خوب پس جوره كه بهتر از جي جي...:ohum:
اما حيفه الكس !به نظر من يه روز برميگده
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب پس جوره كه بهتر از جي جي...:ohum:
اما حيفه الكس !به نظر من يه روز برميگده
اون که آره گفته 3 سال دیگه بازی میکنم بعد هم برمیگرده یه پست مدیریتی میدنش با ندود می ترکونن تیم رو:afarin:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
خواهش میکنم به سوالم هرکی میدونه جواب بده قضیه سر100هزارتومن پوله بی زبونه!!!
ببینید من میخوام یک ویدئو رو ریموت اپلود کنم ولی ادرسش اولش با mms و در بعضی مواقع با rstpشروع میشه که درواقع پروکتل هایی هستند مثل httpمیخوام بدونم این فایلا رو چه جوری اپ کنم؟
فکر نکنم این پورت ها رو بشه ریموت آپلود کرد اگه این ویدیو ها شخصیه یه فایل دیگه رو این پورت ها پیدا کن بده من تا بگردم دنبال اپلود سنتری که بتونه اینا رو ریموت کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اخه به قول خودت همون که گفتیه تازه فایل دیگه ای رو هم پیدا نکردم حالا لینک داشته باشی یا نداشته باشی چه فرقی برات میکنه لطفا برام بگرد چون گفتم که سر100هزارتومن پوله اگه لینک خیلی لازمه باید بگردم تا یه جایی پیدا کنم که خیلی سخته
تو هیچ آپلود سنتری ننوشته که این پورت ها رو ساپورت میکنه من باید یه لینک از این پورت ها داشته باشم که رو آپلودسنتر ها امتحان کنم ببینم کدومشون کار میکنه یا نه؟heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
صدات سیوه نزار رو کنمki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جاشم تو اسپم سیتیه.
مهدی حذفش کن طرف زیادی دور برداشتهki::
کاپیتانم داریم.جی جی درون دروازه:rose:
حالا خودشون یه سزار دارن فقط بلده پنالتی گل کنه که به یووه که میرسه جی جی پنالتی توتیو مهار میکنه همش:khandeeeee bahal:
این 3 تا رو حتما ببینین خیلی باحالن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشه تا 11صبح پ خ میزنم برات ولی اگه نزدم تو بزن یادم بنداز چون گفتم که سر ؟؟؟هزارتومن پوله
دهنمو باز نکن احمد که روزم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قوپی نیا. بعد قرنی تونسته یکی رو بگیره دیگه .. در ضمن پنالتی زدن هم هنر میخواد که خیلی ها ندارن.
از همه مهم تر باید ریاضی دان باید باشی تا آمار گلزنی های توتی دستت بیاد! :ahaaaaaa: