1- در چه مواردی باید تنظیمات رو روی اتک ، هارد اتک ، نرمال ، دیفنس ، هارد دیفنس گزاشت؟؟؟
2- درچه موارد باید پاس هارو عوض کرد؟
3- پرسینگ چیست و در چه موردی باید تغییرش داد؟
4-زد حمله رو کی باید فعل کرد؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
1- در چه مواردی باید تنظیمات رو روی اتک ، هارد اتک ، نرمال ، دیفنس ، هارد دیفنس گزاشت؟؟؟
2- درچه موارد باید پاس هارو عوض کرد؟
3- پرسینگ چیست و در چه موردی باید تغییرش داد؟
4-زد حمله رو کی باید فعل کرد؟؟؟
نه من از چیز شکن استفاده نمیکنم ولی نمیدونم،چرا اینطوری شده
ساعت و تاریخ سیستمت درسته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hossein ht [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره همه چی درسته.چطوری به گوگل پلی وصل شم؟؟
برو نوی ستینگ بعد توی بخش اکانت بعد وصل شو به گوگلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hossein ht [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1.وقتی با تیم حریف هم قدرتی یا احساس میکنی نسبت بهش قوی تری میذاری رو اتک هارد اتک هم دیگه مشخصه بازیکنا به آب و آتیش میزنن تا گل بزنن نرمال هم وقتی تیمت بالانس باشه یعنی نه توی دفاع مشکل داشته باشی نه حمله دیفنس و هارد دیفنس هم معلومه وقتی حریفت از تو بالاتر از 2 یا 3واحد قوی ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mhk2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
2.با توجه به نوع بازیت میتونی پاس ها رو عوض کنی مثلاً اگر بازیکنی تو پست Mr داری که خوب بازی ميكنه و استعداد بازی سازی داره میتونی پاس هارو بذاری رو right flank مثلاً پاس های کوتاه و بلند هم اگر فاصله بازیکن هات به هم نزدیکه میتونی رو short بذاری ولی به نظر من همیشه mixed بذار
3.پرسینگ هم یعنی وقتی توپ مال بازیکن حریفه بازیکن هات 2یا3 نفری بهش حمله ميكنن و توپو ازش میگیرن بهتری بذاری رو own half هر وقتی خواستی نتیجه رو ثابت نگه داری بذار whole pitch که own half یعنی پرسینگ در نیمه خودی اما whole pitch یعنی پرسینگ در کل زمین
4.ضد حمله رو همیشه روشن بذار یکی از مهم ترین سیستم های بازيه همونطور که میدونی تو فوتبال واقعی هم ضد حمله واقعاً مهمه چه بسا تیم هایی که همش دفاع میگردند تا گل نخورند و در یک ضد حمله تونستن حریف قدر خود رو ببرن
ببخشید اگه غلط املایی داشتم موفق باشی
ببین اول برو شهر و کشور رو تو تنظیمات تیم درست کن بذار رو ایران. تهراننقل قول:
2.بعدش هم از توی تنظیمات گوشی برو تو location service ببین روشنه یا نه اگه خاموش بود حتما روشن کن
3.گوگل پلی استور و گوگل پلی گیمز حتماً آخرین ورژن باشه
4.بعدش هم اگه این کارارو انجام دادی اگه جیمیل داری به گوگل پلی وصل شو
من بازیم روی نرمال باشه با توجه به عکس هایی که گزاشتم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببین حریفت ازت قوی تر نیستش که سیستمت رو به نظر من تغییر نده چون ازت قوی تر نیس با همون سیستم خودت بازی کن بذار هارد اتکنیک پرسینگ رو بذار own half پاس ها thorough the middle و پاس رو mixed ضد حمله فعال offside trap خاموشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mhk2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه بذار اتکینگ یا هارد اتکنیگنقل قول: