پاسخ : ویرایش و پچ های fifa 13
نقل قول:
راستی دوستان....نمیدونم تا حالا بهش توجه کردین یا نه..یا شاید اینو میدونید یا شاید هم یکی قبلا اینو گفته .موضوعی رو که میخوام بگم درباره سیستم دفاع کردن مدافعان توی بازی فیفا 13 هستش.دیدین که دکمه رفتن مدافع روی پای مهاجم حریف رو میزنید،مدافع شما فقط رو در روی مهاجم قرار میگیره و فاصله خودشو حفظ میکنه و باید شما زمانبندی کنید وبه موقع دکمه شوت رو بزنید تا مدافع شما برای گرفتن توپ اقدام کنه، دیدین بعضی وقتها آزار دهنده میشه؟؟؟!!!.خوب من حالا میخوام بگم میتونید از این حالت رهایی پیدا کنید.و مدافع شما مستقیم روی پای مهاجم حریف بره...کار زیاد سختی نیست نیاز به ترفند خواصی هم نداره.....خوب برای انجام دادن این کار باید(وقتی دارین home یا away دسته بازی رو انتخاب میکنید) به تنظیمات کنترولر یا همون Costumise Controler رفته و پایین ترین گزینه یعنی
defending
که حالتش روی Tactical Defending هست رفته و به
Legacy Defending
تغییرش بدین، بعد وارد بازی که میشید متوجه میشید، به همین آسونی....امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم
اینو که از فیفا 12میشد تغیر داد ولی اینو هم بگو که تیم حریف برای گل زدن فقتط باید تو سره توپ بزنه سری هم جلوش خالی میشه اون وقت اقسام گل هارو از فواصل مختلت نوش جان میکنید البته برای بازی 2نفره بدتر هم میشه من تجربه کرئم بعضی وقتا حوبه بعضی وقت های حساس هم بده
سلام
یه سوال دارم لطفا تا شب حتما جوابمو بدین
من یه پچی از فیفا رو میخوام که نقل و انتقالات و گیم پلی رو بروز کنه......اموزش نصبش رو هم اگه میشه بزارین...............
فقط لطفا لینک دانلود بدین چون من خودم از مودینگ وی یکی دان کردم هرکاری کردم نقل و انتقالات رو بروز نکرد......................فقط هرچه سریع تر چون حجم زیاد مونده ولی 1 روز بیشتر وقت ندارم.......حجمش هم هرچقدر شد مشکلی نیست(از 1گیگ بیشتر نباشه بهتره)
این پچ واسه ترنسفر هست و ترکیب تیما رو هم تغییر میده. اول نصبش کن تو main folder فیفا 13 بعدش هم رجینیتور رو اجرا و اعمال کن.
حجمش هم 12 مگابایت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها چه جوری میشه توی فیفا 13 پنالتی رو مهار کرد.من هر کاری میکنم و هر کلیدی رو میزنم دروازبان عین مجسمه یه جا می ایسته.کمک
نقل قول:
بچه ها چه جوری میشه توی فیفا 13 پنالتی رو مهار کرد.من هر کاری میکنم و هر کلیدی رو میزنم دروازبان عین مجسمه یه جا می ایسته.کمک
ای با با شما هنوز گیر این هستی باید با شوک این کارو کرد اگر شوک کار نمیکنه باید برنامه رو از صفحه اول هین انجمن دانلود کنی راهنما هم داره.
موفق باشی
من هر کاری میکنم نمیتونم موقع پنالتی دروازبان رو تکون بدم همش وسط وایمسته . . . .
با شوک سمت راست هم نمیشه . . .
دکمه آنالوگ هم روشنه . . .
چکار کنم . . . ؟
نقل قول:
من هر کاری میکنم نمیتونم موقع پنالتی دروازبان رو تکون بدم همش وسط وایمسته . . . .
با شوک سمت راست هم نمیشه . . .
دکمه آنالوگ هم روشنه . . .
چکار کنم . . . ؟
سلام داداش اول پستها رو با دقت بخون بعد اگه مشکلت رفع نشد مشکلتو بگو باید از صفحه اول همین انجمن برنامه رو دانلود کنی راهنماش هم هست
نقل قول:
نحوه اجرا دسته در فیفا 13 که بعضی از نسخه های اون این قابلیت رو نداره:
طرز کار نرم افزار:
1- دسته یا دسته های خود را به کامپیوتر وصل میکنیم.
2- فایل اجرایی را باز می کنیم .
3- اسامی دسته ها باید اینجا آمده باشد.
4- در منوی Root نرم افزار از کشوی موجود یکی را انتخاب می کنیم.
5- دکمه ی Load را می زنیم.
6- یکی از دسته ها را برداشته و دونه دونه دکمه ها رو تست می کنیم.
7- هر کدوم که جابه جا بود مثلا RT و LT جابه جا بودن خب ما هم جاشونو عوض می کنیم.
8- بعد از تنظیم کامل دسته دقیقا همان تنظیماتی که برای دسته ی اول کردیم رو برای دسته های بعدی می کنیم.
9- ادامه ی 8 است. برای صرفه جویی در وقت دقیقا همون تنظیمات رو کپی پیست می کنیم.
10- ...Save
11- خب نرم افزار به ما 3 تا فایل داده که عبارت است از
msvCR100.dll
x360ce.ini
xinput1_3.dll
12- این فایل ها رو در پوشه ای که فایل های اجرایی بازی هستند کپی میکنیم.
مثلا برای fifa11 میشه اینجا .
میشه این شکلی:
13- میریم تو بازی یادتون باشه اگه همه کارها رو درست کرده باشید باید صدای دینگ رو بشنوید . این صدا مبنی بر دادن OK نرم افزار میباشد. و اعمال شناساندن دسته ها به درستی انجام شده.
گرچه من این صدا را در تعدادی از سیستم ها نشنیدم و لی مشکلی در شناساندن نبود.
14- اگر باز هم تنظیمات انجام شده باب میل ما نبود میتوانیم از تو بازی تنظیم کنیم.
لینک دانلود نرم افزار x360ce
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پسورد :
اسم USB من Twin USB Joystick نوشته . . .
ولی توی لیست کشویی اصلا همچین اسمی نیست . . .
چکار کنم ؟
چطوری میشه لیگ قهرمانان اروپا رو به fifa اضافه کنم ؟
نقل قول:
چطوری میشه لیگ قهرمانان اروپا رو به fifa اضافه کنم ؟
کسی نی ؟ :ey babaaa: :ey babaaa: :ey babaaa: :ey babaaa: