دو اسطوره که روی هم بیش از 22 قهرمانی به عنوان مربی برای بارسلونای کبیر به ارمغان آورده اند .........
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
دو اسطوره که روی هم بیش از 22 قهرمانی به عنوان مربی برای بارسلونای کبیر به ارمغان آورده اند .........
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[size="5"]بارسلونا همیشه هست و خواهد ماند چه وقتی مساوی میکنیم چه وقتی که 5 یا6 تا به مادریدی ها میزنیم ما تماشاگران بارسا قسم میخوریم که تا پای مرگ با تیممان میمانیم همیشه با تو میمانم ای قلب تپنده من[/siz e]
بعضی ها الان عروسی گرفتن ولی من بهشون میگم که هفته دیگه باز جدولو به ما میدن
این که مشخصه رئال تا 5 هفته دیگه قطعا صدر جدول رو از دست میده.مهم اینه که چرا مسی داره اینقدر بد بازی میکنه؟واقعا نمیدونم مشکلش چیه؟مسی که به راحتی 2-3 نفر رو توی یک صحنه رد میکرد دیشب حتی نمیتونست یک بازیکن رو هم از پیش رو برداره.واقعا برای اون نگارنم.شاید نیاز داشته باشه به یک استراحت طولانی مدت شاید تا نیم فصل بره.من از این بیشتر خوشم میاد تا توی زمین زحمت بکشه و خسته بشه و کاری نکنه.باید حتما بره یک استراحت طولانی تا تمرکزش رو بدست بیاره.یادتون نره اون الان 3 ساله که تقریبا هیچ استراحتی نکرده.(نسبت به بقیه بازیکنا)بارسا وضعش بحرانی نیست ولی نیاز به تامل داره.با این وضع لیگ رو نمیتونیم بگیریم.حتی ممکنه توی کوپا و cl هم حذف شیم.راهش یک کار حرفه ای هست که فقط پپ میتونه انجام بده.باید انسجام رو حفظ کنیم.باید یک عده از جمله مسی و پویول و پیکه و ژاوی حداقل یک هفته برن استراحت.اون روزی که میگفتم باید جلوی ویکتوریا استراحت کنن برای این بود.واقعا از دست پپ عصبانیم.پارسال میگفت ما حتی بازی های دوستانه رو هم به اندازه یک فینال جدی میگیریم.خب این اشتباه فاحشی هست.ما از گروه خودمون توی cl بالا میومدیم ولی لازم داشتیم لالیگا رو حفظ کنیم که پپ واقعا حماقت کرد.اصلا انتظار نداشتم.چرا فونتاس رو بازی نمیده.اخه چرا کاری میکنه که دشمنای بیشمار بارسا خوشحال شن.امسال داره پپ ضعیف عمل میکنه.البته میگم لالیگا امسال توی هفته اخر برندش معلوم میشه ولی درست نیست اینجور سیاست ها.واقعا متاسف شدم این بازی زشت رو که دیدم.بارسا داره یک نزول نسبی میکنه.امیدوارم اون بارسای ومبلی و اتشین فصل قبل رو دوباره ببینیم.
جالبه یک عده عقدی ای که حسابی از بارسا سوختن برای شکست بارسا و مسی دعا میکننlagh::.ولی من هیچوقت برای شکست رئال دعا نکردم.این فرق شعور و فرهنگ ابی و اناریست بابقیه تیما :gahhr:
کسایی که فکر کردن بارسا داره شکست میخوره اگه یکم از فوتبال حالیتون باشه میفهمید که بارسا هنوز دراوجه.الان یکم بازیکنا خستن و مصدومیت ها داره روی کار بازیکنا تاثیر میزاره.لالیگا رو تا قبل از الکلاسیکو تموم میکنیم تا تمرکزمون بره واسهCL :hehee::yes:
اینا دیشب داشتن مارو سِکته میدادن , من نمیدونم چرا هر تیمه چَپ و چوله ای میخواد جلو بارسا قد علم کنه !:-ang
ای کاش پنالتیو داده بودن ویا بزنه هر چند که ویا هم دیشب رو فورم نبود :gahhr:
یکی دیگه از اشتباهات دیشب گواردیولا به نظر من این بود که از بوسگتس و سسک از اول استفاده نکرد .
داداش اینو خوب گفتی.ما اگه تا اخر لیگ به همه تیما یک امتیاز بدیم خیلی بهتره که به یک تیم پوکیده سه امتیاز بدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان بازی خوبی بود ولی نبود بعضی بازیکن ها داره به تیم ضربه میزنه.
بعضی از بازیکن ها هم در حد خودشون ظاهر نشدن مثل پدرو که دیشب خیلی بد بازی کرد ولی ما دوباره به صدر برمیگردیم. وقتی پویول و پیکه و الکسیس بیانند اونوقت که........
بارسا اول بشی آخربشی دوست داریم
بین همه تیم های دنیا عشق است بارسلوناااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااا :love: