خدا رحمتش کنه .. ایشالا غم آخرت باشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا رحمتش کنه .. ایشالا غم آخرت باشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیر اقا جمله ی ایشالله غم اخرت باشه جمله ی اشتباهیه که توی اجتماع رواج پیدا کرده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرگ خواه یا ناخواه و دیر یا زود برای همه اتفاق میوفته پس بنابراین نمیتونیم به کسی که یه عزیزی رو از دست داده بهش بگیم غم اخرت باشه
چون واسه ی همه اتفاق میوفته و هیچکس توی دنیا ابدی نیست جز خدا والسلام
و یه تعبیری دیگه که میشه از جمله ی ایشالله غم اخرت باشه کرد اینه که نفر بعدی خودت باشی om::
نه من کلا خطابم به همونا بود . ki::ki::ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یک نصیحت بشنو از من / کندر آن نبود غرض
بقیشو بلد نیستم. سر فرصت بقیش رو هم واستون میسرایم. فعلا برم که شنبه امتحان جبر و احتمال - دو شنبه امتحان حسابان - چهارشنبه هم امتحان فیزیک دارم.
برام دعا کنید.
تسلیت میگم . خدا بیامرزتش و به بازماندگانشم صبر بده .نقل قول:
خدا به هیشکی مرگ بد نده ( الهی آمین )
فراز جان تسلیت میگم عزیز !
ایشالله خدا به شما و خانواده عموت صبر بده و امیدوارم روزگار روی خودشو همیشه از این به بعد نشون بده براتون !
پ . ن : احمد خیلی خزی ! عمرا اگه پیرهنه بدستت برسه ! om::
اقا فراز منم از طرف خودم بهتون تسلیت میگم بالاخره برای هرکسی اتفاق میوفته و نیمشه منکر این شد!
ولی باتوجه چیزهایی که شما درباره بیماری های اخیر عموتون میگی بدبخت خیلی داشت رنج میکشید! خدا بهتون صبر بدهroz::
ما هم به نوبه خود به فراز تسلیت میگیمashem:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و اما پ. ن : چرا مهدی من گناه دارم:daghon:
با سلام اگه اشتباه نکنم این اولین پستم در این کمپ جدید باشه امیدوارم حالتون خوب باشه. هی ما هم خوبیم فدای شما! :nishkhand:
اومدم یه معما بگم البته قبلش جا داره به فری عزیز تسلیت بگم roz::
خب بریم سراغ طرح معما! اینم اضافه کنم که هر کی بتونه جواب این معما رو بده یعنی دیگه آخرشه چون که در عین سادگی پیچیدست!
خب داستان از این قراره که یه دختری مادرشو بر حسب اتفاقات از دست میده و هنگام مراسم ختمش به پسری زیبا رو برخورده میکنه که شیفتش میشه البته رابطه دو طرفه بوده یعنی پسره هم شیفته دختره میشه! (الان چشا شد چهار تا !ki::) خلاصه هیچی دیگه تا سالگرد مادره که نمیشه ازدواج کرد، رسمه خب! ما هم مبنا رو میذاریم که با هم مزدوج نشده باشن! :fek konam:. در این حین دختره خواهر خودشو میکشه هااااااااا اینجاشه که مهمه.. :tafakkor: دلیل این کارش چی میتونست باشه!؟ چرا خواهر خودشو کشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منتظر جواباتون هستم دوستان ..... دلیل اینکه این معما رو گذاشتم این بود که خودم تونستم به جوابش برسم پس شما هم میتونین. خیلی هم سادست فقط تمرکز میخواد.! حالا زور بزنین من منتظرم..... entezar::
راستی حق المقدور پاسخاتون رو نقل قول کنین...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مینوشتی زنم ایندم خواهرشو کشت حالا چیکارکنمki::
نه اون که خواهر نداره کلا! :nishkhand: ولی از شوخی در رفته جواب معما رو بگید. اگه در مورد خودم بود با کسی رودربایستی نذاشتم که !:sohappy:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]