موضوع بحث آرسنال-استون ویلا
گزارشگران و نویسندگان آرسنالی در مورد مسابقه سخن می گویند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرسنال یکشنبه در جام حذفی در مقابل استون ویلا قرار خواهد گرفت و موضوع صحبت این بازی با دن روباک، استفین هیوز و جیمز مک نیکلاس از Gunnerblog شکل می گیرد.صحبت های این افراد را پیش از انجام مسابقه بخوانید و پس از مسابقه هم می توانید صحبت های آن ها را نیز پیگیری کنید.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دن روباک، مفسرزمان آن رسیده است که بازی های اخیر و ناامیدی های لیگ برتر را فرموش کنیم و روی رقابتی تمرکز کنیم که شانس برابری با دیگر تیم ها برای قهرمانی داریم. برای من دلیلی وجود ندارد که نتوانیم این راه را بپیمائیم. با توجه به این من سیتی از این رقابت ها کنار رفته اند و یکی از دو تیم لیورپول و من یونایتد هم حذف خواهند شد شانس خوبی برای آرسنال وجود دارد. در این بازی احتمال بازگشت میکل آرتتا و فرانسیس کوکلن وجود دارد. اما هر دو نمی توانند در این بازی حضور یابند. آرتتا در خط هافبک بازیکن ویژه ای است. قطعاً کمتر به نفش او در زمان حضورش توجه شده است. موقعیت درخشانی برای آرسنال وجود دارد تا به مسیر اصلی خود بازگردد و خود را در جمع 16 تیم پایانی جای دهد. ویلا حریف آسانی نیست و آن ها در ماه دسامبر نشان دادند که می توانند به بازی بازگردند اما من فکر می کنم آرسنال بار دیگر بر آن ها غلبه خواهی کرد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] استیفن هیوز، همکار مفسر
فارغ از نوع رقابت، یکشنبه بازی بزرگی داریم زیرا آرسنال باید اعتماد به نفس از دست رفته ی خود را به دلیل سه شکست پیاپی در لیگ برتر به دست آورد. آرسن ونگر در جام حذفی عادت دارد که ترکیب تیم خود را دگرگون کند و در آستانه دیدار لیگ برتر مقابل بولتون در این هفته نیز امکان دارد دست به این کار بزند. اما من امیدوارم او با قوی ترین ترکیب ممکن بازی کند. من جام حذفی را دوست دارم و خاطرات خوبی از آن دارم و با توجه به حذف من سیتی و یکی از دو تیم منچستریونایتد و لیورپول دستیابی آرسنال به این جام بسیار خوب خواهد بود. ویلا حریف سرسختی است و بیائید فراموش نکنیم که آن ها فصل گذشته در ورزشگاه امارات پیروز شدند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]جیمز مک نیکلاس، گانرزبلاگ
برای هواداران آرسنال دور چهارم جام حذفی مهلتی برای جبران فرم ضعیف تیم در لیگ است. این جام واقع گرایانه ترین جام در دسترس در این فصل است. با توجه به مخاطره افتادن جایگاه آرسنال برای حضور در لیگ قهرمانان سال آینده و شش سال بی جامی ما می توانیم با چهار پیروزی به فینال برسیم. باید به خاطر داشت ما انتظار تیمی قوی در زمین داریم. اگر چه در وسط هفته باید با بولتون بازی کنیم و این می تواند ونگر را متقاعد کند که به ون پرسی استراحت دهد. خصوصاً اگر تیری هانری آماده ی بازی شود. استون ویلا آزمایش سختی برای آرسنالی است که کمبود اعتماد به نفس دارد. اما من فکر می کنم فرعه خانگی به نفع ماست و می تواند ما را به دور پنجم جام حذفی برساند.* نظرات مطرح شده در این بخش لزوماً بیان کننده ی دیدگاه های باشگاه فوتبال آرسنال نیست.