تمرین امروز پرسپولیس با 15 بازیکن و مصدومیت منصوری برگزار شد
مرجع خبری پرسپولیس : تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پس از دو روز استراحت از بعدازظهر امروز پيگيري شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تمرين پرسپوليس پس از دو روز استراحت از ساعت 17 در زمين درفشيفر دنبال شد. در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس تنها به تمرينات فشرده و سنگين بدنسازي پراختند.
* بازيكنان مليپوش و همچنین اولادي، نوروزي، ممدو تال، كاظميان، نصرتي و نوري غايب بودند. 15 بازيكن در تمرين امروز حضور داشتند.
* تمرين امروز بيشتر زير نظر گمالوويچ انجام شد و حميد استيلي بيشتر نظارهگر بود.
* در حين تمرين محمد منصوري از ناحيه مچ پا داراي مصدوميت شد به همين دليل تمرينات اختصاصي انجام داد.
* 30 هوادار حضور داشتند كه يكي از آنها را يك خانم بود كه پس از چند دقيقه مسئولان درفشيفر وي را از ورزشگاه بيرون كردند.
* پرسپوليسيها فردا در نوبت صبح و بعدازظهر تمرين خواهد كرد.
* امروز سومديك غايب بود. او قرار است فردا به جمع قرمزپوشان بپيوندد.
* در حاشيه تمرين امروز استيلي دقايقي با معمارزاده به گفتوگو پرداخت.
* پرسپوليس فردا پس از تمرين نوبت بعدازظهر براي تشكيل اردويي 3 روزه راهي مشهد خواهد شد و بامداد روز جمعه به تهران باز خواهد گشت.
* پرسپوليسيها قرار است قبل از ديدار با ذوبآهن دو بازي تداركاتي را انجام دهند. همچنين از آنها تست بدني گرفته شود.
گزارش تصویری : تمرین امروز پرسپولیس
مرجع خبری پرسپولیس : گزارش تمرین امروز یکشنبه پرسپولیسی ها در زمین مجموعه درفشی فر به روایت عکس:
تمرين پرسپوليس زير بارش شديد باران در غياب سومديك
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرجع خبری پرسپولیس : تمرين امروز پرسپوليس زير بارش شديد باران برگزار شد.
تمرين پرسپوليس از ساعت 10:10 در ورزشگاه درفشيفر برگزار شد.در اين تمرين ابتدا قرمزپوشان به مدت 40 دقيقه در چمن مصنوعي تمرين كردند. به علت بارش شديد باران تصميم گرفته شد به سالن بروند اما با توجه به پر بودن سالن بازيكنان تمرينات خود را مجددا در چمن دنبال كردند.
*در تمرين امروز ممدو تال، اولادي، نوروزي و مليپوشان غايب بودند. سومديك كه قرار بود امروز به تهران بيايد نيامد. وي در تماس تلفني به استيلي اعلام كرد كه به دليل مشكلات ويزا به برلين سفر كرده و فردا باز ميگردد.
سومديك در مشهد به جمع قرمزپوشان اضافه خواهد شد. پرسپوليس امشب براي برپايي اردوي سه روزه به مشهد ميرود.
* تمرين پرسپوليس بيشتر بدنسازي بود و قرمزپوشان دقايقي به كار با توپ پرداختند.
* رسايي قائم مقام باشگاه و محمدبيكلو مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس حضور داشتند.
*نصرتي و نورمحمدي با تاخير در محل تمرين حاضر شدند.
* تمرين امروز بعدازظهر پرسپوليسيها به دليل بارش شديد باران قرار بود در ورزشگاه امام رضا برگزار شود اما به دليل اينكه اين چمن در حال ترميم بود قرار شد قرمزپوشان مجددا در ورزشگاه درفشيفر تمرين كنند.
/www.perspolisnews.com
استيلي: روزهاي سختي را در اين هفتهها گذراندم/ بردن داربي مهم است اما قهرماني مهمتر
مرجع خبری پرسپولیس : حميد استيلي ميگويد پيروزي در داربيها از اهميت بالايي برخوردار است اما براي او مهمترين هدف قهرماني است.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره آخرين وضعيت آمادگي تيمش، اردوي سرخپوشان در مشهد، داربي نخست فصل و لزوم حضور علي كريمي و فرهاد مجيدي در تيم ملي صحبت كرده كه متن آن در زير ميآيد:
* شرايط پرسپوليس پس از كسب نخستين پيروزي در ليگ چگونه است؟
امروز يك جلسه در تهران تمرين ميكنيم و پس از آن براي برپايي يك اردوي تداركاتي راهي مشهد ميشويم. در مشهد چند بازي تداركاتي با تيمهاي اين شهر انجام ميدهيم و جمعه به تهران باز ميگرديم تا آماده ديدار خود با ذوب آهن شويم. برد اول خيلي به ما كمك كرد و روحيه ما را بالا برد، اما اين تيم هنوز خيلي كار دارد. چه به لحاظ تاكتيكي و چه به لحاظ بدني.
