچستر یونایتد.یوونتوس.پرسپولیس
وشمارهای 7.8.9.10 هستم