مچ پای سانتوس جراحی میشود !
آندره سانتوی این هفته مورد عمل جراحی مچ پای خود قرار میگیرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشگاه فوتبال آرسنال تایید کرد که تحت رسیدگی و نظریه های تکمیلی پزشکی توسط متخصصین باشگاه ، لیگامنت آسیب دیده ی مچ پای راست آندره سانتوس جهت بهبودی و درمان ، مورد عمل جراحی قرار خواهد گرفت . آندره سانتوس در بازی هفته ی گذشته برابر المپیاکوس دچار این مصدومیت شد .
آندره این هفته در برزیل مورد عمل جراحی قرار میگیرد و انتظار میرود سه ماه دور از میادین باشد ، تمامی اعضای باشگاه آرسنال برای او آرزوی موفقیت و بهبودی کامل میکند .
Arsenal.ir
به توازن خوبی در هافبک رسیده ام !
میکل آرتتا معتقد است در خط میانی به توازن مناسبی دست یافته است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میکل آرتتا از زمان ورودش در آخرین دقایق فصل نقل و انتقالات به آرسنال در تمامی دیدارهای آرسنال در لیگ برتر حضور داشته است .
او میگوید :
" به روند بازی و رقیب ما بستگی دارد ، اگر دو گل من در ماه آگوست به اورتون را محاسبه کنید در حال حاضر در این فصل 5 گل به ثمر رسانده ام فکر نمیکنم روند و عملکرد بدی باشد ، اگر بتوانم به تعداد آن اضافه کنم کمک خوبی به تیم خواهد بود .
آرتتا سومین گل خود را به عنوان بازیکن آرسنال در هفته ی گذشته مقابل ویگان به ثمر رساند و این بازیکن اسپانیایی میخواهد در ماههای آینده گلهای بیشتری به ثمر برساند .
" آن گل کاملا خوب بود ، باید تلاش خود را بیشتر کنم ، گاهی اوقات فضا برای جلو رفتن محیا میشود و ما باید در هنگام تلفیق مهاجمان به مدافعان آگاهانه عمل کنیم ،
" ما بازیکنان گلزنی در آن سطح در اختیار داریم و من از انجام کار خود کمی خوشحال هستم
رمسی: هماهنگی بازیکنان خط میانی ما را قویتر میکند
رمزی معتقد است که رابطه ای که بین هافبکهای آرسنال وجود دارد باعث پیشرفت آنها خواهد شد
رمزی که در کریسمس جشن 21 سالگی خود را میگیرد معتقد است بازیکنانی مثل کوکلین، فریمپونگ و ویلشیر در کنار بازیکنان باتجربه ای همچون سانگ و آرتتا خط میانی قدرتمندی را تشکل میدهند.
" تیم جوانان مستعدی دارد و ما باید رابطه محکمتر و هماهنگتری داشته باشیم. اینکه چندین سال باهم بازی و همدیگر را درک کنیم اهمیت بسیاری دارد و ما را قویتر میکند."
Arsenal.ir
مرتساکر: نباید ضربه ایستگاهی بدهیم
مرتساکر به ضربات ایستگاهی اهمیت زیادی میدهد
پرمرتساکر مدافع باتجربه توپچی ها سعی میکند تا آنجا که میتواند ضربه ایستگاهی به حریف ندهد. او در 16 بازی که برای آرسنال انجام داده تنها 1 کارت زرد گرفته است. همچنین در 67 بازی آخرش برای وردربرمن فقط یک کارت زرد دریافت کرده.
" در فوتبال مدرن ضربات ایستگاهی بسیار خطرناک هستند. این ضربات میتوانند باعث تفاوت در بازی شوند و ما باید به بهترین راه از دروازه خود حفاظت کنیم و این راه من است و شما باید صبور باشید."
" شما همیشه به دنبال تتوپ هستید که اصلی ترین چیز برای من است و همچنین شما قصد بدست آوردن آن را دارید که این اصلی ترین دلیل رکورد من است
Arsenal.ir
خرید پاتریک ویرا به من اعتبار زیادی داد !
آرسن ونگر معتقد است در ابتدای هدایت آرسنال خریدن پاتریک ویرا باعث شد هواداران اعتبار زیادی به او بدهند
آرسن ونگر معتقد است در ابتدای هدایت آرسنال خریدن پاتریک ویرا باعث شد هواداران اعتبار زیادی به من بدهند .
ونگر در سال 1996 وقتی از باشگاه ژاپنی ناگویا به آرسنال آمد کاملا ناشناخته بود و در اقدام خود به عنوان سرمربی درخواست کرد که ویرا را به خدمت بگیرد .
آرسن ونگر میگوید :
" او اولین بازیکنی بود که من خریدم و با شخصی مانند پاتریک ویرا بسیار خاطره دارم .
" وقتی اولین بازیکن خود را میخرید و او بازیکنی خوب از آب در می آید شما اعتبار زیادی دریافت میکنید . من زمانی که آمدم اعتبار اندکی داشتم و ویرا ، به طور تصادفی ، کیفیت انگلیسی داشت . با همه رقابت میکرد و چیزهای تکنیکی از فوتبال فرانسه نیز آورد .
" او ترکیب بزرگی از روحیه ی جنگندگی فوتبال انگلیسی ، شجاعت و تکنیک یک هابک را داشت .
" شاید او یکی از کسانی بود که بیشترین اعتبار را به من داد و باعث شد مردم متعاقد شوند که من میتوانم در این سطح مربیگری کنم
Arsenal.ir