مرتساکر: بعد از پایان فصل قضاوت کنید
مدافع آلمانی توپچی ها اصرار دارد که بعد از اتمام فصل در مورد او قضاوت شود نه بعد از سه ماه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرتساکر در آخرین روزها به آرسنال آمد و بلافاصله مقابل سوانسی سیتی در ترکیب قرار گرفت و در بسته نگه داشتن دروازه آرسنال کمک کرد.
مدافع بلندقامت توپچی ها با حضور خود در خط دفاعی آرامش و اطمینان و تجربه را اضافه کرده است و میگوید هر بازی در بهتر شدن او کمک میکند.
" یک ماه اول بدلیل اینکه انتقال بسیار سریع و در روزهای آخر بود برایم بسیار سخت بود. اما حالا احساس خوبی دارم."
" بهترین بازیکنان جهان در لیگ برتر حضور دارند. اینجا با بوندسلیگا قابل قیاس نیست. از لحاظ تکنیکی تقریبا در یک سطح قرار گرفته اند اما اینجا سرعتی تر و قدرتی تر است."
" اگر شما پیش فصل نداشته باشید کار برایتان سخت خواهد شد. مردم فکر میکنند رفتن به تیم دیگر و باشرایط آنجا کنار آمدن کار راحتیست در صورتی که اصلا اینطور نیست."
" وضعیت من بهتر و بهتر میشود و امیدوارم که میتوانم به پیشرفتم ادامه دهم. اجازه دهید یک فصل بازی کنم در آنصورت میتوانید تصویر کاملی از قابلیتها و شخصیتم به عنوان یک فوتبالیست داشته باشید."
Arsenal.ir
کوسیلنی میخواهد در تیم ملی نقش داشته باشد
کوسلینی میخواهد با عملکردی خوب به یورو 2012 برسد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لارنت کوسیلنی این فصل عملکرد خوبی داشته و توانست طی یک بازی دوستانه مقابل آمریکا اولین بازی ملی خودش را انجام دهد
" مدت زیادی برای بازی کردن در تیم ملی انتظار کشیدم و بعد از آن خوشحال شدم. برای رسیدن به آن تلاش زیادی کردم و امیدوارم بازیهایم در تیم ملی ادامه داشته باشد."
" چون اولین بازیم بود کمی مضطرب بودم. من و عادل رامی کنار هم بازی میکردیم، ما با یکدیگر صحبت میکردیم و با عملکرد خوبمان دروازه را بسته نگه داشتیم. چیزی که برای یک مدافع مهم است."
" فصل طولانی در پیش داریم و میخواهم تمام توانم را به کارببرم و برای باشگاه خوب بازی کنم تا به تیم ملی و مسابقات یورو برسم "
Arsenal.ir
مرتساکر در انتظار رویارویی با کاپیتان
مرتساکر منتظر رویارویی با ونپرسی در مسابقات یورو 2012 است
آلمان- هلند- پرتقال- دانمارک در یک گروه هستن. المان در دومین دیدارش مقابل هلند قرار میگیرد.
مرتساکر میگوید " رابین گفت تابستان از اینکه تو را می بینم خوشحال میشوم و این اولین چیزی بود که بعد از قرعه کشی به من گفت. "
" این بازی دوستانه نیست و یک دیدار سخت است و هر دو قصد صعود از این گروه را داریم."
" مهار کردن رابین کار سختی است. بعضی وقتها در سمت راست خط حمله هلند بازی میکند و گاهی اوقات در مرکز و من فکر میکنم بهترین جا برای او نوک حمله است. او یک گلزن قهار و مهار نکردنی است."
هلند در جام جهانی نایب قهرمان و آلمان در نیمه نهایی حذف شد.
" سال گذشته در تمام بازیهایی که به نیمه نهایی رسیدیم برنده بودیم و این یعنی ثبات. این چهره جدیدی از روش بازی آلمان هاست. "
" بعضی از بازیکنان تیممان هم سن من هستند و بیشتر از 80 بازی ملی دارند و عده ای هم 19-20 و 21 ساله هستند و آنها کاملا آماده اند "
" در سه تورنمت آخر شانسهایی داشتیم. دو نیمه نهایی و یک فینال را تجربه کردیم اما ما جام میخواهیم و این الویت ما در تورنمنت بعدی است."
Arsenal.ir
ونگر: یک بار در مورد جو هارت پرس و جو کردم.
آرسن ونگر میگوید یک زمانی مشتاق خرید دروازه بان منچستر سیتی بوده است
جو هارت در سن 19 سالگی از باشگاه شرزبوری به منچستر سیتی پیوست و خود را به دروازه بان شماره یک باشگاه و کشورش تبدیل کرد .
این دروازه بان جوان در سال 2009/2010 به طور قرضی به بیرمنگام پیوست که در این زمان بود که ونگر در مورد این بازیکن انگلیسی به تحقیق پرداخت .
به خاطر دارم او در بیرمنگام بازی میکرد ، و به من گفته شد او بازیکن منچستر سیتی است .
میدانستم دروازه بان آنجا میشود ، او چیزهایی دارد که نیاز یک دروازه بان برای بازی در یک باشگاه بزرگ است و من با دروازه بان اول شدن او متعجب نشدم .
معمولا این عملمرد برای افراد بالای سن 30 سالگی میباشد ، اما ون در سار را دیده بودیم که در سن بسیار پایین به یوونتوس رفت .
او به فولام و منچستر یونایتد رفت و سالها بهترین دروازه بان انگلستان بود.
Arsenal.ir
شاید بازی مقابل ولوز کنسل شود
اعتصاب کارکنان راه آهن شاید مانع بازی آرسنال مقابل ولوز شود
کارکنان راهن آهن لندن هفته اینده برنامه ای جهت اعتصاب دارند و در هفته هیجدهم آرسنال و چلسی به ترتیب میزبانان ولوز و فولهام هستند و شاید این مسابقات انجام نشود. در صورت اعتصاب، امکان انتقال هواداران به ورزشگاه بدون مترو دشوار میباشد و همچنین اگر با ماشین شخصی به ورزشگاه بیایند امکانات پارکینگ محدود است.
آرسنال در روز بازی حدود 1000 کارمند دارد که اکثرشان در روز بازی باید در شمال لندن باشند، همچنین گفته میشود 3000 نفر از هواداران ولوز نیز به لندن می آیند و انتقال آنها بدون مترو امکانپذیر نیست.
Arsenal.ir
بلوغ رابین مرا متعجب کرد !
آرسن ونگر میگوید هرگز پیش بینی نمیکردم رابین روزی کاپیتان آرسنال خواهد شد
ونگر میگوید :
" رابین برای من رهبر بزرگی است ، در ابتدا نمیتوانستید پیش بینی کنید که به این اعتبار دست یابد .
" اگر 7 یا 8 سال پیش از من میپرسیدید ، هرگز نمیتوانستم پیش بینی کنم که او کاپیتان باشگاه فوتبال آرسنال شود ، و این برای او اعتباری در بر دارد . سیر تکامل او نه تنها به عنوان یک انسان ، همچنین به عنوان یک بازیکن بسیار چشمگیر بوده است .
" ما تیم بالغی هستیم چرا که سن بالاتری داریم ، بازیکن هایی که خریدیم مانند بنایون ، مرته ساکر ، پارک ، سانتوس و آرتتا بین 25 تا 30 سال سن دارند .
" فراموش نکنید ، رزیچکی کاپیتان جمهوری چک ، آرشاوین کاپیتان روسیه ، مرته ساکر کاپیتان آلمان ، رمزی کاپیتان ولز و همچنین ورمالن و پارک ... چه کسی کاپیتان نیست؟
" تیم دارای روحیه ی خوبی است ، من مطمئن هستم 100% آمادگی داریم و دیدار یکشنبه نشان میدهد چقدر پیشرفت داشته ایم ، مطمئنم این تیم تمام توان خود را به کار میگیرد .[/SIZE]
Arsenal.ir
ترجیح میدهم همه ی تیمهای انگلیسی در اروپا باشند!
آرسن ونگر اصلا از حذف دو تیم منچستری در دور گروهی جام باشگاههای اروپا خوشحال نیست
آرسن ونگر اصلا از حذف دو تیم منچستری در دور گروهی جام باشگاههای اروپا خوشحال نیست .
تنها دو نماینده انگلیس در رقابتهای جام باشگاههای اروپا باقی ماندند ، آرسنال و چلسی در گروخشان تیم اول شدند اما دو تیم منچستری موفق به صعود از گروهشان نشدند .
اما بر خلاف افکار عمومی ، آرسن ونگر از عدم حضور رقبای انگلیسی خودش در جمع 16 تیم خوشحال نیست .
ونگر میگوید :
" برای انگلستان و همه ی باشگاهها حضور آنها بهتر است چرا که امتیازاتی به دست می آید و حفظ 4 سهمیه ی اروپایی بسیار حیاتی است .
" حذف زود هنگام آنها شانس داشتن 4 تیم در اروپا را میکاهد و صعود به دورهای بالاتر بسیار از نظر مالی مفید است .
" گرایش در رقابت اینگونه است که شما بخواهید رقیبتان حذف شود اما در بلند مدت درک کرده ام که به هر حال از دست آنها خلاص نمیشوید .
" شما فقط باید روی تیم خودتان متمرکز شوید وتا جایی که میتوانید خودتان را قدرتمند سازید ، من همیشه با آن مبارزه کرده ام ،
شاید شما بخواهید قویترین رقبای شما حضور نداشته باشند اما تیم دیگری جایگزین آنها میشود که باز هم بسیار دشوار خواهد بود .
Arsenal.ir
آرسنال - آ.ث.میلان در یک هشتم جام باشگاههای اروپا
آرسنال در دور یک هشتم جام باشگاههای اروپا باید با آ.ث میلان دیدار کند
آرسنال در دور یک هشتم جام باشگاههای اروپا باید با آ.ث میلان دیدار کند.
بازیکنان آرسن ونگر 14 یا 15 فوریه در بازی اول باید به سن سیرو سفر کنند و یک هفته ی بعد میزبان این غولهای ایتالیا در ورزشگاه امارات خواهند بود .
Arsenal.ir