پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
راهش اینه اگر میخوای آنلاین باشی حتما از الان ، باید مرتب در حین بازی ترکیب عوض کنی.بازی اینجوریه که وقتی که آفلاینی خوب بازیکنا متوجه میشن و بازی خودشونو میکنن.اما اگر آنلاین باشی و دستوری بهشون ندی همش گوش به فرمانت هستن که ببینن چه تاکتیک جدیدی میخوای بدی و همین باعث میشه بازیشون افت کنه.البته اینم بگم چون سطح پایینه اینجوریه بعدا چون بازیکنا حرفه ای تر میشن وقتی آنلاین میشی اتوماتیک بهتر بازی میکنن.بازیکنای با قدرت 25 تا 30 با بازیکنای 50 تا 55 اصلا قابل مقایسه نیستن.همینطور در سطح های بالاتر.
وقتی انلاین شدی ببین نتیجه چجوریه.حتما دستوری جدید بده.اگر تیم جلوئه و حریف ضعیفه حجومی کن که بیشتر بزنی.اگرم حریف قویه دفاعی کن.اگر عقبی حتما حجومی کن.اگر از ابتدای بازی آنلاین هستی ترکیب رو تا آخر نیمه اول دست نزن.بین دو نیمه تغییرات دلخواهت رو انجام بده. و حتما حتما هر بازی سعی کن هر 3 تعویض رو انجام بدی که هم تو بازی تیمت تاثیر داره وقتی بازیکنای خسته رو میکشی بیرون تیمت جون میگیره و هم تعویض باعث میشه در آخر بازی یه بسته سبز برای استراحت بازیکنات بگیری.خلاصه وقتی آنلاینی حتما مرتب تغییر تاکتیک بده و نزار بازیکنات یکنواخت بازی کنن
سلام رفقا
میگم من الان ی بازیکنام تو لیگ دو کارته شده الان بازی بعدیم جام حذفیه ، این بازیکن بازی بعدیش یعنی جام حذفی رو از دست میده یا چون توی لیگ دو کارته شده بازی بعدذی لیگ رو از دست میده
همون تورنومنتی که دو کارته شده محروم میشه فقط.اگر بازی بعدیت کاپ هستش بزارش تو ترکیب حتما ولی یادت باشه بعد از بازی واسه لیگ از ترکیب خارجش کنی.هرچند اگر اینکارم نکنی خود سیستم اتوماتیک جاش یه بازیکن میزاره ولی خودت بزاری بهتر و دقیقتره
سلام دوستان چطورید؟!چه خبرا!؟ کیفتون کوکه!؟ دماقاتون چاقه؟!
اقا من بدجور پوکیدم هم بازیکنام ضعیف شدن یعنی خسته شدن هم کمبود توکن دارم پول دارما یعنی 1:23 میلیون دارم اما توکن ندارم بازیکن بخرم
نقل قول:
ممنون از راهنماییت علی جان ولی هرچی گشتم پیدا نکردم میشه بیشتر راهنماییم کنی ودقیقا بگی کدومشون هست؟ یا اصلا راه بیشتر توکن بدست آوردن چیه دیگه اعصابم داره خورد میشه هرکاری میخوای بکنی باید توکن داشته باشی؟
خواهش میکنم
قسمت ویدیو هاش که الان چک کردم همشون بسته بودن ولی دانلد برنامه ها و بازی ها اکثرشون باز هستن.میتونین نصب کنین و توکن بگیرین.همونطور که قبلا هم گفتم توکن مهمترین سلاح بازیه!!!
2تا بازیکن خیلی عالیو به خاطر ندارشتن توکن از دست دادم نه به روزی که 20تا توکن داشتم هیچی پول نداشتم نه به امروز که کلی پول دارمو 1 دونه توکن دارم ای تو این شانس گند من صلوات
5 دقیقه دیگه بازی دارم تو جام حذفی دفعه پیش انلاین نبودم و تو زمین طرف بود 2:2 شدم یعنی اسپانسر اون 13 تا امتیاز داشتو من هیچ حالا خدا کنه اینو ببرم میرم تو 4-1 بازی خیلی بهتر میشه :)
به امید برد همه ی بچه ها و خودم
من دیروز یه بازی مهم تو لیگ داشتم قدرتم 67 حریفم 75 ! میانگین سنیشم پایین 22 سال! خلاصه تیم جوون و رو فرمی داشتا
یه ترکیب چیده بودم که لوله ش کنماااااااا
آقا ما دیدیم نوتیفیکیشنش اومد ربع ساعت دیگه بازی شروع میشه.من همیشه میزارم بازی که شروع بشه میرم تو بازی! دیگه بیخیالش شدم. تا ربع ساعت بعد برم
حالا ما دیدم نیم ساعت شد خبری نشد!!! هراسون رفتم تو بازی تا بازی انجام شده و تموم شده رفته پی کارش :|:daghon: تا نگو همون موقع که نوتیفیکیشنش اومده بازی شروع شده!!! :|
جالب اینجاست 10 دقیقه اول 2 تا زده بودمش! بعد یه بازیکنم مصدوم شده بود منم نبودم تعویضش کنم...حریفم یکیشو جبران کرد. از دقیقه 75 تا 89 3 تا گل خوردیم وباختیم بازیو :| یعنی انقد عصبانی شدم سر این بازی:-ang
بابا این بخش auto sub رو تنظیم کن خوب پسر.تنظیم کن واسه تمام پست ها که هر وقت مصدوم دادی و نبودی خودش اتوماتیک تعویض کنه.ده نفره اصلا نمیشه جلو تیم های قوی بازی کرد.هر وقتم اخطار رو گرفتی سریع بپر تو بازی:nishkhand:
نقل قول:
بابا این بخش auto sub رو تنظیم کن خوب پسر.تنظیم کن واسه تمام پست ها که هر وقت مصدوم دادی و نبودی خودش اتوماتیک تعویض کنه.ده نفره اصلا نمیشه جلو تیم های قوی بازی کرد.هر وقتم اخطار رو گرفتی سریع بپر تو بازی:nishkhand:
علاقه ای نداشتم به این بخش تعویض اتوماتیک ولی الان که بیشتر دقت میکنم میبینم واقعا لازمه اینکارو بکنم.باشد که رستگار شوم:nishkhand:
-------------------
راستی دوستان موبایل باز !
من بعضی وقت ها مشکل لود نشدن لیست بازیکنان یا لود نشدن اطلاعات بازیکن تو لیست خرید بازیکنان دارم! خیلی وقتا مجبور میشم از بازی برم بیرون دوباره بیام داخل شااااید درست بشه!تو ورژن های جدید هم اینطوری شده!
هیچکدوم از دوستان با این مشکل مواجه نیستن؟؟؟
نه من دیروز و امروز با گوشی زیاد تست کردم همه چی اوکیه.اینکارو کن احتمالا درست میشه.برو تو تنظیمات بخش برنامه ها تاپ الون رو باز کن clear data بزن که پاک بشه احتمالا یه مقدار بازی سنگین شده.