* مثل اين كه هنوز به تركيب آرماني خود دست پيدا نكردهايد.
بله. طبيعي است. اما روز به روز تيممان هماهنگتر ميشود. تا حدودي به تركيب مان رسيدهايم، بازي كردن هر بازيكني بستگي به شرايط تمرينياش و ميزان آمادگي او قبل از مسابقه دارد.
* روحيه خودتان پس از اين پنج هفته چگونه است؟
روزهاي سختي را در اين هفتهها گذراندم. ما در چند بازي خوب نبوديم و پس از آن يك برد خوب گرفتيم، اما هنوز اتفاق خاصي نيفتاده است. با اين حال توقع من از تيمم خيلي بيشتر از اينها است. بايد نتايج بهتري بگيريم. فقط احتياج به زمان داريم كه هم از لحاظ تاكتيكي و هم از لحاظ بدني در بهترين شرايط قرار بگيريم.
* خودتان فكر مي كرديد جواد كاظميان در يك بازي اين گونه براي پرسپوليس بدرخشد؟ او با زدن 3 گل معادلات خط حمله پرسپوليس را بر هم زد.
خواستن توانستن است. جواد كاظميان مي خواست و خواسته خود را با تمرين سخت و انگيزه بالا به دست آورد. با اين كه او در لحظههاي آخر فصل نقل و انتقالات به ما اضافه شده بود، اما به خوبي خودش را با تيم هماهنگ كرد. درباره حضور بازيكنان در خط حمله هم بايد بگويم ما براي بازي دادن به هر بازيكني شرايط تمرينياش پيش از مسابقه را ميسنجيم. هيچ كس از قبل در تركيب ثابت نيست، حتي بازيكني كه سه گل در يك بازي زده باشد.
* آيا بازي كردن ميثاق معمارزاده به دليل عملكرد ضعيف حقيقي در بازيهاي قبل بود؟
ما دو دروازهبان بسيار خوب داريم و اينگونه نيست كه حقيقي به خاطر عملكردش نيمكت نشين شده باشد.
* پس از رفتن سومديك به مرخصي برخي شايعه كردند او ديگر به ايران باز نميگردد.
سومديك با ما قرارداد دارد و به اين قرارداد هم پايبند است. او فقط چند روز به مرخصي رفته و پس از آن به ايران باز ميگردد.
* سومديك و گمالوويچ هنوز خانه ندارند؟
باشگاه بهترين امكانات را براي آنها فراهم كرده و در بهترين هتل تهران براي آنها جا گرفته است.
* محمد مايلي كهن در ابتداي فصل به عنوان مدير فني پرسپوليس انتخاب شد، اما بعد از رفتنش انتقادهاي شديدي به شما وارد كرد.
مايلي كهن هميشه بزرگ من بوده. من به نظرش احترام ميگذارم از زماني كه يادم ميآيد سعي كردهام احترام پيشكسوت و بزرگتر را نگه دارم. هر اتفاقي بيفتد او بزرگ من است و من هيچ وقت عليه او صحبتي نميكنم.
* استقلال امسال كهكشاني است؟
البته اين موضوع را مربي استقلال بايد بگويد. استقلال تيم خوبي دارد و نتايج خوبي هم گرفته است. ما براي داربي كل بازيكنان اين تيم را در نظر ميگيريم و روي بازيكن خاصي زوم نميكنيم. اما در حال حاضر فقط به بازي ذوب آهن فكر ميكنيم.
* قولي براي بازي استقلال به هواداران ميدهيد؟
ما قول ميدهيم كه بازي خوبي را انجام دهيم. فعلا فكر بازي با ذوب آهن هستيم و براي اين بازي برنامهريزي ميكنيم.
* بحثهاي حاشيهاي پيرامون مديرعامل قبلي ذوب آهن باعث نميشود اين تيم تمركز خود را براي بازي با پرسپوليس از دست دهد؟
نه. اينها بحثهاي مديريتي است. بازيكنان هميشه كار خودشان را انجام ميدهند. ذوب آهن تيم بزرگي است. اميدوارم روند رو به رشد مان در بازي ذوب آهن هم ادامه پيدا كند.
* براي هواداران پرسپوليس و استقلال پيروزي در داربيها خيلي مهم است. اگر امسال در داربيها استقلال را ببريد، اما جامي كسب نكنيد، برايتان رضايت بخش است؟
هواداران ما خيلي احساسي هستند. ما به اين روحيه هوادارانمان احترام ميگذاريم. بردن داربي مهم است، اما هدف ما اين است كه در تمام جامها موفق باشيم، ما بايد در اين يك سال نوسان كمتري داشته باشيم. اين دو بازي بسيار حساسند. خود من چندين بار در اين داربيها بازي كردهام و يا مربي بودهام. اما براي ما قهرماني از هر چيزي مهمتر است.
* وضعيت هادي نوروزي و مهرداد اولادي چگونه است. آيا اين دو بازيكن به داربي ميرسند؟
نوروزي و اولادي فعلا در اختيار پزشكهاي تيم هستند. قرار است جلسهاي داشته باشيم و ببينم چه زماني ميتوانند به اين بازي برسند، هنوز بايد صبر كنيم و ببينيم وضعيت آنها چگونه ميشود.
* پس از اين كه علي كريمي و فرهاد مجيدي به تيم ملي دعوت شدند، برخيها از دعوت اين دو بازيكن انتقاد كردند.
اصلا نبايد روي اين موضوع مانور داد. كريمي و مجيدي بهترين هاي ليگ ما هستند. اگر آنها در تيم ملي نباشند پس چه كسي بايد باشد؟ اصلا حضور اين دو بازيكن باعث ميشود هواداران بيشتري به عشق آنها به ورزشگاه بيايند و تيم مليمان پرقدرتتر شود. به نظر من كريمي و مجيدي بايد در تيم ملي باشند.
کاظمیان: یک گل برای استقلال کنار گذاشتهام/ حواسم هست، محروم نمیشوم
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: برای بازی با استقلال نقشههای زیادی دارم و یک گل برای هواداران در دربی کنار گذاشتهام.
جواد کاظمیان مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران درباره آخرین وضعیت سرخپوشان گفت: بعد از پیروزی ارزشمندی که برابر صنعت نفت آبادان کسب کردیم، روحیه مان عوض شده است و تا حدودی از زیر فشار انتقادات خارج شدیم.
با این برد تمام حرف و حدیث ها به پایان رسیده و روزهای بهتری در انتظارمان خواهد بود.هنوز ابتدای لیگ است و مسابقات زیادی باقی مانده تا بتوانیم قدرت واقعی پرسپولیس را به رخ حریفانمان بکشیم.
وی درباره چهار گلی که تاکنون به ثمر رسانده است، نیز اظهار داشت: همیشه سعی کرده ام از فرصت هایی که نصیبم می شود، استفاده کنم و خوشحال هستم که چهار گل برای پرسپولیس به ثمر رساندم. هیچ چیزی برایم ارزشمند تر از خوشحال کردن هواداران نیست و واقعا از این بابت شاکر خداوند هستم.
کاظمیان افزود: خیلی از موارد دست به دست هم داد تا در لحظات آخر فصل نقل و انتقالات دوباره به پیراهن پرسپولیس برسم؛ اتفاقی که هرگز آن را فراموش نخواهم کرد. با سختی به پرسپولیس آمدم و توانسته ام تا حدودی رضایت کادر فنی را جلب کنم.
مهاجم پرسپولیس در مورد این که به آقای گلی هم فکر می کند، نیز اظهار داشت: گلزنی در پرسپولیس لذت بخش است، اما به آقای گلی فکر نمی کنم. تمام هدفم این است تا از فرصت ها به نحو احسن بهره ببرم و به همین دلیل موفقیت پرسپولیس برایم از آقای گلی مهمتر است. باید بگویم گلزنی در پرسپولیس هیجان خاصی دارد که نمیشود آن را توصیف کرد.
کاظمیان درباره این که دو اخطاره است و آیا او نگران نیست که دیدار با استقلال را از دست بدهد، گفت: در بازی با ذوب آهن اصفهان باید حواسم را جمع کنم که اخطار نگیرم. برای بازی با استقلال نقشه های زیادی دارم و یک گل برای هواداران در دربی کنار گذاشته ام.