[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرسنال - آستون ویلا
جام حذفی | امارات
1390/11/9 | 19:30 | یکشنبه
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرسنال - آستون ویلا
جام حذفی | امارات
1390/11/9 | 19:30 | یکشنبه
جام حذفی رو بلاید جدی بگیریم چون منطقا لیگو از دست د ادیم اونجا سومی میتونه خوب باشه
اما جامه حذفیو حتما باید بگیریم و به جام نگرفتنامون پایان بدیم هرچند که باشگاههای اروپا
خوب رسیدیم به استون ویلا . اونم تو جام حذفی . بازی قشنگی از اب در میاد
امیدوارم که یکم هم تو این بازی خوش شانس باشیم و توپ هامون تو گل بره
اگه این بازی رو ببریم هم خودمونو به جان نزدیکتر کردیم و هم بعد از 3 باخت پیاپی روحیه تیم بالا میره
باید یه جام بگیریم تا دوباره همون آرسنال 2004 بشیم
خب بچه ها
بعد از یک هفته استراحت باید به مساف استون ویلا بریم اونم تو جام حذفی که مسلما کارمون آسون نیس
البته شانسم با ما نیس
یه بازی دیگه تو ورزشگاه امارات داریم اما تو جام حذفی که باید خودمونو اینجا نشون بدیم
کلا باید هفته ی پیش رو فراموش کنیم چون گذشته و گذشته هیچ وقت بر نمیگرده
خو راست میگه خو !!!!eterza::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نامردا میرن تو تاپیک رئال و بارسا نظر میدن ولی حاظر نیستن بیان اینجا !!!:-ang
راستی یه سوال شما بازی های آرسنالو از چه شبکه ای میبینید !!:soal:
شبکه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه تلوزیون به غیر بارسا و رئال چیز دیگه ای نشون میده؟:gijjj::gijjj:
فقط بازی ارسنال با منچسترو من تونستم با لینک هایی که تو سایت Arsenal.ir داده بودن نگاه کنم.
لامصبا حداقل باتاخیر هم پخشش نمیکنن !!!eterza::-eterza::-
اینجاست که دستگاه بدرد میخوره ::ohum:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال و بارسا برا دوستان الان شده تیم محبوب چون اول دوم هستن تو لیگشون.. وقتی آرسنال بالا باشه تاپیک زیر 2 ثانیه بروز میشه:sooot:... از آرسنالیهای غیرتی خواهش میشه به بخش خودشونم بیشتر اهمیت بدن تا بشه نظرات و بحث های مفیدی برای تیم داشته باشیم:ohum:
سلام غیر از الجزیره بقیه پکیج ها نشون میدن: نوا/اسکای ایتالیا/اسکای آلمان / ابوظبی اسپورت
من خودم اسکای اسپرت 3 بیشتر میبینم رو اچ دی ها فیریز دارم:gerye:
اخه دوستانی که میگید این طرفدارا ارسنال کجایید
من به شخصه یه نظر یه هفته پیش در مورد بازی با استون ویلا زدم کسی نه حرفی در موردش زده نه نقله قولی در مورده حرفه من ده نه هیچی کلا
من بیام دوباره حرفمو تکرار کنم
همه بچه ها باید جمع باشن و طالب بحث باشن
ضمنن شبکه ها دیگه که ارسنال اسکاید داره باشون ad sport
footcalege
.....................