باشگاه چلسی تایید کرد که بر سر قیمت معامله گری کیهیل با باشگاه بولتون به توافق رسیده و این انتقال در مراحل پایانی خود به سر می برد
آندره ویلاس-بوآس سر مربی چلسی درباره فعالیت چلسی در نقل و انتقالات زمستانی صحبت کرد و گفت:
"به جز در پست دفاع وسط ما به یک بازیکن دیگر نیز نیاز داریم که من هنوز درباره آن مطمئن نیستم !
در ژانویه معملا تیم ها در اوج مسابقات هستند و تیم های بزرگ به بازیکنانشان در جام های داخلی و همچنین جام باشگاه های اروپا شدیدا نیاز دارند,به همین دلیل خرید کردن در این ماه کار سختی است چون باشگاه ها به سختی اجازه فروش بازیکنان خود را می دهند.
به همین دلیل ژانویه زمانی است که تیم های برای خرید بازیکن باید مبالغ زیادی را خرج کنند که ما اصلا نمی خواهیم چنین کاری را انجام دهیم به همین دلیل است که من معتقدم در ژانویه نباید خرید های زیاد و گران قیمتی انجام دهیم"
دي متئو انتظار ماهي آرام را دارد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
روبرتو دي متئو انتظار ماهي پر ازدحام در بازار نقل و انتقالات ژانويه را براي چلسي ندارد.
دستيار اول سرمربي چلسي، روبرتو دي متئو انتظار حضوري پر مشغله را در بازار نقل و انتقالات در اين ماه براي باشگاه را ندارد.
حمایت ماتا از بواس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوان ماتا ستاره چلسی در دفاع از سرمربی تیمش آندره ویاس بواس پرداخت و مدعی است که بازیکنان چلسی به آندره اعتماد دارند.
بعد از گلزنی در دقایق پایانی توسط لمپارد و پیروزی برابر وولوز بعد از گذشت 5 مسابقه در لیگ بواس حرفه اش را در خطر میبیند.
اما ماتا معتقد است که بواس کار خود را به خوبی انجام میدهد.
درست است با وجود برخی نتایج ضعیف در بحران به سر میبریم اما ویاس بواس کار خود را بسیار عالی انجام میدهد و هم بازیکنان و هم باشگاه به او اعتماد زیادی دارند.
آندره سال گذشته با پورتو همه چیز را از آن خود کرد.
او تلاش میکند با همه ی بازیکنان با زبان خودشان صحبت کند.
هافبک چلسی اعتراف کرد که دو باشگاه شهر منچستر مدعی اصلی قهرمانی هستند ولی او همچنان از زندگی در لندن لذت میبرد.
ماتا افزود: من بسیار خوشحالم در انگلیس و این موضوع بسیار تعجب آور است که چگونه به آسانی با تیم هماهنگ شدم زیرا تغییر تیم هرگز آسان نیست.
این موضوع کاملا روشن است که منچسترسیتی و یونایتد شانس اول قهرمانی در لیگ برتر هستند.
من با داوید سیلوا تماس گرفتم و از او خواستم کمی آرام تر پیش روند اما آنها همچنان به روند خود ادامه میدهند.
ماتا همچنین در حمایت از هموطنش فرناندو تورس پس از عملکرد خوبش در دیدار مقابل وولوز پرداخت و فکر میکند سال 2012 بهترین زمان برای تغییر تمام چیزهاست.
ماتا افزود: تورس در بازی گذشته بسیار خوب ظاهر شد او خواهان بازی در یک دیدار کامل بود و با انجام تمرینات سخت میخواهد به تیم کمک کند.
مطمئن باشید او میتواند تمام بازیکنان و مربی همه به او اعتماد دارند من مطمئن هستم او گلهای زیادی برای این باشگاه به ثمر خواهد رساند.
منبع = فوتیران